- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.OM.
aktív tag
Szia,
Ami eszembe jut, az a készülékinformáció ellenőrzése, hogy valóban annyi a tárhely, RAM és a SOC tényleg az amit vársz.
- Fényképező, wifi kipróbálása.
- Antutu és egy speedtest.net futtatása.
- Szoftver verzió ilyesmi legyen: V10c-EUR-XX (nekem 10b-vel adták el egy hete, de a-b-c-d is jó, csak EUR legyen, h az LG szóbaálljon veled) Ha más a verzió, kérd meg, hogy keressen a telefonnal frissítést, és tegyétek fel együtt, hátha a várt eredményt hozza. Ha piszkálták, valószínűleg nem talál frissítést. Ha eredetileg függő volt, lehett akkor sem talál, bár most nem tudom, hogy az egyes szolgáltatók hol tartanak verzióban..---
Ha függő volt a telefon, és nem gyalulták le a ROM-ot, akkor biztos találsz a programok között MyTelenor, voda v T alkalmazásokat.
---
Láttam már olyan esetet, amikor 3-ból 2 szolgáltatóra volt független a készülék. Érdemes kipróbálni helyben minden kártyával. Amúgy, ha ilyen előfordul, ott biztos, hogy mókoltak az alaplappal..
---
Aksi folyamatos mobilnettel és céges push levelezéssel, kb 5 óra kijelzővel és 2 óra beszélgetéssel, kis játékkal, sok böngészéssel csak 2. este kér enni. A 100% tényleg annyi, és 10% alatt is eljutsz vele hazáig.
---
A fő kamerával lőtt képek nagyon jók, csak sötétben kapcsold ki a HDR-t. Az elülső megfelelő, de érdemes kipróbálni.
remélem segítettem
.om.
[ Szerkesztve ]
ex .Oldman.
-
leslien
nagyúr
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
MODERÁTOR
-
zombinyul
addikt
Nekem szerintem nincs. En megvettem a telefont, ra 10 percre lett leveve a gyari folia, csak mert megkapta az uvegfoliat. Szoval folia nelkul 1 masodpercet se hasznaltam... Egyebkent mikor tette fel a srac a cuccost, ott voltam vegig mikor a kijelzot pucolta, tokeletesen tiszta es egyenletes volt. Ilyen jellegu problemanal szerintem nem fekudt volna fel elsore tokeletesen az uvegfolia. Nem hiszem hogy ez normalis, illetve inkabb biztos vagyok benne...
Az hogy a kijelzo kepen van magan egy egy csik (alul vagy folul) ahol elter a fenyero, illetve van egy kontrasztnyi kulonbseg, az normalis. De ha jol ertem Neked feluleti problemad van...[ Szerkesztve ]
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
ak76
senior tag
A Telenornál 162K kártyás csomagban,barna bőr+pezsgő színű műanyag hátlappal,2 év gyári garancia,ebből egy év törés gari a kijelzőre.
A Trénél ugyanez 230K egyértelműen nevetséges,a Vodánál 200K ez sem valami nagy ajánlat.
Ezen kívül az Emagban 170K a barna bőrös.
Ezek tutira gyári garit adnak,a zug gsm-esek meg ilyet is,olyat is. -
zombinyul
addikt
Mikor tettek fel az uvegfoliat, biztoa latszott volna ha nem lett volna tukorsima, tiszta. Szoval ez nem lesz Nektek szokvanyos dolog. Ha mindenkinel, de legalabb sokaknal elofordulna a dolog, mar lett volna szo rola itt a forumon.
Nekem nem zavar semmi erzekelot, ha az en velemenyem is erdekel.Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest