- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolio3
senior tag
válasz Septum15 #40513 üzenetére
Igen. Hát, volt nálam egy pár "női" telefon, amit helyre hozni. Van némi rálátásom a programokra, a memória állapotára, és a készülék fényerejére. Az egyiket késő este hozták hozzám. A retinám majd ki pergett, 100% fényerőn volt. És persze azt sem értette miért merül hamar a telefon....
-
Zolio3
senior tag
válasz Septum15 #40511 üzenetére
Pont, hogy power user! Mert, hogy nő. Azok állandóan, az életük minden momentumát megosztják az életükről, szóval kamera, messenger, kamera, Facebook, kamera, Twitter, kamera, instagramm, és még több kamera. Ja! És még kamera. Tegyél fel egy romot, és vegyél neki egy nagyobbacska powerbankot!
-
Zolio3
senior tag
válasz Septum15 #40508 üzenetére
Azért írtam, hogy ha be lesz lakva a telefon, akkor érezhető teljesítményvesztés lesz észlelhető. A mai alkalmazások pofátlanul nagy erőforrást fogyasztanak, ez pedig egy három és fél éves készüléknél észrevehető. Az akkor csúcsteljesítmény, az ma már egy belépő szintű készülékben van. A mai csúcskészülékeken ez kevésbé érezhető. De ki tudja mi lesz 3.5 év múlva? Az appok valószínűleg több erőforrást fognak igényelni, és a mostani készülékek hasonló módon lassúak lesznek. Ezzel arra akartam kilyukadni, hogy eleinte az új rom (teljesen mindegy milyen) sokkal gyorsabb lesz, mint egy belakott (szintén mindegy milyen) rom. Ha az LG-ből továbbra is LG készüléket szeretnél, akkor Stock alapú romot éri meg választani. Én egy időben Limitless-t használtam, aztán N&N lett, most Fulmics van rajta. Ezek mindegyike az LG G5-ös portolt alkalmazásait használja, és a G5 kinézetét. Ezek leírások szerint kevesebb energiát fogyasztanak, és gördülékenyebbek. Én is ezt vettem észre, de az újratelelítés utáni helyzethez képest már csak gyök 2. Néha puculgatással, és dalvik cache törléssel azért gyorsul, de alapvetően megterhelik a mai appok. Lite verziókkal használva viszont szinte csodát fogsz látni, ott látványosan gyorsul a készülék a normál apphoz képest.
-
Mr.Franczy
aktív tag
válasz Septum15 #40502 üzenetére
Szia.
Nézd meg esetleg ezt, nekem ezek a fajta romok jöttek be a legjobban, de ez mindenkinek más, ugye! Meg egy idő után, mindegyik lassúl!https://www.google.hu/amp/s/forum.xda-developers.com/lg-g3/development/rom-fulmics-rom-3-0-tweaks-hub-ota-v30b-t3304556/amp/
Gazember
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Honor 200 Smart 4/256GB telefon eladó
- iPhone 12 Mini 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3978
- iPhone 13 Pro 128GB Független/1 hónap gar./Akku 85%/p3977/
- iPhone 13 Pro 128GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p3976