-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombinyul
addikt
válasz Stauffenberg #11295 üzenetére
Nekem is volt parszor halozatdobalas. Jellemzoen a munkahelyemen, ahol neha bevillan egy kis 4G, de nem tolt be semmit. 2 perc alatt eltunik a 4G, olyankor a telefon ugy 2-3 masodpercig nem talal tererot. Viszont se ujrainditani nem kell, se semmi, magatol helyreall (es ezt csak a melohelyemnel csinalta, ahol a Lumiammal percekig nem vagyok elerheto).
A tabletot viszont en is ezert viszem. Rendszeresen eldobalja a 4G-t, gyakran 3G-vel meg nem tolt be semmit. A terero pedig egy ilyen eszkoznel kulcsfontossagu. Meg a kijelzo bevilagitasa miatt (fekete kepernyonel a bal felso sarok nagyon vilagos, mintha valami ragasztas elengedte volna). Meg pixelhibas is.
Kivancsi vagyok mennyire kezelik az eszkozeimet korrektul, mikor es hogy keszulnek el.
A Te bajoddal is mindenkepp erdemes csinaltatni valamit... Az meg nagyobb problema mint nekem a sercego hangszoro (csak nehogy ugy jarjak mint egy G2 tulaj. Leadta hibas beszedhangszoroval a telefonjat, majd 2 het utan visszakapta hibasan, mondvan nem talaltak semmi rendelleneset). Holnap minden kiderul, sok sikert Neked is!Peter.70: nem szukseges koszonom, reggel 6-ig dolgozom, ha a meloba nem alszok el, nincs problema.
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
ctvagyok
őstag
válasz Stauffenberg #11295 üzenetére
Nekem is ilyen a kamera.
Hálózat eldobásom meg legalább egy hónapja nem volt.
Én most a pixelhibáim miatt sírok egy kicsit. Már. Több mint 3 van rajta. Mondjuk normál használat mellet nem nagyon venni észre.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest