- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz ThorMANfa #40574 üzenetére
Nincs olyan, hogy teljesen törésálló.. Ha lenne jó áron törésálló üveg, akkor minden kijelző elején törésálló üveg lenne.
Addig örülj, amíg a kijelző védő nyeli el az ütés erejét és nem a kijelző török, hanem a védő üveg.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
SkyLine3000
addikt
-
SkyLine3000
addikt
válasz ThorMANfa #40566 üzenetére
Külsőre sztem a (G4el bezárólag) az 5 és a 6 visszalépés. Persze ez szubjektív. Én annyira nem érzek késztetést sem az 5re, sem a 6ra. Ráadásul ez utóbbiból kimaradt az infra, ami nálam rossz pont. Ha nem kellene tartani a bootloop-tól a 3at max egy G4-re cserélném le. De ezmiatt nem is vettem 4-et és maradtam a 3-nál. Semmi kedvem nem volt attól parázni, h mikor lesz bootloop-os a teló és kuka.
-
KoryHu
aktív tag
válasz ThorMANfa #40557 üzenetére
Attól függ mennyi idő alatt. Ha sok a készenlét, akár 2-3 nap, akkor 2,5 óra is lehet. De 1 nap alatt 5 óra is lehet, intenzív használattal. Nekem 2 éves készülékkel átlag 3,5-4 óra szokott lenni.
Igazából majdnem mindegy nekem a való életben, mert 40% alatt nem kezdek új napot, és munkám miatt én mindig este töltök, vagy éjfélig vagy, ha nincs időm, akkor reggel húzom le 6 körül. 100%-ra váltva egyébként még nincs tele, kimértem, hogy utána akár 35- 40 percig is tölt még.
2 év után egyébként gyengült az akksi, főleg 30% alatt merül mint atom (rá gondolok szinte csak a telefonra és 1% off) , aztán 5% körül kicsit összekapja magát.
[ Szerkesztve ]
Nem öreg, csak régebb óta fiatal.
-
gjoco1
addikt
válasz ThorMANfa #40535 üzenetére
Ha már évek során megszoksz egy ilyen elegáns funkciót,akkor ha bele gondolsz nem is apróság.Pláne,ha tudnia kellene,mert a funkció lehetősége benne van a ROM -ban,csak nem százas...Mondjuk még a füleden is szatyor-vagy bármi van és egy kezed szabad?
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
addikt
válasz ThorMANfa #40531 üzenetére
Természetesen igen,DE mint minden telefonnak vannak negatívumai,amit sorolhatnék,illetve össze is hasonlíthatnám,hiszen 2 db G3 lapul a fiókomban,makulátlan állapotban gyári LP-vel.Ki volt rendesen használva mindkettő kezdetektől fogva.Viszont a V10 megálmodói gondolhattak volna egy alapvető dologra.Miszerint egy 5,7"+másodlagos kijelzőt viselő vasnak megadhatták volna azt az előnyt,hogy nem 3000 ezres akkut tesznek bele.
A Nougat frissítés után viszont becsúszott egy-két búg,erről bővebben nem szeretnék mondani semmit,de ami Nekem marhára irritálja a komfort érzetem,hogy a "fülhöz emeléses"hívásfogadást azt elcseszték benne.A G3-aknál olyannyira megszoktam,hogy tök égő,mikor nem veszi fel,csak 10 ből legjobb indulattal 5x.Nos,de ez nem a V10 Fórum,úgyhogy bocs az Off-ért.
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
félisten
-
SkyLine3000
addikt
válasz ThorMANfa #40495 üzenetére
Nekem eddig minden kütyüt sikerült távon keresztül betanítani. Tök mindegy, milyen márka. Van betanítva jópár tv, légkondi, music center, dvd lejátszók, beltérik, set top box. És van köztük pár kevésbé ismert márka is.
Persze, lehetnek kivételek. Lehet, pont kifogtál egy ilyet. -
Zolio3
senior tag
válasz ThorMANfa #40489 üzenetére
A gyári Quick Remote elegendő, nem kell másik appot letölteni. Nekem még idáig minden tv-t megevett, régit, újat, mindent vitt. Setupbox-ok közül is visz párat, UPC-s visszatekerhetőset nem tudott betanulni, az előző setupbox-ot viszont tökéletesen vitte. Ahogy előttem is írták: létrehoztam egy univerzális távirányítót, kiválasztottam mely gombok kellenek, és betanítottam az eredeti távirányítóról. Ezt meg tudtam csinálni teljesen noname klímával is, de projektorral is. Az eredeti távirányítóról minden funkciót, amit akartam, azt be tudta tanulni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Battlefield 3
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mazda topik
- Hálózati / IP kamera
- Ukrajnai háború
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Honor 200 Smart 4/256GB telefon eladó