Hirdetés
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AliasB
senior tag
válasz
Nikopollen #28482 üzenetére
az ám a lista
szerintem tömeggyártásnál előfordul, hogy valaki hibás terméket fog ki. Én a tévémmel voltam úgy, hogy volt egy samsung tévém amivel csak szívtam mert mindig tönkrement meg időszakos hibákat generált. Aztán vettem egy másik márkát DE tavaly ismét visszatértem a samsunghoz és ez tökéletesnek bizonyul
Pedig ha lett volna ilyen listám, mint neked akkor soha többé nem kellett volna samsung
Visszatérve a világvégéhez... nekem egy olyan telefonom sem volt ami ilyen listára került volna. Szerettem mindegyik telefonom és egyik sem ment tönkre
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- bambano: Bambanő háza tája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Limitált ideig kipróbálható a magyar fejlesztésű Cult of the Child Eater
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Gumi és felni topik
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest