-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AliasB
senior tag
válasz
Nikopollen #28482 üzenetére
az ám a lista
szerintem tömeggyártásnál előfordul, hogy valaki hibás terméket fog ki. Én a tévémmel voltam úgy, hogy volt egy samsung tévém amivel csak szívtam mert mindig tönkrement meg időszakos hibákat generált. Aztán vettem egy másik márkát DE tavaly ismét visszatértem a samsunghoz és ez tökéletesnek bizonyul
Pedig ha lett volna ilyen listám, mint neked akkor soha többé nem kellett volna samsung
Visszatérve a világvégéhez... nekem egy olyan telefonom sem volt ami ilyen listára került volna. Szerettem mindegyik telefonom és egyik sem ment tönkre
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az LG zászlóshajója Tegra 3 lapkakészlettel, HD felbontású IPS kijelzővel, Android 4.0.3-mal és egyedi felhasználói felülettel támad.
- Mini-ITX
- EAFC 25
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Last Epoch
- Milyen videókártyát?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Parkside szerszám kibeszélő
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- További aktív témák...
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest