Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ßrainiac
addikt
válasz
icecave #8745 üzenetére
Ez az én hülyeségem, sok nexusom volt és nagyon megszoktam. Ez olyan, mint régen, amikor htc-ről váltottam, muszáj volt a köv. telóra ráhekkelnem egy htc billt.. Ahogy az iphone-nak is van is egy könnyen kezelhető, egyszerű grafikájú billje, úgy az androidnak is, ami az volna amit linkeltem (legújabb verzió n5-ről).
Persze, nem hogy le tudod törölni, hanem váltogathatsz is a kettő között. Ez csak egy apk, a régit nem szedi le
hard74: Nekem az első pillanattól csak 3 választás van, amik között nincs ott az LTE. Ezért mondtam a hidden menüt
Tamás34: Mindjárt feldobok egyet, amit ma csináltam. Csak úgy ámultam a végeredményen (ez volt a fő oka, hogy nem a n5-öt választottam).
-
ßrainiac
addikt
válasz
DonMaster #8736 üzenetére
szóval recseg , mivel több "100+" telo mért nem viszed gariba cserélni?
Már belaktam
valahogy nem tudom elképzelni , hogy megvétel elöt nem próbáltál ki egyet hoyg ál a kezedben stb milyen a fogása , ha rossz miért vetted?
Elhiheted, mivel csak ez jött szóba és a Nexus 5, így egyáltalán nem érdekelt a fogás, mert mást nem veszek. Ennek az előnyei győztek meg (papíron).
miért lovagol mindenki a bill témán , leirom neked mert szerintem nem ment át eddig sajnos , azért mert a bill és az ui is lecserélhető
Ezért nem értem, hiszen az első erről szóló postban leírtam, hogy cseréltem az említettre
Neked itt "nem ment át", hogy ez megtörtént?
pl egy pc-knél is ha egy 4gb ramos i7-es ssd-s gépre feltolsz egy xp-t az is brutál gyors lesz
Az XP nem támogat olyan módon SSD-ket, ahogy a Win7, így sajnos itt sem értem, hogy mire gondolsz. Nyilvánvaló, hogy a Win7 gyorsabb lesz, de hogyha ez nem világos számodra, ne csak elméletben tesztelj ilyesmit, hanem próbáld ki a gyakorlatban, hogyha van rá elég elszántságod
optimalizációról meg nem tudom mit is hadoválsz arról mert az nagyon jó lett g2-nél persze tudom n4-nél még jobb
hát még n5-nél
Rendben, örülök, hogy elégedett vagy vele - ez teljesen kizárja a lehetőségét, hogy más nem lehet elégedett? És ha mást állítanak az "hadova"?
Részemről ennyi, tovább nem mennék a témában, mert felesleges
-
ßrainiac
addikt
válasz
toto0569 #8727 üzenetére
1. Igy igaz, szerencses vagy
2. Koszonom! Vissza fogom nezni mindenkepp. Nagy esely van ra h a napokban rootolva lesz
3. Nekem is tetszik a UI, G Pro-n mar megszoktam anno, fasza az atlatszosag is nagyon, de sajnos nem tudom huzamosabb ideig elvezni a delayek miatt, igy novara cserelve
4. A kezemmel nincs gond, volt mar G Pro es Note 2 is benne
a tok mar erkezoben, elengedhetetlen.
5. A note 2-n nekem is tetszettek a szamok fent, ennel viszont nem erzem a must have erzest, de mindenki ugy lovagol ezen a bill kerdesen, mintha azt mondtam volna h a legszarabb amit lattam
egyebkent az is lehet, hogy a nexuson nagyon megszoktam mar a stock-ot. Szeretek ezen irni, ez van.
Nem, nincs gond amiert leirtad, sot, orulok h van olyan forumtars aki kepes errol tarsalogni, es nem offba tett mocskolodas a lenyege, hanem intelligens modon leirja az esetleges ellenerveket es javaslatait...
A "te" miert van idezojelben?
-
ßrainiac
addikt
Visszaterve a low light felvetelekre, ha egy kicsit csokkenti az ember az expoziciot, folyamatosabb lesz a felvetel, mar a "keresoablakban" is latszik, hogy jobban reagal a mozgasra.
Azert fura, mert addig nem kellene lassuljon amig ezt nem allitod feljebb. Tehat, ha nincs eleg feny, mintha magatol kompenzalna akkor is, ha 0-an all a csuszka.
-
ßrainiac
addikt
válasz
premete #8703 üzenetére
Semmivel nem lettel rokonszenvesebb az utobbi postoddal, es nem igazan erdekel a velemenyed rolam
En kifizettem sok penzt erre a telora es nem vagyok megbaratkozva a kovetkezokkel:
- hatlap recsegese
- kamera problemai (a jobb kamera miatt vettem a n5 helyett)
- fisfos gyari UI
- kezreallosag, fogasUgyanakkor imadom:
- az akksijat
- a kijelzojet
- a jo fenyviszonyoknal keszult 60fps fullhd videokat, amiket csinalAz hogy megemlitettem a billt, leginkabb segitseg akart lenni a tobbieknek (nyilvan minden mas tapasztalat is segithet masoknak, ha ilyen telon gondolkoznak.. De ez neked magas lehet), nem tudom mi a problemad vele, nem kerte senki h rakd fel a google billt az LG helyett
Szerintem nyugodtan kereshetsz magadnak mas elfoglaltsagod, mint masok velemenyenek a kritizalasa, a ket szar telefon peldajat nem ertem, altalaban jo telefonokat hasznalok (bar te ezt valoszinuleg szinten "jobban tudod").
-
ßrainiac
addikt
válasz
FrankMonzano #8699 üzenetére
Ha eddig samukat hasznaltal, akkor ez a telefon valoban gyorsabb erzetet kelt, igy abszolut ertheto, hogy nem erzel laggot
De ha szansz ra 5 percet, tedd fel a nova launchert csak probabol, hogy azzal milyen.
Tenyleg nem akarok ellenszenves lenni senkinek, igy elismetelem, az LG UI-rol beszeltem, a chrome es egyeb mas nem hozza kotheto folyamatok meltoan futnak ezen a szuper hardveren
-
ßrainiac
addikt
válasz
zsirfecske #8684 üzenetére
Mondjuk nem sirtam, lecsereltem
-
ßrainiac
addikt
válasz
vadászcsiga #8673 üzenetére
En nem hasznalom az extra fIcsoroket, egyszeruen csak nagyon kezre all. Jok a beallitasok is, pl. Magyar QWERTY profil ha kell (ugyan PC-n QWERTZ, de vhogy telon a forditott a kenyelmes nekem). Erdemes megnezni, ja
-
ßrainiac
addikt
válasz
premete #8661 üzenetére
Koszi, nem elnek a javaslattal
te meg esetleg valtoztass azon ahogy emberekkel kommunikalsz, mert ezt meg rosszabb olvasni
FrankMonzano: nagyon jol teszed, hogy koveted a nexus 5 topicot, az is egy fasza telo ugyanis
az, hogy te mit erzekelsz es mit nem, a te dolgod, de ne zavarjon mar kerlek h en milyennek talalom a keszuleket amit raadasul most vettem tegnap.
-
ßrainiac
addikt
Talalt esetleg barki megoldast arra hogy a nova launcher alatt is legyen atlatszo a navbar es az also gombsor? A beta van fent, de nem akarja. Stock launcher meg lassu. G pro-n meg elviseltem, de ugy latszik tul sokat vartam ettol a telotol (vagyis az LG UI-tol
)
-
ßrainiac
addikt
Az egyike az elso dolgoknak ami nagyon hianyzik nexus 4 utan, a google keyboard, akit erdekel, [innen] letoltheto a nexus 5-bol kivont apk.
Hiaba tok jok a szamok a felso sorban a stock alatt, a googles vhogy konnyebben kezelni sztem.
-
ßrainiac
addikt
Nah, fasza recsegoset kaptam.
Mit kell ilyenkor csinalni? Oruljek h nincs pixelhibam azt kesz?
-
ßrainiac
addikt
válasz
vadászcsiga #8639 üzenetére
Nem ertem ezeket, utolso jonehany telefonomon nem volt egy db karc sem.
A kezemben epp egy nyomi mini pro van, isten tudja mar hany eves, hasznaltam en, asszony es meg egy haver is par honapra, semmi karc nincs rajta..
Ha megjon a nillkin tok, lesz hozza folia, felrakom probabol, de kulon nem vennek. ha nem tetszik, majd szepen leszedem. Rendeltetesszeru hasznalat sztem nem indokolja.
Ha vki dobalja es kulcsok melle rakja a zsebbe akkor meg ugyis karcos lesz mashol is. Ha nem? Ha de!
-
ßrainiac
addikt
válasz
Cathulhu #8574 üzenetére
Egyik haverom SIM-et egy bazi nagy konyhakessel vagtuk le
kozben meg neztuk a masik telon a sablont, es illesztgettuk a kijelzohoz idorol idore h jo lesz-e, uristen, oriasi volt, szakadtunk.
Happy end volt, mukodott vegul rendesen
jacis: koszi ez nagyon hasznos volt, mert pont feheret akartam
ez esetben sajnos egy feketevel fog kelleni elrejtenem a feher G2-met
-
ßrainiac
addikt
Az kemeny. Hala az egnek nekem franko a sim (gyarilag), ugyhogy ezzel nem kell bajlodnom majd delutan..
Per pill egy mini pro-val nyomulok, ezzel vagyok lassan egy honapja mar (vagy csak ilyen soknak tunik...), ezzel probaltam kihuzni a nexus 5-ig. Azelott volt S3 is, note2, G pro, Nexus 4.
Sajnos meloban leszek 2-tol, de felesegem van oly jo, h elmegy erte, igy amikor hazaerek este 11-kor, kezdhetem a bontogatassal, aztan belakom es egesz ejjel basztatom
(feher 32-es lesz olcsomobil-tol, mar rendeltem toluk Gnex-et 1 eve es korrektek voltak)
-
ßrainiac
addikt
[link] - Mindenkinek van mar tokja?
-
ßrainiac
addikt
Nillkin tok rendelesben benne lenne valaki?
Uk amazon, dolextech eladotol lehet nezelodni, holnap delutan veglegesitem, irjatok pvt-ot ha erdekel vmi toluk
en a feher nillkint neztem ki, adnak hozza foliat is a review-k alapjan.
-
ßrainiac
addikt
Sracok, en berendelem partnero-tol a cuccot
-
ßrainiac
addikt
Ezek szerint neked is G2 lett es nem nex5?
Miota van meg? Nyomkodtad mindket telot es ez jobbnak bizonyult?
Osszehasonlito videokbol az jott le, h szebb a kepe ennek, hiaba a kisebb pixelsuruseg. A kamera osszehasonlitasnal is tobb esetben jobbak a G2 kepei, kiveve a kozeli vakusak, amik hideg fenyuek es nagyon megvilagitja a vaku a targyakat. Ezt mondjuk kevesebb expozicioval lehet javitani velemenyem szerint.
hakydakillah: lol
Na arra biztosan! Viszont fura, de a G Pro-nal nagyon hasznosnak bizonyult am ez a feature
mivel a telo mindig nalam volt, a taviranyito meg legtobbszor rossz helyen h fel kelljen allni erte
-
ßrainiac
addikt
válasz
RocknRoller #8381 üzenetére
Sztem abszolut nem relevans, hogy mennyi ramot latsz ott es mennyi amikor hasznalod es ugy belakod a telot, ahogy a te preferenciadnak megfelel.
bounty123: koszi
dec. 7-ig eldol, hogy ez lesz, vagy egy nexus 5
igazabol nehany honapra tervezek a G2-vel mindossze, annyi idore biztos h boven megfelel LG UI ide vagy oda
hakydakillah: par posttal feljebb kezdtuk, nem olyan regen, hogy ne talald meg
annyirol van szo, hogy elvileg ilyen feloldas a telot arra keszteti, hogy ebren legyen, legalabbis az eddigi infom alapjan, igy azt fejtegetnenk, hogy ez vajon mennyit szamit bele az akku idobe; na de utana nezek ennek este amint lesz idom.
-
ßrainiac
addikt
válasz
bounty123 #8369 üzenetére
Aha, ez jol hangzik. Biztos le lett irva mar ezerszer, de nem lattam es nem is hallottam megemlitve a video teszteken, a hatso power gomb konnyen nyomodik? Mar ha direkt akarod megnyomni, mert lattam h sullyesztve van, h veletlenul ne nyomodjon meg.
Nexus 5 amugy erkezoben van, de eljatszottam a gondolattal h kiprobaljak egy ilyet, amig a nexus 5 hibait javitjak, vhogy az elso szeriahoz megsincs kedvem most.. max kesobb, ha tele lesz a hocipom az LG UI-jal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Spórolós topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- PlayStation 4
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Éjszakai műszak
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asustor NAS
- Windows 11
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest