Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• anzo

senior tag

válasz Ferenczi Áko #1554 üzenetére

Közvetlenül a Flex 2 előtt Honor 7-et és Mate S-t használtam. Azt kell mondjam, hogy semmit sem vettem észre a kevesebb RAM-ból.
    Sebességben sem tapasztaltam semmi különbséget lehet, hogy nekem szerencsém van de melegedés sincs igaz játszani nem szoktam. Folyamatosan megy 4 email+Gmail szinkron napi 3-4 óra beszéd folyamatos wifi vagy 4G, BT kapcsolat és kibírja nap végéig az akksi. Nincsenek olyan idegesítő dolgok, hogy pl. a Viber kapcsolatokat elvesztése. Nekem ez nagyon fájt a Huaweiben.
    Véleményem szerint nem olyan elegáns mint a P8 de az is biztos, hogy nem nagyon jön veled szembe. A hozzá nem értőknek az az első kérdése amikor meglátják "Mi az ráültél a telefonodra?" Érdekes reakciókat vált ki a hajlított kijelző.
    Szoftveresen jobban tetszik bármelyik márkától.
    A G4-el is abszolút elégedett voltam csak az a rohadt kíváncsiság miatt cseréltem el azt is de mindig visszatérek az LG-hez. :K
    Szerintem nem fogod megbánni ha csak nem az Android 6-ra nagyon beindulva mert a Huawei-nél már ugye van elérhető frissítés itt meg csak a találgatások. Használtam az MM-t de nem tapasztaltam olyan nagy különbséget, hogy ez miatt meggondolnám magam.

Új hozzászólás Aktív témák