- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2025: 65 wattot is leadhat az EcoFlow Qi2-es töltője
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolooka
csendes tag
Ez egy készülék ami arra hivatott hogy lefikázzák. Aztán van mikor a sokkal ratyibbat meg dícsérik.Ez egy teljesen alap telefon ami saját tapasztalataim szerint egy kellemes kis masina.Az alap samsungokkal felvehetné a versenyt mind kijelző mind hang minőségében talán verné is azokat(pl E1100,egy szutyok) szóval ennyi pénzért egy meglepően jó készülék nekem bejött.Ha tényleg nagyon alap csak telefonálásra alkalmas készülék kell valakinek, elsőként ezt ajánlom.
Mindig priviben keressetek,azt hamarabb észreveszem...
-
jenei92
senior tag
4k-ért vettem ma egyet az Auchmanba..
-
m3oy88
csendes tag
Vicces ez a telefon!
-
Prof01
veterán
Találó a cím.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
harry
veterán
válasz mihalylovics #34 üzenetére
Ott van a cikk végén:
"... a gombsor és a kijelző mérete miatt azonban nagyifonnak véleményem szerint alkalmatlan. Itthon közel 12 ezer forintot kell leszurkolnunk a független verzióért, külföldön a KP100-ast jóval olcsóbban be lehet szerezni. A magyar áron és ezt a készüléket nem ajánlom, hasonló összegért vannak jobb vételek jelenleg."Szóval ha neked német készüléked van, az gondolom olcsóbb volt, itthon ennyiért meg inkább más megoldást.
Hozzátenném, ha nekem egy alap tudású telefon kéne, amit nem is féltek annyira (pl. koncertekre, sporthoz, vagy hasonló), akkor már inkább egy 3310-et vennék.Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
mihalylovics
csendes tag
Nem értem, hogy ezek a mobilos újságírók miért a hightech, kütyüőrült fiatalok fejével írnak ahelyett, hogy a célcsoportot is figyelembe vennék. Én például nagyon sok olyan embert tudok, akiknek pont ilyen telefon kell.
1. Idős emberek, akiknek az a lényeg, hogy egyszerű legyen a menü és csak azt tudja, amire nekik kell, nameg az is fontos számukra, hogy jó olcsó legyen, főleg így, hogy egyre csökken a nyugdíj.
2. Munkások, akik eddig mondjuk egy 3310-est használtak, de az bedöglött, és sürgősen kell nekik egy új, olcsó, strapabíró készülék.
3. Amiért én vettem: Nagyon gyakran utazom Németországba, és elég drága kintről hívás és a fogadás, ezért vettem egy ilyet egy német Vodafone Prepaid kártyával.
Egyébként feketében egy egészen vállalható külsejű készülék, és gyors a szoftvere, nem fagyós.. -
őstag
nekem a moto f3 jutott róla az eszembe...
VGA-t, AM4, AM5/ Intel 10-14. gen CPU-t, Alaplapot, Tápot, DDR4-, DDR5-t, SSD-t veszek!
-
AMD Power
titán
A teszt szerintem picit már nem aktuális hisz nálunk már szinte kifutó termék ez a KP100. De egy biztos. Vették-veszik sikeres modell lett.
-
harry
veterán
válasz philoxenia #30 üzenetére
Attól még a hsz-t nem kellett volna törölni de ahogy gondolod...
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Személyeskedést fejezzétek be, annak itt nincs helye!
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
félisten
Nem vágom, hogy mi a baj ezzel. Ha valamelyik szolgáltatónál olcsóbban adnák kártyás csomagban (5-6 ezresért), fekete lenne, és nem gagyi-gumi lenne a gombsor, akkor nekem tetszene.
Még ennek a szolgáltatásait sem használnám ki.
A mostani SE J300-asom is erősen túlképzett hozzám.
Őszintén szólva, nekem egy Ericsson T66 méretű és Siemens A35 tudású fekete-fehér kijelzős telefon kellene, mai technológiával, nagyon hosszú akksi üzemidővel, és hosszú élettartamú nem szétkarcolódós, de szép borítással. Le sem cserélném soha.[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
littlelion21
addikt
Majd dobálják az osan-ban, tesco-ban, lidi-ben, meg a jó ég tudja hol feltöltőkártyásan 3-4k-ért.
-
Melós meg bulitelefonnak tényleg jó. Jó lenne, ha 10K alatt adnák.
-
glutamin
őstag
-
harry
veterán
Vagyis te még nem láttál telefont normális 2mp-es kamerával És akkor itt nyilván nem a profi digi gépekhez kell hasonlítani, hanem az egyszerűbb fényképezőkhöz. A k750i-vel igenis lehet normális minőségű fényképeket készíteni. Igaz, azóta én sem nagyon láttam hasonló készüléket (és állítólag ennek is az első verziója volt jobb). Extrém sporthoz ez meg végképp nem jó, mert ahhoz drága - akkor inkább 2-3eFt - ért valami használt teló, vagy egy komolyabb ütésálló (esetleg szintén használt, vagy régebbi modell).
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
glutamin
őstag
Eldobhatónak itt van mondjuka voda 125:[link]
2e ft-ért vettem. Ez ahhoz képeset nagyon rossz ár/teljesítményű próbálkozás. Olcsónak nem lesz olcsó. Akinek meg a telefonálsáson felül bármilyen igénye is felmerülne az már 20 körül szép és sokat tudó készülékkeből válogathat.
Ráadásul a hagyományos monokróm LCD még jobban is olvasható mint az ilyen nem TFT színes megjelenítő.
[ Szerkesztve ]
„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“
-
félisten
Eldobható telefonnak nem lenne rossz, de drága.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
hemaka
nagyúr
Ha olcsóbban mérnék a telefont, nem is lenne rossz pl. strapa telefon helyett. Úgyse sajnálnád, ha rommá törne.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
D.Orion
veterán
Nagybátyámnak melós telefonnak teljesen jó lenne. Telefonálni lehessen vele, még az sms is extra felesleges szolgáltatás. Színes kijelzőről nem is beszélve.
-
addikt
Pont jó olyan ajándéktelefonnak, amit akkor adnak, ha veszel egy másikat is...
Jó szerencsét!
-
Mazsika
őstag
nagyszülőknek... de ha heppi mílhez lehetne kapni akkor ennék egy jót!
Dáccsika
-
<NewL>
addikt
Happy Meal mellé esetleg
Ennyi pénzt szerintem megér,telefonálni lehet vele akkor meg jó.There's an app for that
-
iknight
senior tag
Szerintem ennyi pénzért elég vállalható külsejű kis teló, szerintem szebb mint pl a Nokia hasonló árkategóriájú telói, egyszerű, kis pénzű embereknek ideális válsztás szerintem.
Akik jó békét tudnak kötni, azok sohase győznek a háborúban.
-
kcsa
veterán
Alaptelónak valóban jó, sőt, az egyik elektronikai láncban nem is olyan régen (talán még most is) függetlenül 6990ért osztogatták, annyit bizony már meg is érhet.
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
Kloden
senior tag
Alaptelónak jó lehet ha 10 alatt lenne és elég strapabíró, megbízható, másodtelóért meg nem adnék ki ennyit. Jelenleg egy szinten van a régi telómmal - Motorola C385 - és perpill ez 3000Ft, használtan ugyan.
A Mobilarena logót megnézhetné egy Arcképgyáros, mert világos háttér előtt igencsak recés a széle.
[ Szerkesztve ]
"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
nrgia
őstag
Uhh jajj pfff
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
-
runner 125
nagyúr
A cím tetszik.
"Melóstelónak" biztos jó.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Mamuska
őstag
Ezeknek a 2 megapixeles szutyok kameráknak sincs értelme, csak az embereket ezzel lehet hülyíteni. Felesleges lenne bele bármilyen modul, úgy is max vga, vagy 1,3mp-es lenne. Extrém sportokhoz jó, ez az 500ft-os eldobható kategória. Kinézetre tiszta motorola koppintás, L6, meg az L7 jutott róla eszembe először.
-
mark75
senior tag
Nem is tudom mennyiért kellene ezt dobálni
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest