Hirdetés
- Magisk
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihalylovics
csendes tag
Nem értem, hogy ezek a mobilos újságírók miért a hightech, kütyüőrült fiatalok fejével írnak ahelyett, hogy a célcsoportot is figyelembe vennék. Én például nagyon sok olyan embert tudok, akiknek pont ilyen telefon kell.
1. Idős emberek, akiknek az a lényeg, hogy egyszerű legyen a menü és csak azt tudja, amire nekik kell, nameg az is fontos számukra, hogy jó olcsó legyen, főleg így, hogy egyre csökken a nyugdíj.
2. Munkások, akik eddig mondjuk egy 3310-est használtak, de az bedöglött, és sürgősen kell nekik egy új, olcsó, strapabíró készülék.
3. Amiért én vettem: Nagyon gyakran utazom Németországba, és elég drága kintről hívás és a fogadás, ezért vettem egy ilyet egy német Vodafone Prepaid kártyával.
Egyébként feketében egy egészen vállalható külsejű készülék, és gyors a szoftvere, nem fagyós..
Új hozzászólás Aktív témák
ma A belépős LG kicsit túl egyszerűre sikeredett.
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest