Hirdetés
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 12T - egytucat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolio3
senior tag
Ha némi vígaszt ad: én kb 4 hete kaptam vissza a telefont. Szintén Telenoros, gari már csak szolgáltatói volt, mivel közel van a két évhez. Nekem találtak bele másik alaplapot, ráadásul kártyafüggetlent... Ez egy népszerű modell, és talán a Vodánál még mindig van. Van remény, hogy lesz bele alkatrész, és hogy visszakapod.
A kínai telefonhoz írva: a 4 Ah akku az elég nagy, szóval nem túl nagy csoda, hogy jól bírja. Általában kínai olcsóbb készülékeknél előforduló hiba, hogy telefonáláskor nem is foglalkozik a közelségérzékelővel, ezért bekapcsol a kijelző. Nem általánosítás, de több ilyen kínai modellel találkoztam, hogy 1-2 hónapos kora után élvezhetetlen volt a beszélgetés, mert össze vissza benyomódott valamilyen "gomb".
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csúcsmodellel jelentkezett az LG. A G3 több szempontból úttörő, de ennek ára van nem csak anyagilag, hanem bizonyos részletmegoldások kapcsán is. Mindezzel együtt is egy remek okostelefon.
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest