- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
-
iSonic
addikt
Kimentem a szerkesztési időből, azt akartam írni még, hogy ne hidd azt, hogy én most egy hatalmas hatalmi harcnak fogom fel ezt a diskurálást, szimplán leírtam a véleményemet a Te dolgaidra. Nem az a szándékom hogy agyon szemeteljen ezt a topic-ot. Ezért is írtam, hogyha valami nagyon szúrja még a csőröd akkor írj privátot.
[ Szerkesztve ]
-
iSonic
addikt
válasz f(x)=exp(x) #194 üzenetére
szubjektív vélemény? na az ami neked nem volt meg a sok smiley közepette..
Kezdjük ott hogy egy betűvel sem írtam hogy a Note tulajok (tehát az összes) nem használja az S Pent. Csakhát értelmezni is tudni kéne egy kicsit. És a felhasználók nagy többsége nem használja ezt a funkciót, akárhogy is szeretnéd.
Na hát akkor nagyon elvagy tévedve, mert köbö a 30% aki nem használja az S-Pent-t, mivel az a réteg divatból veszi meg a telefont felvágni, nem a funkcionalitása miatt. Mondom neked is gyere be a Note 3 topicba, kérdezz rá és meglátod a válaszokat. (de előre érzem, hogy erre sor nem kerül ) Valamire mindig jó az S-Pen használata.
Mert hardveresen se, szoftveresen se jobb tőle, ezért nem jobb.
Nézzük is csak az elejéről. Hardver. Ha meglessük kezdésnek a sokak által kritizált teszteket, a Note 3 bőségesen felülmúlja az LG-t. De ugye erre te azt mondtad, hogy senkit sem érdekel. Alapból a hardvere kezel egy külön S-Pen-t, aminek rakatnyi funkciója van. Ez az LG-ben nincs meg. De akkor, hogy neked is valamiben igazad legyen szerintem a Snapi 800 esetén nincs olyan telefon, ami laggolna vagy tönkre vágódna egy Angry Birds futtatása közben.
Szoftver: ugye itt említettem neked, hogy az LG menüje olyan, mint egy borzalom, ha a színeket nézzük szürke és benne minden fajta csicsa villanós szín, ez emlékeztet még a régi android-os időkre is, hmm talán az 1.6-os verzióra. Nincs benne az letisztultság, amit a TW-be évek óta fejlesztettek, majd jött az S5 a Symbian-os ikonjaival és el is rontott. Aztán ott van, hogy mit kapunk a telefonunk mellé. Megint elő kell venni az S-Pen funkciót, hisz az a lelke annak a telefonnak, szóval lehet egy rakatnyi dolgot csinálni ami az LG-ben szintén nincs meg (Képernyőírás, Jegyzet, Sketchbook, Story Album, ChatON-on keresztül kép átillesztés) és még sorolhatnám. Akkor nincs az LG-ben előnézet, akár videó esetén akár üzenetnél, hogy odahúzod a Pen-t vagy az ujjad és már fel is dobja az üzenetet és nem kell megnyitnod. Szintén a Samsung-tól szedték el a MultiWindow-ot, amit a G2 is használ és a telefon is. Akkor az egykezes funkciót is. De hát gondolom ezekre is meglesz majd a válaszod, hogy az LG találta ki csak véletlenül most került bele. Sokan büszkék, hogy ez a készülék rögtön 4.4-el jött ki a piacra. Álljon meg már a menet. Már rég kijött a 4.4, jó hogy azzal jön ki egy csúcskészülék. Note 3 is ahogy megjelent 1,5 héttel rá meg is kapta a telefon.
Ennél a pontnál mondom azt, hogyha még mindig nem hiszed, hogy van egy rakatnyi szoftveres dolog, ami pluszba ott van a Note-ba, akkor privátba leírom neked, mert nem akarom szemetelni a topicot.
Szerintem én semmi hülyeséget nem írtam, csakis szubjektív véleményemet és tényeket, veled ellentétben, mert olyan badarságokat össze hordtál itt hogy megáll az eszem.
Ezen márcsak nevetni tudtam, tény elnézést kértem, hogy a G2-ból kiindulva, azt gondoltam, hogy ez a telefon sem képes SD bővíthetőségre. De mint mondtam elnézést kértem, csak te ezt nem fogtad fel, ne az Én hibám legyen. Meséld el ezen kívül, milyen badarságokat mondtam?
Képzeld, hogyha rootolod akkor még normálisan használni is lehet vele mindent. De ez neked garanciavesztés nélkül csak álom marad.
Rootold nyugodtan senki nem tiltja meg Note esetén sem. Szuper csicsás LG, Xperia ROM-okat lehet feltenni, ami úgy nézz ki mint a ürülék a Note-on. Root nélkül is tökéletesen működik a telefon és pont az a réteg fogja itt rootolni a szeretett LG-det, akinek van egy halvány lila gőze, hogy megy a menete ennek. A normál ember aki használatra veszi az nem fogja. Egyébként nem marad álom nélkül, mert már ezt is megoldották csak utána kéne olvasni. Mivel én írtam a Note 3 topic összefoglalóját ezért szívélyesen javaslom elolvasni neked, sok hasznos dolog van benne.
A véleményem megtartom, ha a Note 3 ajánlott, akkor ennek is annak kell lennie.
Egy szóval sem írtam, hogy nem ajánlott ez a telefon, csak azt, hogy ne próbáld agyonbecsmérelni más készülék választását.
utóirat: a Knox amit annyira becsmérelnek, vállalatoknál kiváló lehetőség, mivel magát a programot oda fejlesztették, védelem gyanánt. (és itt most nem a flag-ről beszéltem)
[ Szerkesztve ]
-
iSonic
addikt
huu azt elnéztem phonearena-n elnézést, még a G2-ből indultam ki!
Danny750: elárulom volt eléggé sok Samsung készülékem S2-S3-S4-Note2, ezekre mondtam én sokszor bár az S4 annyira hogy laggol, de a Note 3 ezekhez képest zéró lagg. Nálam elő nem fordult beakadás és nem a plusz 300Mhz-től lesz bikább, hanem a rajta lévő feature-ktől. Az a műanyag bőr is dizájnt szolgálja, nekem tetszik és legalább valamiféle irány a szappantartóval ellentétbe, ami idáig volt.
Tudom, hogy nem samsung topic, csak kiveri a biztosítékot, hogy olyan emberek szidják a telefont, akik kétszer ha láttak ilyen készüléket (nem rád értem). Ha megnézed, akinek van egy halvány lövése az nem megy be minden topicba körbeszemetelni, hogy hát ez jobb, meg ez jobb, meg ez is..
[ Szerkesztve ]
-
iSonic
addikt
válasz Danny750 #120 üzenetére
Elcsalt bechmarkon? Most komolyan azt hiszed hogy az antutu-ból indulok ki, mert akkor elmondom, hogy az az eredmény közel nincs ott ami a cikkbe van írva. (simán 35k+-t is bír) ha nem hinnéd tessék kép
Laggol? Gyere már be légyszíves a Note 3 topicba és kérdezzél már pár embert erről.. szerintem körbe nevetnek
-
iSonic
addikt
válasz f(x)=exp(x) #114 üzenetére
a sok értelmes smiley közepette meséld már el légyszíves, milyen szuper kutatás vagy egyéb alapján állítod azt, hogy nem használják a Note tulajok az S-Pen-t? Note 3 nem jobb ennél? Szintén kérdem miért is nem? Hardveresen jobb, tesztek rá az élő példa. Szoftver része is jobb, hisz a Pen funkciók az LG-böl hiányzik, a menük / gyári applikációk színe borzalmas (android 2.0-at idézz), annyi pozitívum az egészbe, hogy nincs az LG-be Knox.. és a Note 3 ára is már jócskán 150 alatt van.. 149k-ért lehet 2 év gyári garisat kapni.
Írod, hogy akad a TW? Max S2-ön, de Note 3-an egyáltalán nem akadtam ilyen problémába. De gondolom majd te tuti megmondod, hogy de az akad, meg szar.. stb.
Amit eltudok ismerni, hogy a feloldás az jó, de azon belül érdemi csúcs újítást nekem ez a telefon nem mutatott, ahogy az S5 sem (maximum az energia gazdálkodás szekciót).
Szerk.: Mielőtt nekiugrasz az ilyen jellegű komment írásnak nézz utána a dolgoknak azt javaslom.
Ja és még nem is lehet bővíteni a tárhelyet SD kártyával, vagyis semmi érdemi hosszúságú UHD videót nem tud felvenni..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Need for Speed Heat (PC, PS4, XO)
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest