- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulesC
tag
válasz
jooker82 #472 üzenetére
Egy Galaxy SIII teszt videóhoz képest, nincs meg a 30 FPS szerintem.. Gondolok itt arra, hogy egy motion blur mellett van kb. 22 FPS
Csak lehetne már rendelni.. már 3 hónapja nincs telefonom Q__Q
-
JulesC
tag
válasz
jooker82 #394 üzenetére
Pontosítok, elnézést: Lassan nyitotta meg a böngészőt, sokat gondolkodott, hogy megnyissa az oldalt, a Quadrant is lassan futott le. A kérdésem még mindíg az, hogy miért volt ebben a videóban ennyire lassú a többi 20hoz képest, amit eddig néztem..? :\
Lehet, hogy Samsung fanboy volt a videó készítője és elrejtett egy Appot a task killerben, had fusson a háttérben, hogy lefogja a procit? ..
-
JulesC
tag
válasz
jooker82 #385 üzenetére
Vodafone 4napja azt válaszolta e-mailben, hogy nincs információjuk a közeljövőben forgalmazandó készülékekről.. O.o
Nyilvántartásunk szerint az LG Optimus 4X HD készülék jelenleg nem elérhető kínálatunkban.
Tájékoztatjuk, hogy ügyfélszolgálatunk nem rendelkezik előzetes információval a bevezetés előtt álló termékekre vonatkozóan.
-
Xaels
félisten
válasz
jooker82 #376 üzenetére
Érdekes, hogy itt is fátyolosak az S3 képei mint az MA-s tesztben
Ennek ellenére a konklúzióban az LG alulmarad, biztos más képeket néztek pedig szerintem az LG-nek jobb a vonalélessége és nem fátyolos.
Igazából ezen a szinten leginkább a Marketing és a pénztárca dönti el az eladásokat. Nekem mondjuk már herótom van az S3 reklámoktól.
-
batai15
félisten
válasz
jooker82 #353 üzenetére
azért bőven van hova fejlődni, nfc , lte, kijelző technológiák terén etc.Nem áll meg a fejlődés, más kérdés hogy inkább a droidot kellene tökéletesíteni.túlzás ez a 4 mag stb, egy olyan grafikai szinthez, ami mondjuk egy gyengépp p4 lazán teljesít 1.5 gigahertzen egy maggal...
-
Xaels
félisten
-
FragMaster
addikt
válasz
jooker82 #335 üzenetére
A cikk szerint ugyan az lesz, mint a siri vagy akár az s-voice.
Phonearena szerint:
Pro:
-A négymagosok közt a legkompaktabb
-Hagyományos sim, bővíthető memkártyával, cserélhető akksi
-Hasznos funkciók, mint a quick memo, media plex és a time machine.
Kontra:
-Nehézkes autofókusz
-Az automatikus fényerőszabályzás egy kézzel beállított érték körül működik -
koxminator
senior tag
válasz
jooker82 #332 üzenetére
meg tudnád adni ennek a német fórumnak a címét, én is bekukkantanék oda.
én perpill szintén feleslegesnek tartom a 4magot, viszont ezt leszámítva a külső, a bővíthetősége, a sebessége (amit eddig láttam jó pár videóban), a HD kijelző, a full HD videófelvétel, a közepesnél bőven jobb kamera, és a nem gagyi kinézetű sikamlós szappantartó forma, mind-mind erőteljesen számít. persze a személyes ismerkedés még hátravan..
amit meg ez a phonearena teszt ír negatívumnak, szoftveresen javítható..csak tényleg kérdés, mennyit javul(t) az LG szofveres supportja
-
zack
nagyúr
válasz
jooker82 #316 üzenetére
Meglátom az árát, aztán lehet az S2-öt cserélem Q3-ban 4x-re.
Ebben minden megvan ami nekem kellhet...720p IPS, szép dizájn, jó anyagminőség, 4 mag (bár ez annyira nem tartozik az előnyök közé jelenleg).
Valahogy jobban bízom a Tegrában még ha lassabb is, mint a Samu saját fejlesztésű Exynos 4212 csipszettjében.
És valóban egyre többen írják a lagot, a szoftveres kijelző problémákat amik újraindítás után megszünnek, és persze a belassulásokat, szóval hiába gyorsabb papíron az Exynos, ha a gyakorlatban a Tegra jobban muzsikál.
A mai világban nem szabad egyik kütyübe se "fejest ugrani" az elején, meg kell várni a véleményeket, és ha megjelenés után 2-3 héttel még mindig elégedettek a júzerek, akkor esetleg érdemes lehet beleugrani.
Ennél is fennáll a rizikó, hogy nem lesz az igazi, szóval óvatosan a vétellel. -
Xaels
félisten
válasz
jooker82 #299 üzenetére
& (#300) tzsolesz:
Nem az S3 védelmében, de baromira nem mindegy, hogy mik azok a programok amiket betölt a memóriába automatikusan. Ezeket a programokat dinamikusan kezeli a rendszer, nem attól függ a sebesség, hogy 200 vagy 300MB RAM van szabadon. Ha olyan programokat tölt be amiket sűrűn használsz akkor nem fog szemet szúrni, de ha épp olyasmit akarsz indítani ami nincs előmelegítve akkor bizony bármelyik gyártó telefonja el fog egy pillanatra gondolkodni és ez totálisan független a szabad memóriától.
-
batai15
félisten
válasz
jooker82 #287 üzenetére
Elvileg hosszan kell nyomni az icont majd elengedni és a sarkában meg jelenne egy kis ceruza fej . de keresgéltem hogy mi a szitu, és azt az infót szedtem össze hogy az L sorozatnál ez olyan lite verzió, egy két apróság hiányzik belőllük.. Énis ezt hiányolom nagyon az icon cserélgetéseket..
de elvileg az LTE2 és a 4x HD után, az L sorozat is meg kapja a teljes verziós Uit.
http://www.youtube.com/watch?v=NbvYBQKp2_k ebben a videóba más az icon készlet, tehát akkor vagy nem tudom hogy csinálta , vagy mégis lehet, csak esetleg mi még nem jötttünk rá.Mondjuk nekem csak péntekre érkezik a telefon,majd akkor többet tudok mondani. -
koxminator
senior tag
válasz
jooker82 #281 üzenetére
"LG gave no timetable for overseas sales of the LTE (Long-Term Evolution) phone, which uses a faster mobile network that is available mainly in South Korea, Japan, the United States and parts of Europe." forrás
"The upcoming LG Optimus LTE 2 will reportedly become available in the US and European markets by summer. " forrás
szóval több forrás szerint is jönni fog Európa bizonyos részeibe.. de ez tényleg off
-
koxminator
senior tag
válasz
jooker82 #277 üzenetére
ugyanolyan szögletes, mint a 4x HD, viszont az új felület a 4x-re is már kint van. ebben az LTE2-ben két fontos különbség van (ami biztos): Krait S4 dualcore proci és 2!!! GB RAM!! Ha ez jönne hozzánk is, akkor ezt venném meg, feketében, az tuti. de ne álmodozzunk egyelőre..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 3
- OLED TV topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged