- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- iPhone topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emilchen
tag
Help! Többször előfordul, hogy ha egy cikken belül az ajánlott hivatkozásra kattintok, hogy azt is elolvassam, az a szöveg jelenik meg, hogy "Nem nyithat meg egy új fület, amíg be nem zár egy másikat" meg hogy "Elérte a lapok maximális számát". Hogy lehet bezárni a "másikat"?
Találkoztatok már a fentiekkel? Előre is köszönök minden segítséget. -
Emilchen
tag
E-Mail frissítésnél egyre gyakrabban írja, hogy "a szerver ideiglenesen nem elérhető, próbálja meg később" Ez miért van, lehet valahogy mégis rögtön frissíteni?
-
Emilchen
tag
két napja az eredeti gyári töltőre téve látszólag elindul a töltés, a kis oszlop le-föl jár, de a százalék nem nő, hanem lassan csökken. Ujraindítás után a helyzet némileg javul, három óra alatt 35 %-ra tölt fel. Vajon a töltő a hibás vagy a teló? Help!
-
Emilchen
tag
Sok E-Mail gyűlt össze egyenként soká tart törölni. Lehet az összeset egyszerre törölni?
-
Emilchen
tag
Ha telefonálás közben automata felsorolja, hogy milyen számok között választhatok, hogyan tudom a telón a számsort elérni?
-
Emilchen
tag
válasz Viktor0610 #18032 üzenetére
Köszönöm, közben a névjegyek jobb felső sarkában is megtaláltam.
-
Emilchen
tag
Hol lehet beállítani a gyorstárcsázást? Előre is köszi a segítséget.
-
Emilchen
tag
válasz dkovizoli #16924 üzenetére
Nagyon láma voltam és az ó betűs problémámat megoldotta egy profi mobilos. Az történt, hogy amikor az o betűre hosszan rányomtam és megjelent felül a választék, közte a hosszú ó, én erre a fenti ó-ra nyomtam, de nem történt semmi. A megoldásra a profi tanított meg, az o hosszú nyomása után ha fent megjelenik a választék, akkor a betűsoron VIZSZINTESEN kell elmenni az ó alá és akkor beíródik. Egyébként érdekes, hogy a többi ékezetes betűnél az én helytelen megoldásom eredményes volt, csak a hosszú ó tolt ki velem.
Mindenkinek köszönöm a segítőkészséget. -
Emilchen
tag
Kétnapos telefonom nagyon tetszik, de nem boldogulok a hosszú ó betű írásával. A billentyűzetet kétféleképpen lehet állítani, "QUERTZ" vagy "Telefon" módba. A "QUERTZ" módban nem ír a telefonom hosszú ó betűt. Mikor átmegyek az o nyomva tartása után a megjelenő ó betűre, a telefon nem ír ki semmit. Kérdezem, hogy ez másnál is így van, vagy hibás a telefonom?
-
Emilchen
tag
Az ékezetes betűk közül nem tudom hogyan lehet "ó" betűt írni. Hiába próbálkozok, nem ír semmit. Egyáltalán lehet hosszú ó-t írni?
-
Emilchen
tag
Üdv mindenkinek. Ma vettem egy G4-et a vodánál. Belakás előtt azt olvasom a kijelzőn, hogy 8 frissítés és 2 letöltés elérhető. Vajon belakás előtt vagy után frissítsek? (Eléggé amatőr vagyok.) Előre is köszönöm a tanácsot.
-
Emilchen
tag
Tudja valaki, hogy a mobilaréna honlapját miért nem lehet elérni?
-
Emilchen
tag
Régóta olvasom a hozzászólásokat, mert csere előtt állok és a G4 az egyik jelölt. Egyetlen dolog aggaszt, az akkuval kapcsolatban időnként elég negatív vélemények jelennek meg. Átlagos használat mellett - napi félóra telefonálás, E-Mail olvasás, egy óra szótárhasználat, félóra játék (QuizUp) félóra böngészés - kibír egy napot a teló? Előre is köszi.
-
Emilchen
tag
Közismert, hogy a Samsung költ a legtöbbet marketingre, vele csak az Apple tud ezen a téren versenyezni. Az sem vitás, hogy az S6 legkomolyabb versenytársa jelenleg a G4. Mindezt figyelembe véve nem zárható ki, hogy beépített Samsungosok csipkedik a G4-et a G4 topikban a tárgyilagosság látszatát színlelve, hogy elbizonytalanítsák és az S6 felé tereljék a potenciális G4 vásárlókat.
-
Emilchen
tag
A Voda a kisvállalkozások üzleti ajánlatainál feltünteti a G4-et üzleti 3 tarifánál bruttó 140000-ért (2 évig havi 5000 a tarifa díja) de telefonon ma is azt közölte, hogy nincs a boltokban. Akkor miért ajánlja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest