- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
The Baja97 #12077 üzenetére
Akinek nem probléma a pénz, az nem hinném, hogy 4X-et akar magának.
wolruf!
Te sem teszteltél OTG-t mi? -
törölt tag
válasz
The Baja97 #11214 üzenetére
Volt szerencsém Ionhoz nagyon szép (főleg a vörös szálcsiszolt hátlap). Erős paraméterekkel. De nekem személy szerint kicsi volt. Hatalmas kezem van bőven elfér kényelmesen benne a 4X. Most épp azt nyúzom pár hete. Akksi jól bírja, kijelző egyszerűen gyönyörű, játékok jól futnak. Egy gondom van hogy nagyon melegszik intenzív használat során. (Lehet a héten kesztyűt sem viszek
). Ha a méret megfelel a legjobb választás a 4X!
-
Mitics
tag
válasz
The Baja97 #11214 üzenetére
Én is most készülök venni. Ion-t én is néztem, egy árban van, de nekem kicsi váltás lenne a mostani 4,2"-ről. Az "csak" 4,5" míg a 4X 4,7". Nem mindegy (szerintem).
És több helyen olvastam, hogy a fém hátlapja kicsit árnyékol, de igazából a méret miatt tettem le róla, mikor eldöntöttem, hogy 4,7"-os telót akarok legalább, így szűkült a kör a 4x-SIII-HOX hármasra. A HOX kiesett a pici akku miatt, az SIII drága, maradt ezÁr-érték arányban verhetetlen és ahogy átrágtam magam eddgi kb 4000 hsz-en, a 2-3 pixel hibától eltekintve semmi probléma vele.
Pont azért nem akarok kisebbet venni, mert én se szeretnék pár hónap múlva megint telót venni. Viszont ha kisebb kijelzővel veszed, esélyes, hogy hamar cserélni akarod, ahogy idővel ugye egyre több és komolyabb dologra használja az ember a telefonját.És mindezt úgy írtam, mint ha már nekem is 4X-em lenne hónapok óta
Egyébként ARC-om van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged