- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Yettel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PPéter48
újonc
válasz MPeter87 #593 üzenetére
Sajnos, a Battery Doctor sem boldogul a telefonnal. Tanulgatom néhány napja a beállításait, hogy azok az appok legyenek ébren, amikre tényleg szükségem van, mert ha nagyon optimalizáltatom vele a fogyasztást, csak egy butatelefon marad, az is néma üzemmódban... Netezés nélkül, csak sok beszélgetéssel, maillel és SMS-sel tegnap 11-ig 46% maradt, de éjszaka használat nélkül leszopta üresre. Ma fél 4ig 25% maradt, tölthetem újra délutánra.
Hajlandó vagyok belátni, hogy én vagyok a hülye és nem a telefon (előfordult ez többször a 30 év alatt, mióta computert használok), de hátha van olyan Android-guru, aki segíteni tudna (Budapesten)
Üdv -
PPéter48
újonc
válasz MPeter87 #587 üzenetére
Köszönöm a tanácsot. Én abszolút kezdő androidos vagyok......
Először megnéztem a hasonló appokat, a Greenify hozzászólói lelkesebbek voltak, letöltöttem azt. El se indult, mert még fizetős részleteket kellett volna letölteni hozzá, de a hitelkártyámat valamitől nem fogadta el... Így aztán kuka.
Letöltöttem a Wakelock detectort, az viszont Kitkat alatt root hozzáférést kért, ezt két okból nem adtam meg: 1. mélységes gyanakvás, 2. nem tudom hogy kell......kuka.
Letöltöttem a Battery detectort (B.saver), ez egy friss app, elindult, mindenfélét leállított, most figyelem, milyen effektív. Erről majd beszámolok.
Most még azt (sem) értem, miért most két napja lett ilyen éhes a telefon, amikor az elmúlt fél évben másfél-két napig bírta?
Üdv -
PPéter48
újonc
Telefonom két napja baromi sokat fogyaszt. Használat nélkül 6 óra alatt megevett 45%-ot az akkuból. Tanácsokat kérek szépen.
-
PPéter48
újonc
Helló!
Most vettem a telefont, nagyon tetszik. Sajnos abszolút kezdő androidos vagyok és a letöltött használati utasítás sem igazít el sokmindenben. Például
1. A Voice Mate egy hongkongi hölgy dialektusában beszél és nem érti az én budakalászi kiejtésemet. Lehet a csajt magyarosítani?
2. A telefonszámaimat a SIMkártyán hoztam át, hogyan lehet a telefonmemóriába áttenni? Vagy itt nem is kell? Beírtam egy új névjegyet, de nem hozza fel egyből, csak ha az összeset meg akarom nézni.
3. Hol kell beállítani, hogy az új mailjeim ne csak a telefonra jöjjenek le, de a PC-re is? Ugyanitt: most huszasával letölti az összes régi mailjeimet (amikről egyébként azt hittem, már rég töröltem őket).Ha valaki tudna személyesen segíteni, megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Samsung Galaxy A55 256/8GB Awesome Navy 2év garancia!
- iPhone 13 Pro fehér, kártyafüggetlen 256GB, 93% akku, szuper állapotban
- Bomba áron új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest