- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
LG Flex 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
anzo
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #1554 üzenetére
Közvetlenül a Flex 2 előtt Honor 7-et és Mate S-t használtam. Azt kell mondjam, hogy semmit sem vettem észre a kevesebb RAM-ból.
Sebességben sem tapasztaltam semmi különbséget lehet, hogy nekem szerencsém van de melegedés sincs igaz játszani nem szoktam. Folyamatosan megy 4 email+Gmail szinkron napi 3-4 óra beszéd folyamatos wifi vagy 4G, BT kapcsolat és kibírja nap végéig az akksi. Nincsenek olyan idegesítő dolgok, hogy pl. a Viber kapcsolatokat elvesztése. Nekem ez nagyon fájt a Huaweiben.
Véleményem szerint nem olyan elegáns mint a P8 de az is biztos, hogy nem nagyon jön veled szembe. A hozzá nem értőknek az az első kérdése amikor meglátják "Mi az ráültél a telefonodra?" Érdekes reakciókat vált ki a hajlított kijelző.
Szoftveresen jobban tetszik bármelyik márkától.
A G4-el is abszolút elégedett voltam csak az a rohadt kíváncsiság miatt cseréltem el azt is de mindig visszatérek az LG-hez.
Szerintem nem fogod megbánni ha csak nem az Android 6-ra nagyon beindulva mert a Huawei-nél már ugye van elérhető frissítés itt meg csak a találgatások. Használtam az MM-t de nem tapasztaltam olyan nagy különbséget, hogy ez miatt meggondolnám magam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xbox Series X|S
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Google Pixel 7 Pro 128GB
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest