2019. március 25., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

LG G6 prototípusnak tűnik...

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: DroidLife

Kiszivárgott néhány kép, amin nagy valószínűséggel a hamarosan bemutatásra kerülő LG G6 látható még kissé kezdetleges formában.

Több, mint valószínű, hogy a Barcelonában február 26-ára meghirdetett rendezvényen az LG G6 bemutatkozása lesz a középpontban, addig hivatalosan semmi sem biztos, noha a premier közeledtével egyre több információ szivárog ki az LG tavalyi csúcskészülékének utódjáról. Azt viszont biztosan tudjuk a cég technikai vezetőjétől, Skott Ahntól, hogy a kevéssé népszerű moduláris kialakítást idén elhagyják.


[+]

A most kiszivárgott fotókon nem életszerűtlen, hogy valóban az LG G6 prototípusát látjuk. A kész termék azért nem pont így fog kinézni, legalábbis a hátlap biztosan nem. Egyébként minden más egybevág az eddigi feltételezésekkel, a SlahLeaks által mutatott tok például pont ráillik a képen látható tesztpéldányra. A kettős hátlapi kamerarendszer kialakítása és elhelyezkedése, valamint az ujjlenyomat-olvasó szintén megegyezik a renderképeken látott megoldással.


[+]

Az állítólag 5,7 hüvelykes, potenciálisan 18:9-es képarányú kijelzőt roppant vékony kávák keretezik, így a készülék mérete nem feltétlenül növekszik a kijelző méretének arányában. A por- és vízálló kivitelről nyilván nem árulkodnak a képek, az alsó élen viszont monó hangszórólyukak tűnnek fel Type-C USB csatlakozó és beszédmikrofon társaságában. Az igazság pillanatát viszont pontosan tudjuk, addig már fél lábon is elvagyunk.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.