Hirdetés
-
Mobilarena
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
xposed stock lp alatt mennyire műxik? feltennék egy appot, amivel ki lehet lőni a fölöslegesen induló proggikat és kell hozzá az xposed. vagy esetleg valakinek vmi alternatíva, ami jó és nem kell az xposed?
-
nmkopasz
csendes tag
-
nmkopasz
csendes tag
Sziasztok! Segítséget kérnék! Csináltam egy gyári vissza állítást.Memókártyáról,számítógépre raktam a zenéket,memókártyát is töröltem.Most vissza raktam e telefonra és egyéni csengőhangnál nem tölt be semmi zenét amiből válogatni lehetne.
HonorM5p-HuaweiM10p-XiaomiA1-LgG3-HuaweiY3
-
DJ. Ru$y
félisten
Mennyit érhet, mennyit ér, ezt itt. Köszi.
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
SkyLine3000
addikt
válasz gixxergabi #39094 üzenetére
A 3 gigásakat 45-60 között árulják. Persze van drágábban is.
[ Szerkesztve ]
-
gixxergabi
senior tag
válasz SkyLine3000 #39093 üzenetére
Mennyi lehet most a reális ára? (bár nem tervezem eladni, szinte karcmentes) Nekem még 103-ért jött házhoz újonnan...
-
Brett001
aktív tag
válasz kszthly #39088 üzenetére
Aha, lehet, hogy én is kipróbálom. Nekem Fulmics van, ami ugye gyári alapú, de Xceed kernellel. Nem tudom a felbontás vezérlés mennyire kernel alapú. Ugye a színeket csak ezzel a kernellel lehet babrálni. Hátha nem jelentkezne a gond az 530 alatti DPI-vel.
[ Szerkesztve ]
"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester
-
SkyLine3000
addikt
Múltkor írtam, hogy egyszerűen nem tudom feltenni a twrp-t a telóra v21c alatt, akármit csinálok. Feldobtam a v21a-t és láss csodát, simán ment minden. Van twrp.
-
kszthly
senior tag
válasz Brett001 #39086 üzenetére
És nem mellesleg gyorsabb is.
Tény, hogy a szemem már nem a régi, de én nem veszem észre a különbséget.
Ja, és van olyan (rosszul megírt) alkalmazás, ami már FHD-ban is olvashatatlan az apró betűk miatt. 720p-n (nekem) tökéletes.A tévedés jogát minden körülmények között fenntartom! :)
-
Aryon87
félisten
válasz Brett001 #39086 üzenetére
Jobb uzemidonek kellene lennie.
Pelda, ami off, de a felbontas temakorbe vag:
Van nalam egy Xiaomi Mi5 es egy ujonnan szerzett Honor 8 ami a G5-t valtotta csereutalvanyban (igen, mar megint..).
Mind2 FHD felbontas, es boven hozzak az 5+ kijelzoidoket, legalabbis a Mi5 rekordja 7ora SoT.. H8 meg nem teljes, mert nincs 2 napos, de mar atleptem vele az 5ora SoT-ot..
A G3-4 boven tudna minimum 5 ora kijelzoidot, a G5 mar hozta ezt QHD-n, pontosabban a 6ora is kijott mar vele , a FHD felbontassal viszont vigan meglenne a 10 ora is, mig a 3 es 4 eseteben legalabb 8 ora..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Brett001
aktív tag
Látom nagyon rá vagytok kattanva erre a kijelző felbontásra. De miért jó visszabutítani? Kevesebbet fogyaszt? Amúgy meg mikor egy tesztben arról írnak, hogy egy teló felbontása csak 720 alacsony DPI-vel megy a fanyalgás, hogy milyen gáz már....
"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester
-
**CooL**
csendes tag
Sziasztok!
Múltkor írtam ide a topicba, azzal a problémával kapcsolatosan, hogy a G3-as készülékem, alacsony/alacsonyabb töltöttségi szinten kiszámíthatatlanul újraindult rendszeresen. Többen azt írták rá, hogy haldoklik az akkum, így vettem is egy újat kb. 1,5 hónapja, nem is volt gond vele,viszont az utóbbi időben ezzel is újra előjött ez a gond.. Mi lehet a probléma? Csak szimplán kifogtam egy rosszat?
iPhone 11, iPad Air (2022)
-
n.sity87
csendes tag
Köszi a figyelmeztetést, dpi-t fulmics alatt is engedi 528-ig ha jól emlékszem
-
kszthly
senior tag
-
n.sity87
csendes tag
Üdv! Valaki le tudná írni részletesen hogy hogy állíthatom át a képernyő felbontását, olvastam itt hogy bootloop is lehet a vége. Köszi
-
Fulár
senior tag
válasz dredjudge84 #39050 üzenetére
A hiba szinte azonnal javítva lett!Keress rá mert már ott a 6.9-es verzió is ami tökéletes.
Viszont miszter Fulmics sajnos ezúttal azt is bejelentette,hogy ez volt az utolsó verzió mert befejezte a G3-mas Romok mókolását ugyanis a G3-mat lecserélte egy G5-re és ezentúl már csak ahhoz készít cuccokat.Sajnos lassan de biztosan a G3 fölött is elszáll az idő.De amíg nem megy tönkre javíthatatlanul addig én nem cserélem le az tuti. -
G48
senior tag
Hogyan kell OTG csatolni CM13.1 alatt, h lássa külső fájlkezelő?
[ Szerkesztve ]
-
G48
senior tag
Beírtam Term Emu-ba h sm set-force-adoptable true miután olvastam hogy ezzel lehet csatolni OTG-t CM13.1 alatt. Azóta feszt "Sérültnek" írja a telefon a OTG-t.
Win 8.1 alatt jó.[ Szerkesztve ]
-
dkovizoli
addikt
Igen de a 6.9 másnapra kint volt és javítja ezt a hibát.
-
Mentolka
senior tag
Sziasztok,
Nekem a hetes androiddal (itt értsd: CM alapúak) az a gondom, hogy hiányoznak a stock UI elemei (nem az alkalmazásokra gondolok), illetve hogy a szerintem legjobb kamera szoftver rá nem elérhető (XCam).
Szerintetek, ezeket rá lehet applikálni valahogy? -
juhasz406
tag
GSM Vonal-ban vásároltam LG G3 telefont. A kereten hajszálrepedésék jelentek meg. A bolt mégsem javította, hivatkozva arra, hogy a működést nem befolyásolja. Leírták, hogy a szélein 1-2 ütésnyom. Most akkor egy vagy kettő. Egyébként semmi ütésnyom nincs rajta. 4000ft volt a futárköltségem mert személyesen nem lehet bevinni a készüléket. Valamint a gyári fóliát is eltávolították a telefonról. NEM AJÁNLOM A BOLTOT SENKINEK!!!
Ryzen 5 2600, Asus TUF B450M, 16GB, Sapphire rx580 nitro+ 8GB
-
kagzer
aktív tag
válasz gixxergabi #39043 üzenetére
Igen, már szétszedtem és takarítgattam ESD-s ecsettel a csatikat. Csütörtökön még annyit megpróbálok hogy a munkahelyemen kicsit a csatlakozók környéket hőléggel megmelegítem meg mikroszkóp alatt is megnézem.
-
-
G48
senior tag
Észre vette már valaki hogy a "powered by android" más betűtípussal van írva a bootnál? Csak h nem én kezdek belehülyülni a rootba...
Esetleg a recovery átírása miatt lehet?
[ Szerkesztve ]
-
G48
senior tag
Hát én még ennyit nem szenvedtem roottal.
v21a HKG Kingroot-al megy, utánna AutoRec.
De nem tudom kicserélni sehogy a SuperSU-ra. Prób SuperSuMe-vel:negatív, Term Emuval is sh /sdcard/mrw/root.sh ezzel is negatív. Tud még vki más módszert?UP: Siker!
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
Tedd fel a 6.9-et. [link]
-
dredjudge84
őstag
Sziasztok!
Fulmics romnál a 6.8-as update másnak is elcseszte a fw-t? Nekem miután települt azt írja a kezdőképernyő leállt, és akárhányszor okézom le, mindig kiírja, és használhatatlan a teló. Gondolom csak a full rom 6.6 reinstall nyújt megoldást.
-
rmartin94
aktív tag
-
DonLaca@
senior tag
A legtöbbször egy v21a light rom van fen gyári kernellel. Stock romnál ha terminálban átírod a felbontást és újraindítod a telefont akkor nem fog bebootolni a kezelőfelület. LiveBoot telepítve van akkor igen. Főzött romnál Boot/shutdown animáció törlése is ajánlott. Én az alap droid animációt is törölni szoktam.
-
gthomma
senior tag
válasz rmartin94 #39038 üzenetére
Sajnos egyik sem hozott eredmény, most is "no Phone" az eredmény.
Visszarakok egy V20-as és meglátom. Nem hiszem el hogy ne ismerje fel a QPST, ez választ el attól hogy vége ismét tudjam használni a telefonomatFent egy V20 az eredmény ugyan az sírok ...
[ Szerkesztve ]
Csak azok érinthetik meg a szívedet és bánthatnak meg, akik jelentenek neked valamit. Következésképp sérthetetlen, aki nem törődik senkivel. Akár egy halott.
-
G48
senior tag
válasz wertigo1984 #39044 üzenetére
Terminal emulatorba:
su
wm size 1080x1920 -
gixxergabi
senior tag
válasz kagzer #39041 üzenetére
Akkor gondolom így csíkos.
A videó alatt is szoktak írnak megoldásokat, de inkább G2-re keresve találsz több ilyen videót...
LCD csatlakozót már nézted? levenném az alsó antenna részt majd bekapcsolva újjal megnyomnám a csatlakozót, hogy változik e, és persze alkohollal megtakarítanám, de ez csak tipp -
kagzer
aktív tag
válasz gixxergabi #39010 üzenetére
Szia.
Igen ezeket én is láttam de nekem nem villog csak csíkos. Kipróbáltam amúgy a papír dolgot de nem jött be. Ez sajnos nem kontakt hibaMajd később rakok fel képeket is
[ Szerkesztve ]
-
DonLaca@
senior tag
6.0 stock romon nem tudod így használni. Nem a rendszer omlik össze az szépen elindul de a pin kódot már nem tudod beírni mer az a program már nem fut 530dpi alatt. Próbáltam lecserélni a CM-ben lévőre de nem jött össze a mutatvány. Stock v21 vagy CM14.1 ott ok.
6os droid amúgy is egy hulladék.Felbontásnál azért jobb a 720p mint az 1080p mert pont kettővel kell osztani a pixeleket (1440x2560) és ezért nem torzul és éles is marad a megjelenített kép.
[ Szerkesztve ]
-
rmartin94
aktív tag
válasz gthomma #39035 üzenetére
Bocsi, nem volt jó tényleg a link, ez viszont már rendesen letölthető: [link]
Illetve ezen az oldalon találsz még Qualcomm drivert, ha a fenti nem lenne jó: [link]
USB hibakeresést mindenképpen be kell kapcsolni.
[ Szerkesztve ]
Mobiltelefonok szoftveres hibáinak elhárítása: http://hardverapro.hu/apro/mobilok_szoftveres_hibainak_szervizeleset_vallalom
-
DonLaca@
senior tag
Én is 720p használom gyári 5.0 romon 280dpi-vel. LG appokat lecseréltem play áruházból másra. Sokkal jobb és sokoldalúbb telefon és sms alkalmazások vannak mint a gyári. Annyi a trükk hogy ne legyen bootloop stock romnál hogy terminálból pötyögd be a számodra megfelelő felbontás és dpi értékeket. Ne használj erre külön programot. A végén telepítsd fel a LiveBoot appot és engedélyezd a root jogot és a boot script telepítését.
-
gthomma
senior tag
válasz rmartin94 #39033 üzenetére
Nagyon köszi!
A telón nem elég az usb hibakeresést engedéyezni ?Hoppá nem lehet lementeni Ezt mondja "application/octet-stream" vagy mentsem le *.exe -ként ?
Valami nem jó, azt írja "22.13 MB" és egy 1MB valamit tölt le[ Szerkesztve ]
Csak azok érinthetik meg a szívedet és bánthatnak meg, akik jelentenek neked valamit. Következésképp sérthetetlen, aki nem törődik senkivel. Akár egy halott.
-
gthomma
senior tag
válasz rmartin94 #39032 üzenetére
Ez az egy kód ami működik :
"Marshmallow alatt pedig ezt: *#546368#*855#"Itt esetleg lehet valamit állítani ?
-
rmartin94
aktív tag
válasz gthomma #39024 üzenetére
Driver: www.androidbrick.com/download/qualcomm_diag_qd_loader_2016_qfil_driver/
Remélhetőleg ezzel menni fog. De a telefonon is be kell állítani a DIAG módot, vagy valami ilyesmit.
[ Szerkesztve ]
Mobiltelefonok szoftveres hibáinak elhárítása: http://hardverapro.hu/apro/mobilok_szoftveres_hibainak_szervizeleset_vallalom
-
dkovizoli
addikt
Fulmics 6.8 tegnap, ma 6.9. Igaz, ahogy elnéztem hibajavítások nagyjából.
-
gthomma
senior tag
válasz rmartin94 #39014 üzenetére
A kódokra nem reagált a G3, öcsém 20:30 ér haza vett új usb árnyékolt kábelt.
Lehet hogy csak Kitat -al működik ?Csak azok érinthetik meg a szívedet és bánthatnak meg, akik jelentenek neked valamit. Következésképp sérthetetlen, aki nem törődik senkivel. Akár egy halott.
-
G48
senior tag
A gyári töltőfej a 04ED végű G3-hoz, jól emlékszem? Ill. 2 óra alatt fel tölti 5%-ról...
-
G48
senior tag
Alaplap cserével minden hibajelenségem tovaszállt! :yeahD
-
G48
senior tag
Vette már vki vissza 1080-ra a kijelző felbontást gyári v gyári alapú ROM-on?
-
G48
senior tag
-
rmartin94
aktív tag
válasz gthomma #39011 üzenetére
Rendes kábellel próbáltad újratelepíteni flashtoollal, ami nincs megtörve? Ha hazaérek este, megpróbálok neked egy Qualcomm drivert vadászni. De a telefonod tárcsázójába beírva a *#0808-at vagy a *#7284#-et is át tudod állítani a géphez csatlakozás módját, Qualcommos Samsungnál legalábbis ez a kód előhoz egy menüt, ahol lehet állítani, ott RNDIS+DM+MODEM-re kell állítani, hogy lássa a QPST.
-
DJ. Ru$y
félisten
Nem annyi a különbség... Hanem újabb verziójú ROM, ezért valószínűleg tartalmaz további biztonsági javításokat, és mivel újabb így nem tudod rootolni, mint az N-es stb. ROM-okat. Soha sem az számít, hogy milyen betűjelet látsz, hanem, hogy mikori kiadás. Lehet egy HK 30C sokkal újabb, mint egy EU 30E stb. Ha rootolni akarsz, akkor vissza egy régebbi ROM-ra.
-
G48
senior tag
Olyat tapasztaltam hogy a 30c GLOBAL és a 30c HK között annyi a különbség hogy nem lehet KingRoot-al rootolni a HK-sat. Ilyen lehet?
-
gixxergabi
senior tag
válasz kagzer #39004 üzenetére
Rengeteg videó van róla youtube-on, hogy papír, vagy műanyag lapokat hova rakosgatnak, hogy feszítse az alaplapot és jó legyen az érintkezés. (talán kezd ezzel, hogy kiderüljön itt van e a kutya elásva)
itt épp a proci alá rak, de én akkor már thermal padot raknék, és a hővezetés is ki lenne pipálva... (én az utóbbi miatt tettem)
de itt is erről van szó, nyilván a reflow lehet a végleges megoldás, fentebb volt róla szó hálózat eldobálással kapcsolatban... -
gthomma
senior tag
válasz macii97 #39003 üzenetére
Meg van törve a kábel Zenét akartam vele másolni és egyszer csak "az eszköz nincs csatlakoztatva"
Most már tudom mi nyírta ki a IMEI -t.Csak azok érinthetik meg a szívedet és bánthatnak meg, akik jelentenek neked valamit. Következésképp sérthetetlen, aki nem törődik senkivel. Akár egy halott.
-
castiels
addikt
Üdv.
Megéri még ilyen készüléket vasarolni hasznaltan?Olyan 35-40 körül mennek..
-
kagzer
aktív tag
Sziasztok. Egy olyan sajnálatos dologban vagyok hogy vettem édesapámnak 60. születésnapjára egy G3-at, ami egész addig jó volt amíg oda nem értem hozzájuk. Azóta a kijelzőn függőleges csíkok vannak es kicsit elkezd kifehéredni. Amikor pl kinyitom akkor az első pillanatban még jó és utána elkezdi a fent említett hibát.
Kérdésem az hogy ez kijelző vagy alaplap?
Köszi előre is -
macii97
senior tag
válasz rmartin94 #38999 üzenetére
Gyanítom, hogy valaminek ott még történnie kellett, hogy elszállt neki az EFS. Mondjuk egy twrp backup róla kötelezőnek kéne lennie, akkor nem kéne ennyit szívni vele... :/
Szerk: pl egy véletlen kábel mozdulat, laza port, stb is simán elbaxxa a helyzetet.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest