- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
papajoe007
tag
-
papajoe007
tag
válasz
kittan #20744 üzenetére
Hát igaz,hogy rengeteg probléma van vele
Nekem mondjuk kijelző beégésen és az emlitett problémán kivül nem volt még Arenával gondom....állítolag ez a kijelző égés is megszünik frissités után,szoval ezért szeretném rácsatlakoztatni a gépre a telót,mert csak usb-n keresztül lehet frissiteni
-
papajoe007
tag
válasz
kittan #20742 üzenetére
Értem.Én itt a beállitásoknál csak azt találtam,hogy rákérdezzen e,hogy milyen módban csatlakozzon,vagy kiválasztom...más semmi
Már vagy ezerszer probáltam,semmi,factory reset is megvolt
Még ilyennel nem találkoztam...egyszer mintha vette volna,kiirta hogy illesztőprogram telepitése....de aztán leállt,és sikertelen telepités üzenetet kaptam....de ezt még csak egyszer sikerült elérnem
-
zsoltike777
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest