Hirdetés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisJack
aktív tag
Áhh, same shit.. nem szaggat durván, de pont annyira hogy zavarjon. Mi lesz amikor már sokadik szinten, komolyan játszok?
-
kisJack
aktív tag
Tegnap én is beújítottam egy g2-t. S3-ról váltottam, összességében nagyon tetszik, bár még csak az ismerkedési fázisban vagyunk. Ha kritikus szemmel nézem, van azért néhány furcsa dolog, így fél nap nyomkodás után. Hátlap szempontjából szerencsés vagyok, az enyém nem recseg-ropog, a kijelző viszont egy picit fakóbbnak tűnik az s3 után, de azt mondják az a túlszaturált. A fekete viszont az s-en igazán fekete volt, itt viszont azért világít a kijelző rendesen és inkább "világos fekete"
A betekintési szög nagy, de azt hozzá kell tenni hogy ha nem tökéletesen szemből nézed, akkor a fehér pl. már tört fehér. Amin viszont kiakadtam: kedvenc játékom, (majdnem minden este tolom egy kicsit elalvás előtt) hótt' gagyi grafika, (Hill Climb Racing) és rendesen szaggat/akad/laggol, kinek hogy tetszik, nem tudom milyen telefonokon hogy fut, de hogy a gyengébb s3-on hasított mint a szél, az biztos! Meg is ijedtem, leszedtem egy két köztudottan gépigényes játékot, azok meg tükörsimán futnak. Biztos optimalizációs probléma, nagyon remélem hogy javítva lesz! De mondom, összességében nagyon elégedett vagyok, nem bántam meg, hihetetlen hogy tele van pakolva már gyárilag, és mennyi mindent lehet tekergetni!
-
kisJack
aktív tag
válasz
INFINITYzz #22419 üzenetére
Az is nagyon kevés szvsz. Senki nem rendelte futárszolgálaton keresztül?
-
kisJack
aktív tag
-
kisJack
aktív tag
Üdv mindenkinek! LG g2 vásárlása mellett döntöttem, Mo.-on szeretném megvenni, de csak kb 2 hét múlva megyünk haza rövid időre, és egy megbízható, korrekt boltot keresek, ahonnan megrendelhetem kiszállítással is. Biztos van vkinek pozitív tapasztalata! Persze, az ár is fontos, de inkább a megbízhatóságon lenne a hangsúly. 32gb-os érdekelne a bővíthetőség hiánya miatt. Régen mindig a gsm depotol rendeltünk, de már ott is történnek "furcsaságok".
Ha tudtok vmi jó gsm boltot, légyszi írjátok meg!köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Ukrajnai háború
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- TCL LCD és LED TV-k
- Renault, Dacia topik
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- Motoros topic
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- iKing.Hu - Garmin Fenix 8 51 mm Használt, karcmentes állapot
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest