Hirdetés
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
-
Mobilarena
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
xposed stock lp alatt mennyire műxik? feltennék egy appot, amivel ki lehet lőni a fölöslegesen induló proggikat és kell hozzá az xposed. vagy esetleg valakinek vmi alternatíva, ami jó és nem kell az xposed?
-
nmkopasz
csendes tag
válasz
gixxergabi #39098 üzenetére
igen így történt
-
nmkopasz
csendes tag
Sziasztok! Segítséget kérnék! Csináltam egy gyári vissza állítást.Memókártyáról,számítógépre raktam a zenéket,memókártyát is töröltem.Most vissza raktam e telefonra és egyéni csengőhangnál nem tölt be semmi zenét amiből válogatni lehetne.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Mennyit érhet, mennyit ér, ezt itt. Köszi.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
gixxergabi #39094 üzenetére
A 3 gigásakat 45-60 között árulják. Persze van drágábban is.
-
gixxergabi
senior tag
válasz
SkyLine3000 #39093 üzenetére
Mennyi lehet most a reális ára? (bár nem tervezem eladni, szinte karcmentes) Nekem még 103-ért jött házhoz újonnan...
-
Brett001
aktív tag
-
SkyLine3000
addikt
Múltkor írtam, hogy egyszerűen nem tudom feltenni a twrp-t a telóra v21c alatt, akármit csinálok. Feldobtam a v21a-t és láss csodát, simán ment minden. Van twrp.
-
Aryon87
félisten
válasz
Brett001 #39086 üzenetére
Jobb uzemidonek kellene lennie.
Pelda, ami off, de a felbontas temakorbe vag:
Van nalam egy Xiaomi Mi5 es egy ujonnan szerzett Honor 8 ami a G5-t valtotta csereutalvanyban (igen, mar megint..).
Mind2 FHD felbontas, es boven hozzak az 5+ kijelzoidoket, legalabbis a Mi5 rekordja 7ora SoT.. H8 meg nem teljes, mert nincs 2 napos, de mar atleptem vele az 5ora SoT-ot..
A G3-4 boven tudna minimum 5 ora kijelzoidot, a G5 mar hozta ezt QHD-n, pontosabban a 6ora is kijott mar vele , a FHD felbontassal viszont vigan meglenne a 10 ora is, mig a 3 es 4 eseteben legalabb 8 ora.. -
Brett001
aktív tag
Látom nagyon rá vagytok kattanva erre a kijelző felbontásra.
De miért jó visszabutítani? Kevesebbet fogyaszt? Amúgy meg mikor egy tesztben arról írnak, hogy egy teló felbontása csak 720 alacsony DPI-vel megy a fanyalgás, hogy milyen gáz már....
-
**CooL**
csendes tag
Sziasztok!
Múltkor írtam ide a topicba, azzal a problémával kapcsolatosan, hogy a G3-as készülékem, alacsony/alacsonyabb töltöttségi szinten kiszámíthatatlanul újraindult rendszeresen. Többen azt írták rá, hogy haldoklik az akkum, így vettem is egy újat kb. 1,5 hónapja, nem is volt gond vele,viszont az utóbbi időben ezzel is újra előjött ez a gond.. Mi lehet a probléma? Csak szimplán kifogtam egy rosszat?
-
n.sity87
csendes tag
Köszi a figyelmeztetést, dpi-t fulmics alatt is engedi 528-ig ha jól emlékszem
-
n.sity87
csendes tag
Üdv! Valaki le tudná írni részletesen hogy hogy állíthatom át a képernyő felbontását, olvastam itt hogy bootloop is lehet a vége. Köszi
-
Fulár
senior tag
válasz
dredjudge84 #39050 üzenetére
A hiba szinte azonnal javítva lett!Keress rá mert már ott a 6.9-es verzió is ami tökéletes.
Viszont miszter Fulmics sajnos ezúttal azt is bejelentette,hogy ez volt az utolsó verzió mert befejezte a G3-mas Romok mókolását ugyanis a G3-mat lecserélte egy G5-re és ezentúl már csak ahhoz készít cuccokat.Sajnos lassan de biztosan a G3 fölött is elszáll az idő.De amíg nem megy tönkre javíthatatlanul addig én nem cserélem le az tuti. -
G48
senior tag
Hogyan kell OTG csatolni CM13.1 alatt, h lássa külső fájlkezelő?
-
G48
senior tag
Beírtam Term Emu-ba h sm set-force-adoptable true miután olvastam hogy ezzel lehet csatolni OTG-t CM13.1 alatt. Azóta feszt "Sérültnek" írja a telefon a OTG-t.
Win 8.1 alatt jó. -
dkovizoli
addikt
válasz
Igen de a 6.9 másnapra kint volt és javítja ezt a hibát.
-
Mentolka
senior tag
Sziasztok,
Nekem a hetes androiddal (itt értsd: CM alapúak) az a gondom, hogy hiányoznak a stock UI elemei (nem az alkalmazásokra gondolok), illetve hogy a szerintem legjobb kamera szoftver rá nem elérhető (XCam).
Szerintetek, ezeket rá lehet applikálni valahogy? -
juhasz406
tag
GSM Vonal-ban vásároltam LG G3 telefont. A kereten hajszálrepedésék jelentek meg. A bolt mégsem javította, hivatkozva arra, hogy a működést nem befolyásolja. Leírták, hogy a szélein 1-2 ütésnyom. Most akkor egy vagy kettő. Egyébként semmi ütésnyom nincs rajta. 4000ft volt a futárköltségem mert személyesen nem lehet bevinni a készüléket. Valamint a gyári fóliát is eltávolították a telefonról. NEM AJÁNLOM A BOLTOT SENKINEK!!!
-
kagzer
aktív tag
válasz
gixxergabi #39043 üzenetére
Igen, már szétszedtem és takarítgattam ESD-s ecsettel a csatikat. Csütörtökön még annyit megpróbálok hogy a munkahelyemen kicsit a csatlakozók környéket hőléggel megmelegítem meg mikroszkóp alatt is megnézem.
-
G48
senior tag
Észre vette már valaki hogy a "powered by android" más betűtípussal van írva a bootnál? Csak h nem én kezdek belehülyülni a rootba...
Esetleg a recovery átírása miatt lehet?
-
G48
senior tag
Hát én még ennyit nem szenvedtem roottal.
v21a HKG Kingroot-al megy, utánna AutoRec.
De nem tudom kicserélni sehogy a SuperSU-ra. Prób SuperSuMe-vel:negatív, Term Emuval is sh /sdcard/mrw/root.sh ezzel is negatív. Tud még vki más módszert?UP: Siker!
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Tedd fel a 6.9-et. [link]
-
dredjudge84
őstag
Sziasztok!
Fulmics romnál a 6.8-as update másnak is elcseszte a fw-t? Nekem miután települt azt írja a kezdőképernyő leállt, és akárhányszor okézom le, mindig kiírja, és használhatatlan a teló. Gondolom csak a full rom 6.6 reinstall nyújt megoldást.
-
DonLaca@
senior tag
A legtöbbször egy v21a light rom van fen gyári kernellel. Stock romnál ha terminálban átírod a felbontást és újraindítod a telefont akkor nem fog bebootolni a kezelőfelület. LiveBoot telepítve van akkor igen. Főzött romnál Boot/shutdown animáció törlése is ajánlott. Én az alap droid animációt is törölni szoktam.
-
gthomma
senior tag
-
G48
senior tag
válasz
wertigo1984 #39044 üzenetére
Terminal emulatorba:
su
wm size 1080x1920 -
gixxergabi
senior tag
válasz
kagzer #39041 üzenetére
Akkor gondolom így csíkos.
A videó alatt is szoktak írnak megoldásokat, de inkább G2-re keresve találsz több ilyen videót...
LCD csatlakozót már nézted? levenném az alsó antenna részt majd bekapcsolva újjal megnyomnám a csatlakozót, hogy változik e, és persze alkohollal megtakarítanám, de ez csak tipp -
kagzer
aktív tag
válasz
gixxergabi #39010 üzenetére
Szia.
Igen ezeket én is láttam de nekem nem villog csak csíkos. Kipróbáltam amúgy a papír dolgot de nem jött be. Ez sajnos nem kontakt hibaMajd később rakok fel képeket is
-
DonLaca@
senior tag
6.0 stock romon nem tudod így használni. Nem a rendszer omlik össze az szépen elindul de a pin kódot már nem tudod beírni mer az a program már nem fut 530dpi alatt. Próbáltam lecserélni a CM-ben lévőre de nem jött össze a mutatvány. Stock v21 vagy CM14.1 ott ok.
6os droid amúgy is egy hulladék.Felbontásnál azért jobb a 720p mint az 1080p mert pont kettővel kell osztani a pixeleket (1440x2560) és ezért nem torzul és éles is marad a megjelenített kép.
-
DonLaca@
senior tag
Én is 720p használom gyári 5.0 romon 280dpi-vel. LG appokat lecseréltem play áruházból másra. Sokkal jobb és sokoldalúbb telefon és sms alkalmazások vannak mint a gyári. Annyi a trükk hogy ne legyen bootloop stock romnál hogy terminálból pötyögd be a számodra megfelelő felbontás és dpi értékeket. Ne használj erre külön programot. A végén telepítsd fel a LiveBoot appot és engedélyezd a root jogot és a boot script telepítését.
-
dkovizoli
addikt
Fulmics 6.8 tegnap, ma 6.9. Igaz, ahogy elnéztem hibajavítások nagyjából.
-
G48
senior tag
A gyári töltőfej a 04ED végű G3-hoz, jól emlékszem? Ill. 2 óra alatt fel tölti 5%-ról...
-
G48
senior tag
Alaplap cserével minden hibajelenségem tovaszállt! :yeahD
-
G48
senior tag
Vette már vki vissza 1080-ra a kijelző felbontást gyári v gyári alapú ROM-on?
-
-
rmartin94
aktív tag
válasz
gthomma #39011 üzenetére
Rendes kábellel próbáltad újratelepíteni flashtoollal, ami nincs megtörve? Ha hazaérek este, megpróbálok neked egy Qualcomm drivert vadászni. De a telefonod tárcsázójába beírva a *#0808-at vagy a *#7284#-et is át tudod állítani a géphez csatlakozás módját, Qualcommos Samsungnál legalábbis ez a kód előhoz egy menüt, ahol lehet állítani, ott RNDIS+DM+MODEM-re kell állítani, hogy lássa a QPST.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Nem annyi a különbség... Hanem újabb verziójú ROM, ezért valószínűleg tartalmaz további biztonsági javításokat, és mivel újabb így nem tudod rootolni, mint az N-es stb. ROM-okat. Soha sem az számít, hogy milyen betűjelet látsz, hanem, hogy mikori kiadás. Lehet egy HK 30C sokkal újabb, mint egy EU 30E stb. Ha rootolni akarsz, akkor vissza egy régebbi ROM-ra.
-
G48
senior tag
Olyat tapasztaltam hogy a 30c GLOBAL és a 30c HK között annyi a különbség hogy nem lehet KingRoot-al rootolni a HK-sat. Ilyen lehet?
-
gixxergabi
senior tag
válasz
kagzer #39004 üzenetére
Rengeteg videó van róla youtube-on, hogy papír, vagy műanyag lapokat hova rakosgatnak, hogy feszítse az alaplapot és jó legyen az érintkezés. (talán kezd ezzel, hogy kiderüljön itt van e a kutya elásva)
itt épp a proci alá rak, de én akkor már thermal padot raknék, és a hővezetés is ki lenne pipálva... (én az utóbbi miatt tettem)
de itt is erről van szó, nyilván a reflow lehet a végleges megoldás, fentebb volt róla szó hálózat eldobálással kapcsolatban... -
castiels
addikt
Üdv.
Megéri még ilyen készüléket vasarolni hasznaltan?Olyan 35-40 körül mennek..
-
kagzer
aktív tag
Sziasztok. Egy olyan sajnálatos dologban vagyok hogy vettem édesapámnak 60. születésnapjára egy G3-at, ami egész addig jó volt amíg oda nem értem hozzájuk. Azóta a kijelzőn függőleges csíkok vannak es kicsit elkezd kifehéredni. Amikor pl kinyitom akkor az első pillanatban még jó és utána elkezdi a fent említett hibát.
Kérdésem az hogy ez kijelző vagy alaplap?
Köszi előre is -
macii97
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Csúcsmodellel jelentkezett az LG. A G3 több szempontból úttörő, de ennek ára van nem csak anyagilag, hanem bizonyos részletmegoldások kapcsán is. Mindezzel együtt is egy remek okostelefon.
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest