- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
f(x)=exp(x)
őstag
Reménytelen...
Én arra válaszoltam amit Te írtál! Arra válaszoltam amit Te írtál!
Az meg most nagyon kiderült, hogy jellemző Magyarországra, hogy pont az esik neki az embernek akinek az írásit korrektnek tartom! Ezzel azt hiszem ez elszállt...
WTF? Attól hogy korrektnek tartod az írásait, még nem biztos hogy mindenben egyetért veled!
Na de befejeztem az OFF-olást. Béke! -
f(x)=exp(x)
őstag
Nálad lehet hogy ugyan az a téma már másfél napja, de akkor ne jelöld be a választ olyankor, amikor teljesen más dologról írsz, mint ami a tárgy. Te végig a G értékeléséről beszélsz, miközben Rusi a G Pro2-ről írta le azt, hogy senki sem befolyásolta a készülék értékelésénél, mire Te elkezdesz irogatni a G-nél történt értékelésről. Én végig egy dologról beszélek, mégpedig ugyanarról amiről Rusi. Tehát összefoglalva, ha olyat írsz aminek semmi köze nincs a tárgyhoz, akkor ne a válasz gombra lépj rá.
-
f(x)=exp(x)
őstag
Neked vannak szövegertelmezési gondjaid. Nem is ez az 1. alkalom!
Amire válaszoltál, az nem arról szólt amire válaszoltál. Jobban jártál volna ha azt mondod hogy jogos és nem csavargatod össze-vissza a dolgokat. A kérdés az hogy hogy jött ide egy kb. fél évvel megírt cikk, amikor annak teljesen más a története a plecsni-módosításának. -
Rusi
senior tag
A válasz neked szólt, ugyanis ahogy azt ő is aláhúzta, a jelen cikkről nyilatkoztam, hiába próbálod csavargatni a dolgot (őszinteségi roham... jaj istenem
). Egyébként nem tudom, feltűnt-e, hogy csak te pörögsz még mindig ezen a témán (igaz, én legalább tudom, hogy miért).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest