Új hozzászólás Aktív témák
-
A 2. Vesztes
senior tag
Edzem a fél lábamat, hogy kibírjam! Remélem olyan szép lesz, mint amilyen az előző "kémképeken" megtekinthető volt. Akkor jöhet!
Vuff!
Samsung S23 Ultra + iPad Pro
-
atike
nagyúr
Várom. Bár még kicsit soká lesz két lábon állva is nemhogy félen az az időpont...
-
Aryon87
félisten
Varos nagyon. A designel nem lesz baj, ahogy latom a kavak is szepen lecsokkentek foleg felul, es alul is.
+ Johetne valami info a kamerakrol is..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Balzak83
senior tag
Basszus, én egyből detonátor/időzítőre asszociáltam, ami rá van drótozva 1,5 kiló Semtexre. Kisért a szakma állandóan. No, nem baj, a fél lábam még megvan hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
Elég jó a bikakábel.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ ...
-
kasata91
tag
Ezeknek a képeknek képaránya véletlen nem 9:18?
Meg a prototípus kijelzőjén tükröződő telefon sarkai is hasonlóan ívelődnek, és a fém keret is megcsillan.
Nekem gyanús hogy egy másik G6-tal lőtték a képeket.Trust me I'm an engineer
-
takacsbotond
őstag
Most lehet meg fogtok kövezni, de nekem kifejezetten tetszene, ha ilyen hátlappal jönne, és fém kerettel!
Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
slimshady
senior tag
válasz takacsbotond #7 üzenetére
Ha nem is ez, de jöhetne valami új a manapság divatos üveg hátlapnál.
üdv.: SlimShady
-
cinemazealot
addikt
Ha 18:9 (azaz 2:1) a képernyő oldalaránya, akkor 5,7"-es képátlóval számolva a képernyő rövidebbik oldalhosszúsága 64,7 mm. Elképzelhető volna, hogy a telefon szélessége is jóval 70 mm alatt marad? Teccős...
(#6) kasata91
A képernyő oldalarányából nem feltétlenül következik a kamera által lőtt kép oldalaránya. És a képek sem egyforma méretűek, szerintem csak véletlenül lettek így kivágva.[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Nekem is kifejezetten tetszik
És jó, hogy G5-ös ugyan, de mégis letisztultabb sokkal.Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Bossyy
tag
Ez után a kép után biztos ezt is megkapargatják majd egy késsel, hogy biztosan nem kőolajszármazékból van-e a ház. Amúgy szerintem lehet, hogy csak erre a műanyag hátlapra tesznek majd egy fém(es) réteget, emelve a minőségérzetet, viszont így nem lehet majd valóban fémházról beszélni.
-
Aryon87
félisten
Egyertelmuen latszik hogy nem a vegleges allapotaban van ez a modell, az csak valami vedovaz a munkalatok miatt.
Sztem sokkal jobb lesz.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Taci
addikt
Csatlakozom!
Bár ez így egy levehető hátlapnak tűnik ebben a formájában és minőségében, viszont így ugrana -valószínűleg- az esetleges vízállósága, amit sajnálnék.
Kicsit Sandstone (1+) utánérzésű. -
Arcképgyáros
-
a.sebi
őstag
Van egy erzesem hogy most arban is jo lesz ahogy annak idején a g2
-
Quqesz
nagyúr
Nem fogunk, nekem is jobban tetszene egy, üvegnél
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
cenzor
tag
Én meg azt hittem, hogy ez az új fajta betáp lesz a megoldás a bootloop problémákra. Így már biztosan nem enged el az a forrasztás
-
Arcképgyáros
-
judas13
addikt
Bűn ronda! (nekem legalábbis)
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
Várom a megjelenését. Eddig nem lesz rossz.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
SkyLine3000
addikt
Igaz, nem érint, de drukkolok, h siker legyen a G6. Ha jó lesz, talán 2 év múlva veszek egyet.
-
7Heads Drago
veterán
Hát én nem látok semmi érdekesett. Pont semmit se látni az egészből.
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Gude
senior tag
Sajnos nem a G4 irányvonalát követik,de elfogadható ár mellett megvan az utód
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
kemotox
addikt
Jopofa az a csodalkozo arc a hatuljan
-
Taci
addikt
Csak ne legyen ez is Bootloop-problémás.
Sajnos kb. minden LG-telefonnal kapcsolatban olvastam vagy tapasztaltam már... (G2, G4, V10 és Nexus 5X, ami érintett, G5-ről és V20-ról pedig olvastam itt fórumon).
Mondjuk emiatt eléggé meginogott a hitem a márkában (telefon fronton). -
Fejvadi
nagyúr
Nem néz ki rosszul ez a hátlap.
-
-
Taci
addikt
válasz slimshady #33 üzenetére
Decemberi cikk (angol nyelven), próbál utánajárni, mi okozhatja, hogyan reagált a gyártó stb.
Érdemes a kommenteken is végigfutni, van károsult bőven, szervizes is közte, és nagy része a "soha többet LG-t"-elven van.Nem elterelésnek szántam ezeket a hozzászólásokat (ezért is off topic), de engem személy szerint ezek a sorozatos hibák abszolút eltántorítanak a márkától, holott külsőre ez a telefon (még ebben a formájában, prototípusként) is nagyon tetszik! De az nem elég...
Hiába csinos, szép, vonzó a barátnőd, ha közben meg a sorozatos kiakadásai miatt nem lehet vele együtt élni. És még a szülei sem vállalják érte a felelősséget, csak maximum odaadják a másik lányukat helyette - na de ő sem százas, hisz' ugyanabból a brancsból való (nesze neked minőségbiztosítás). (Na ez aztán a hasonlat... )
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
A G4 bootloop problemajat leszamitva kivalo telefon. Ha valaszthattam volna most, akkor a G5 csereutalvanyabol ismet G4-et hoztam volna el. Ehelyett Honor 8 lett. Ezzel megnyilt egy mas vilag, es amennyire vedtem a G5-t, ez az uj vilag ugy rombolt le mindent. Nem fikakent kell ertelmezni, hanem tenykent. Jo telo a G5, de elqrtak vele mindent, amit felepitettek az elodokkel. Nekem valoszinuleg gyari hibas peldanyom volt (legelso gyartasi szeria), mert rajtam kivul senki nem problemazott annyit, amit en lemuveltem, hogy a fel G5 topik tarsasaga kiutalt
Ettol fuggetlenul nem partolok el az LGtol, es erdeklodve varom a G6-ot, ami 90% eselyes, hogy lesz is augusztus kornyeken.. viszont mas versenyzok is erosen sorba alltak mellette: Huawei/Honor, HTC, esetleg a Samsung (csak ha minden kotel szakad persze, iphone meg hajaj.. ha az utolso letezo telo lenne se kellene..)[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
BezonyBezony
Az is nagy kínlódások árán végre megkapta a csereutalványt..
P9 lett volna még a másik kiszemelt, de Facen sokan vinnyognak miatt, hogy mi igaz belőle passz. erre meg tegnap benyőgi a MA a Mate9 Telenoros felbukkanását.. 1-2 hetet kellett volna várnom...Fél év múlva meg jön a G6 is
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest