Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megkapja a fotós különkiadást a Nubia Z70S Ultra is
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Mi A2 Lite - annyira nem lite
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMaster
addikt
válasz
ßrainiac #8742 üzenetére
én azért folytatnám,
bill azt olvastam attol fügetlenül irtad hogy milyen rossz akkor azt minek?
az xp-s témárol meg nagoyn enm érted a dolgot , lebutitva leirom, adot egy jo vas hozzá egy rendszer sok feature-el sok opcio stb , nem elég gyors , de ha egy feature nélküli rendszert tolsz rá akkor gyorsabb .
optimalizáltságrol nem azt irtma , hoyg elégedet vagyok, de az hadova amit irsz , hogy ez nem optimalizált már bocs lg röl beszélünk és azt irod , hoyg kimerem jelenteni az eddigi legjobb lg készülik nem jol optimalizált akkor meg kérdezem hol voltál te az elmult pár évben? antarktisz szahara? ahol nem volt lg telo? vagy mi, nekem volt más lg is pl p970 p920 is mind kettöre azt lehet modani , hoyg optimalizált rendszer ehez képest , n4 optimalizált de az nem is hasonlítási forma egy nexus mivel alapbol arra irják a romot a google-nél igy az a legessleg optimalizáltabb a rendszerhez képest ezért azt nem lehet egy kalap alá venni ha kikapod a nexus-t a kapapodbol, akkor is kimered jelenti n azt , hoyg a g2 nem optimalizált vagy nem anynira optimalizált? ha igen akkor kérlek irj olyan telot android fronton ami jobban optimalizált mint az lg g2 nexusok kizárva.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest