- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Új AMOLED kijelzős Garmin óra érkezett, itt a Forerunner 570
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali,Valaki segitsen légyszi
(
A telomon gyári 4.0.4 van és nagyon lassu szaggat stb..szeretném valahogy visszarakni a 2.3 at de nem tudom hogy álljak neki.Régen csináltam már ijet -
Kloss számára ment egy privi.
-
EÉrtem..de már mindegy...felraktam a Gueste2X. romot nagyon jo rom csak az a bajom vele hogy a gps nem ér semmit..Nem talál jelet sehogysem ha talál is pár másodpercig csak.Valami ötlet???
-
A cm11 et milyen beállitàsokkal használjátok?Mert nálam az akksi hamar merül
-
Cm11ben a ram mérete növelhető valahogy?mert 341 MB van jelenleg
-
Az uj tony p cm 11 hez honnan tudok gappsot leszedni? Tegnap felraktam egy gappsal de nyelvbeállitás után azt jelezte hogy a beállitás varázslo megált...
-
Volt már valakinek olyan problémája hogy pcröl probált másolni a telora valamit és féluton megakadt???Ez mitöl van?Django ics van fent.
-
Egy hülye kérdés bocsi
Gyári romon ami rootolva lett lehet kernelt cserélni?
V20q rol van szo. -
Ha bekapcsolom a koealsky managerben a single core mod ot akkor csak egy magot hasznàl a telo?
-
válasz
Balázs1986 #44686 üzenetére
értem köszi
még annyit hogy su660 bb t is feltehetek rá? -
-
Sziasztok.Felraktaktam cm 10.1 Tonyp bulid 5.ős romot.Minden oké vele szerintem csak nagyon hamar merül az akksi
Esetleg van valami beállítás amivel lehet növelni kicsit az üzem időt??Mert kb fél napot bír ki igy
-
Akksi szempontjábol kb melyik rom az amivel a telefon legtovább birja?
-
Tudtok valami 2.3.4 alapu custom romot ami odavág?
-
cm7.2 nél volt 2 proplémám.
Az egyik az ora egy orával elörébb járt pedig auto.időzona be volt kapcs.
a másikban én vagyok a béna.sehogysem sikerült beállitanom az internal sd t.Valaki??:/ -
Sehogysem tudom az oldbootloadert vissza varàzsolni a telora a toolkit a 4 es menüpontot követve a legvégén azt irja hogy kapcsoljam ki a telot vegyem ki az akksit....stb...pedig felismeri mer rànyomtam 8as menüre a newbootloader teepitésre végigis ment meg a cwmet is felrakta utàna..eddigis nwbootloaderes volt.Mi lehet a hiba?Csak egy 2.3 alapu rendszert akarok feltenni..Nemigaz hogy ilyen bonyololult lenne:@@@@
-
válasz
Balázs1986 #44634 üzenetére
Köszi
-
válasz
Balázs1986 #44632 üzenetére
Köszi ezzekhez nem kell külön gapps .zip et telepiteni ugye?
-
S.O.S Valaki linkeljen nekem egy cm 7.2 es romot mer nem talàlok sehol..Ami 2.3.5 vagy 2.3.7 es.
kösszi -
válasz
Balázs1986 #44599 üzenetére
Renben megprobàlom köszi
-
Kéne egy kis segitség:/
Szoval.Gyàri icst smartflashal felraktam.Majd toolkittel sikeren nvflash modban bootloadernyitàs és cwm felrakàsa utàn cwm böl telepitettem django 1.6.5 ics t.
Minden jo volt.
A problèma:Szeretnék ràrakni 2.3as rendszer de swhogysem tudom nvflash modba rakni.tudom h mit hogyan kell mert màr 1x sikerült.Mikor ràdugtam egyszer kirta a gépem nvidia bootloader ...bla bla bla teleitette kiirta az eszköz hasznàlatra kész.de. sehol semmi nem ismeri fel az aio..
A màsik gondom hogy a gyàri icsröl volt backupom probàltam cwböl vissza àllitani kiirta hogy complete.majd rebbot és valami fehér hàttér fogadott,majd egy üzenet hogy a process.com leàllt vagy valami hasonlo...probàltam factori resetet csinàlni akkor is ez fogadott...
Ha valaki tud valami megoldàst kérem ossza meg velem.Köszönöm -
Django ics rom van fent nálam..szeretnék valami 2.3 alapu romot felrakni RÁ.Cwm böl simán lehet telepiteni azt is?
-
esetleg valami joféle működő jb van hozzá?
-
Evvel van valakinek valamilyen tapasztalata?Érdemes felrakni?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2213448 -
Sikerült feltennem.Ezután hogy tudok bebootolni reco ba?gyári ics van fennt.
-
Ha valaki rakott már cwm recoveryt gyári 4.0.4 re az elegyen szives nekem leirnilépésröl lépésre hogy hogyan csinálta mer az xda s modszer nekem nagyon kinai.Forditoval sem tudtam értelmezni sajna..Elöre is köszönöm a kedves válaszolonak.
-
válasz
Balázs1986 #44528 üzenetére
Értem.Esetleg tudnál valami leirást vagy linket adni az aio használatárol vagy a bootloader nyitásrol?
-
Haliho mindenki.Egy olyan probémám lenne hogy sehogysem tudom felrakni a cwm et.Rom manager el kiirja hogy minden oké majd rámegyek arra hogy reboot recovery.aztán csak ujraindul a telo.A pc s megoldással sem megy.A telon gyári ics van(v30a)
Van valami ötletetek???
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Revolut
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest