Hirdetés
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
f(x)=exp(x)
őstag
Úgy látom elvakított a sok smiley. Kezdjük ott hogy egy betűvel sem írtam hogy a Note tulajok (tehát az összes) nem használja az S Pent. Csakhát értelmezni is tudni kéne egy kicsit. És a felhasználók nagy többsége nem használja ezt a funkciót, akárhogy is szeretnéd. Hogy miért nem jobb a Note 3 ennél? Mert hardveresen se, szoftveresen se jobb tőle, ezért nem jobb. A Note 3-nál ott van az S pen és annak az adott lehetőségei, míg a G Pro 2-nél a kijelző (nem ég be gyakran, meg szerintem szebb is), a kamera, mind fotózás terén, mind videózás terén, és még sok kis-kis dolog ami miatt az egyik vevőnek ez a jobb, a másiknak a Note. Hardveresen miben jobb, ha azt mondod nem Antutuban? Csakis ott jobb, máshol nem! (De erre tényleg kíváncsi vagyok.) Szoftveresen meg a TW sokkal gyerekesebb, csicsásabb, roszabbul optimalizált, bár az tény hogy a Note 3-on alig röccen meg egy kicsit. Itt a nyitóárról van szó, ami bizony +50k. Te olyan hülyeségeket írkáltál itt össze egyébként hogy alig jutok szóhoz. Írtam egy normális szubjektív véleményt te meg elkezdel itt személyeskedni, holott semmi olyat nem írtam hogy a Note 3 ehhez képest egy ipari hulladék. Na mindegy!Szerintem én semmi hülyeséget nem írtam, csakis szubjektív véleményemet és tényeket, veled ellentétben, mert olyan badarságokat össze hordtál itt hogy megáll az eszem. Mindennek utánanéztem, ellenben veled, aki még azt se tudja, hogy az a telefon, amiről a teszt szól, nem tudja, hogy bővíthatő-e SD-vel. Képzeld, hogyha rootolod akkor még normálisan használni is lehet vele mindent. De ez neked garanciavesztés nélkül csak álom marad. (Most képzelj ide egy ördögös smileyt.) A véleményem megtartom, ha a Note 3 ajánlott, akkor ennek is annak kell lennie.
-
Danny750
őstag
Sajnos nekem első kézbevételnél feltüntek az apró Micro laggok a note3-nàl...nem írnám, ha nem tapasztaltam volna..nagyon ki is akadtam, hogy egy ilyen hardver sem elég a samunak
Note 3 topicban nem is fognak ezzel dicsekedni
Am jó készülék a nóta 3, és az a hátlap is előre lépés, de nyitóàrnak sztem abszolút nem rossz ez a 150k..hisz a többi csucskeszulek már sajnos 200k fölött nyit
Cserélhető akksi is pozitívum, ahogy a samunal is -
Danny750
őstag
Igen laggol, ezekszerint még nem hasznaltatok olyan készüléket ami nem...
Ja attól a felesleges 300mhz-töl azt biztos bikàbb...itt az már nem oszt nem szoroz...de legalább nappal is látni a kijelzot és nem műanyag bort kell tapogatnunk, müfémmel korbevéve
End off
Különben sem csamcsung topic...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az LG fogta tudása legjavát és belepakolta egy jókora készülékházba, így megszületett a G Pro 2, amelyet a G2 fölé pozícionáltak.
- Trollok komolyan
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Asustor NAS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest