- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
slimshady #33 üzenetére
Decemberi cikk (angol nyelven), próbál utánajárni, mi okozhatja, hogyan reagált a gyártó stb.
Érdemes a kommenteken is végigfutni, van károsult bőven, szervizes is közte, és nagy része a "soha többet LG-t"-elven van.Nem elterelésnek szántam ezeket a hozzászólásokat (ezért is off topic), de engem személy szerint ezek a sorozatos hibák abszolút eltántorítanak a márkától, holott külsőre ez a telefon (még ebben a formájában, prototípusként) is nagyon tetszik! De az nem elég...
Hiába csinos, szép, vonzó a barátnőd, ha közben meg a sorozatos kiakadásai miatt nem lehet vele együtt élni. És még a szülei sem vállalják érte a felelősséget, csak maximum odaadják a másik lányukat helyette - na de ő sem százas, hisz' ugyanabból a brancsból való (nesze neked minőségbiztosítás). (Na ez aztán a hasonlat...
)
-
-
Taci
addikt
Csak ne legyen ez is Bootloop-problémás.
Sajnos kb. minden LG-telefonnal kapcsolatban olvastam vagy tapasztaltam már... (G2, G4, V10 és Nexus 5X, ami érintett, G5-ről és V20-ról pedig olvastam itt fórumon).
Mondjuk emiatt eléggé meginogott a hitem a márkában (telefon fronton). -
Taci
addikt
válasz
takacsbotond #7 üzenetére
Csatlakozom!
Bár ez így egy levehető hátlapnak tűnik ebben a formájában és minőségében, viszont így ugrana -valószínűleg- az esetleges vízállósága, amit sajnálnék.
Kicsit Sandstone (1+) utánérzésű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Formula-1
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- LEGO klub
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest