- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs1986
őstag
válasz
kepesb #39055 üzenetére
Ha jól sejtem, akkor ICS (vagy ICS bootloader-t használó) ROM volt a telódon. A SmartFlash akkor már nem is játszik (kivéve, ha átvariálod a partíciókiosztást AIO Toolkit-tel).
Ellenben, ha jól sejtem akkor ez a Repair cucc is régi bootloader-es CM10-et akar feltenni. A topic-jában írják, hogy használható a partíciókiosztás megváltoztatására, ezét én mondjuk azzal kezdeném, hogy beállítanám régi bootloader-esre.
De AIO Toolkit-ben ezt könnyebben meg tudod tenni, ugyanúgy nvFlash alapú csak sokkal több lehetőséget ad, mint ez. Szerintem fuss egy kört ezzel a bootloader + partíciókiosztás változtatással AIO Toolkit-ben, aztán az automatikusan feltelepülő CWM segítségével már a felrakott bootloader-hez meglfelelő ROM-ot simán feltehetsz, és remélhetőleg kész is.
Fontos: partíciókiosztás változtatásakor a telefon belső memóriájának (telepített alkalmazások, rendszerbeállítások, stb.) és a belső tárhelynek a tartalma elveszik! -
tabletgenius
tag
válasz
kepesb #39044 üzenetére
még ne vidd sehová. ha pittyen APX módban látja, nagy az esély h életre kelthető. én már megjártam így. keress rá az xdan életmentő, felélesztő p990 nvfalshelhető romra. menni fog. én egy koreai Bb,st fogtam ki. imei szén nem volt, hívás minősége gyatrább, de arra már jó volt h tudjak tovább lépni. nehéz a 2xt megölni. hamarabb ő végez veled)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPHONE 14 128GB STARLIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest