- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- CES 2025: A headset, ami megmentett egy házasságot
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz Zsoltwader45 #39621 üzenetére
Boldog húsvétot!
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz Zsoltwader45 #39618 üzenetére
Ahogy kollega mondja. Vétlenül benyomtad a vaku gombot előlapi kameránál. Egy gombnyomás a kamera appban(villám jel) és már meg is oldódott
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Zsoltwader45 #39618 üzenetére
Kapcsold ki a "vakut". Az, hogy a kijelző többi része "világít" egy bőrszínhez hasonlító színnel az a facecam "vaku" funkciója.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
G48
senior tag
válasz Zsoltwader45 #38957 üzenetére
Szia. Sztem ezt.
D85530C_00_0211.kdz
Vszínű itt volt: http://lg-firmwares.com/lg-d855-firmwares/ -
G48
senior tag
válasz Zsoltwader45 #38947 üzenetére
Én feltettem egy, még rootolható kdz-t.
-
kszthly
senior tag
válasz Zsoltwader45 #38947 üzenetére
Nem áll vissza a régi. KDZ-vel tudsz felrakni régebbi verziót. A téma összefoglalóban megtalálod a leírást.
A tévedés jogát minden körülmények között fenntartom! :)
-
gixxergabi
senior tag
válasz Zsoltwader45 #38887 üzenetére
Melyik hálózat típuson van?
Próbáltad már csak 2G-re vagy 3G-re állítani? -
DJ. Ru$y
félisten
válasz Zsoltwader45 #38887 üzenetére
"Megtépés" alatt azt értettem nyilván, hogy amíg engedte a műanyag meghúztad. Engedj vissza rajta 0.5-1.5 fordulatot még mindig azt mondom, hátha.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Zsoltwader45 #38884 üzenetére
Gondolom a csavarokat "megtépted" rendesen, mikor összeraktad. Próbálj meg lazítani 0.5-1-1.5 fordulatot azokon a csavarokon, amik az alsó takarórészt tartják. Persze, ha hajlítottál már a Gabi által említett érintkezőkön.
-
gixxergabi
senior tag
válasz Zsoltwader45 #38884 üzenetére
érintkezőt is fentebb "hajlítottad"?
Akkor lehet tényleg az antenna csere marad ami linkeltél...[ Szerkesztve ]
-
SkyLine3000
addikt
válasz Zsoltwader45 #38875 üzenetére
Nem csináltam vele semmit. Csak szimplán jó. Most lesz 1 éves január végén, telenoros, stock Lp (v21c), hibátlan.
-
gixxergabi
senior tag
válasz Zsoltwader45 #38878 üzenetére
Saját felelősségre! (csak ha már szedtél szét telefont, és van kézügyességed)
Múltkor linkeltem a service manualt annak a 309-310.-ik oldalán van hogy kell szétszedni, tovább nem kell szedd.
Ott már látni fogod hol nyomódnak bele az alaplapi érintkezők a réz fólia antennákba, és ellenkező oldalán az alaplapon hol vannak az érzékelők.
Ajánlom ha már ott vagy csináld meg mind, de itt van hogy melyik mi:
kép1
kép2
kép3
még a kis koaxiális kábel is LTE frekvenciákhoz tartozik, de ha azzal nincs baj akkor nem kell bolygatni
Bluetoth-wifi akinek esetleg azzal van probléma...
Én 96%-os tiszta alkoholba mártok egy fültisztítót és (óvatosan) azzal tisztítom meg az érintkezőket és ahol az antennába nyomódik ott is.
De ezt most kicsit tovább fejlesztettem mert sajnos pár hónap után újra előjött a gps problémám. Valószínűleg nálam a bejutó pára a hiba okozója...
Egy gombostűt bújtattam át az érintkezők alatt (nem feszegettem! csak átvezettem... ehhez már kell finom motoros készség baromi picik, le ne törd! ), ezzel egy hajszálnyit fentebb került (egymás melletti érintkezőnél látszott) remélhetőleg így nagyobb erővel nyomódik az antennához és jobb lesz az érintkezés...(tartósabb)
Most olyan a gps-em, hogy ablakhoz sem kell menjek a szobában is hamar fixál.
múltkor használtam kontakt sprayt is az érintkezési felületre szintén fültisztítóval, de ezt most kihagytam, remélem a nagyobb nyomás a 2 felület között tartósan elég lesz...
Hja és ha már ott voltam, az akksi érintkezőin is végig mentem alkohollal, sim és sd-t sem hagytam ki[ Szerkesztve ]
-
G48
senior tag
-
gixxergabi
senior tag
válasz Zsoltwader45 #38872 üzenetére
Sztem! "hardware gond". A nem megfelelő érintkezés a fólia antenna és az alaplapi érintkező között.
Én ma csináltam meg másodjára, mert megint baj volt a gps-el. Sokára fixált és nem volt olyan pontos, most megint brutál jó. (neked nyilván a gsm antenna, több is van belőle) -
SkyLine3000
addikt
válasz Zsoltwader45 #38872 üzenetére
Nekem semmi gondom a térerővel stock lollin.
-
atosan
veterán
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Zsoltwader45 #37844 üzenetére
HR legyalulja a dolgokat igen. Ha használsz facebookot/messengert, nézd meg, hogy az alkalmazásokban mennyi adat van a gyorsítótárazott adatoknál, sok kép/videó küldése esetén ezek a gyorsítótárak több GB-ra is hízhatnak (a Gb az gigabit nem gigabyte).
HR előtt próbálhatsz egy Beállítások -> Smart cleaning-et is, ez kiszedi az összes program már említett gyorsítótárát.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Zsoltwader45 #36582 üzenetére
Ezt szoktuk szajkózni ez nem újdonság, hisz a launcher nem cseréli le az értesítési sávot.
-
BogyóBP
addikt
válasz Zsoltwader45 #36582 üzenetére
Nekem a zsebem elég gyakran felébreszti a telefont és volt már hogy alkalmazást is inditott el így. A mintazár az megoldaná ezt? Tudjátok amikor egy mintát kell egy 3x3 vagy 4x4 es rácson lerajzolni.
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Zsoltwader45 #36309 üzenetére
Nem feltétlen a készülék hibája, meg kell nézni az eszköz beállításait is, ha nem tudsz mit állítani, vagy tenni, akkor factory reset, ha akkor sem, akkor KDZ-vel újra kell rakni rendszert, hátha.
gears27
1, Kikapcsolod és nem használod. Facebook, messenger, skype stb. törlése. Google biztonsági mentés kikapcsolása.
2, Nem használod. (Esetleg szétkapni pasztázni vagy thermalpad-ozni.) Ha pedig valamilyen folyamat tartja folyamatosan melegen a készüléket, akkor ki kell nyomozni melyik az és kiiktatni.[ Szerkesztve ]
-
kocka1977
csendes tag
válasz Zsoltwader45 #36258 üzenetére
Már jó
Csak nem vettem ki a pipát az ellenőrzés alól!
Minden ok csak a super su nem frissül annyi a gond csak -
torreador22
senior tag
válasz Zsoltwader45 #36258 üzenetére
Telefonal készített fotok miert kis meretben jelenik meg a full hd tvn?
torreador22 felhasználónak 369 pozitív és 0 negatív értékelése van az oldalon!
-
atosan
veterán
-
atosan
veterán
válasz Zsoltwader45 #36243 üzenetére
Azt az elsők közt tettem, miután rootoltam, de root nélkül is lehet pár cuccot tiltani, mint google könyvek, újságok, filmek, hangouts, g+, stb.
Maine Coon
-
válasz Zsoltwader45 #36240 üzenetére
Nálam többet fogyaszt.
Szabad memória 580MB. Android OS 853MB. Android System 161MB, összesen 55 alkalmazás fut.Engem nem zavar, a telefon gyors és nem merül gyorsan, ez a lényeg.
Sőt igazából nekem jó, hogy sokmindent a memóriában tart, így gyorsabban vált az alkalmazások között.Hogy nálad miért lassú, arról fogalmam nincs, régebben nálam valamelyik víruskereső okozott lassúságot.
Más ROM-ról nincs tapasztalatom, mivel sosem éreztem szükségét a cserének mióta G3-am van.
[ Szerkesztve ]
I'm a man with a plan... the plan is to booze as much as I can! ¯\_(ツ)_/¯
-
BogyóBP
addikt
válasz Zsoltwader45 #36075 üzenetére
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Zsoltwader45 #36072 üzenetére
Olyan, mintha nem lenne bekapcsolva a mobil adat, vagy a redőnyön lévő kapcsoló vagy a beállításokban tudod bekapcsolni. Szerintem nincs bekapcsolva. Netezni tudsz ilyenkor?
eliterob
7 hozzászólással ezelőtt írtam, hogy visszavonta az OTA frissítést az LG, gépre kell dugni és LG programmal lehet frissíteni.Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Zsoltwader45
aktív tag
válasz Zsoltwader45 #36071 üzenetére
élj lazán, dolgozz keveset, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon!!!
-
válasz Zsoltwader45 #36067 üzenetére
Milyen ROM van rajta? Nekem alapértelmezettként mutatja a gyári 6-os mindig, akkor is ha a WiFi csatlakozik valamihez.
[ Szerkesztve ]
I'm a man with a plan... the plan is to booze as much as I can! ¯\_(ツ)_/¯
-
SlyChocolate
senior tag
Lőd ki a wi-fi-t és ott lesz.
-
DJ. Ru$y
félisten
Ha be van kapcsolva az "Adat" vagyis van mobilinternet, akkor megjelenik, ha aktív a wifi kapcsolat, akkor a wifi-t fogja kitenni és leveszik a E/3G/H/4G/LTE feliratokat. Nem kell hozzá semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Óra topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futás, futópályák
- Láncfűrész topik
- Vallás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...