- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Répafőzelek
tag
Sziasztok!
Két napja erősítem a G4-esek táborát, eddig minden szép és jó volt, viszont ma elkezdett érdekes dolgokat művelni a "picike". Arra lettem figyelmes, hogy elég meleg a telefon a zsebemben, ki is vettem és kapcsolnám be, de semmi, nem reagál a képerőnyő tapira, a power gomb hatástalan. Mondom, pihenjen még egy picit, hátha éppen valami nagyon fontosat csinál, így 15 perc múlva újra elővettem, de akkor se reagált semmire. Gyorsan eszembe jutott a régi Nokiás trükk, akksi ki és telefon újraindít. Ez már segített is egy picit, legalább bekapcsolt a kijelző, láttam a gyönyörű LG logót és utána az animációt, indult is a rendszer az alkalmazások frissítésével, itt megnyugodtam. Nem kellett volna, mert az alkalmazások frissítése alatt mindig újraindul a telefon és kezdi előlről a folyamatot. Most itt tartok, recoverybe az istenért nem tudok belépni... A telefon nem tud bebootolni.... ilyet még nem láttam, pedig csak egy 2 napos, új, frankó garanciás készülékről van szó
Segítsetek, mit lehet tenni ilyen esetben? Holnap reggel kezdjek a Váci úton az LG szervizben?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3134, 95% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest