Hirdetés
- Aston Martin színbe bújuk egy Realme füles
- Magisk
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Csokorban érkeznek a One UI 7 frissítések
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angelotti
tag
Sziasztok!
Teló vásárlás előtt állok.
max 35-öt szánnék erre a célra. Láttam fentebb egy kolléga szabadulna 30-ért is a sajátjától, ami nagyon baráti árnak tűnik
Lenne egy-két kérdésem:1. Van e valami tipushibája, mire kell figyelni vásárlásnál?
2. Mi a legfrissebb gyári rendszer rá? azzal van e valami gikszer?
3. Eddig az F6-al szemezgettem, asszondják az okosok ez most a best buy Mondjuk ezt se értem, ott az Xperia L ami csontra ugyanaz, csak 200Mhz-el lassabb procival, ugyan nem IPS, de ahogy elnézem nagyon jófajta TFT kijelző van benne, és egy tizessel olcsóbb kb mint az F6Elvileg ez a teló keresztben lenyeli az F6-ot tudásban. Meddig ígérnek még a 4X-re terméktámogatást? kap a jövőben még android frissítéseket?
Az aksija, hogy bírja a gyűrődést?Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest