- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djandreas
csendes tag
válasz
jooker82 #127 üzenetére
Nagyon tetszetős darab, de sajna az állapot jelző "LED" nem került fel rá, ha jól látom. Negatívum még a micro sd bővíthetőség hiánya, plusz az unibody ház (fix aku)! Persze csak, ha jól tudom, de javítson ki valaki aki biztosabbat tud! Ettől függetlenül az egyik legszebb legjobb Lg!
Pontos magyar megjelenésről van infó valakinek?
-
silmatauki
őstag
"A 60 fps-es meg 30 mb/s bitrttal vesz fel,Ilyet el tudsz mondani egy Sony-ról is?"
Speciel a SONY fényképezők 1080p60-jával semmi gond nincs (leszámítva a nem miniszenzoros NEX-ek, Alphák stb. túlmelegedését – ami a kompaktokat, ill. az RX100 Mk II-t nem érinti). Általában 60 fps-nél 27 Mbps-esek, azaz csak egy icipicit lassabbak. Nem ez teszi a SONY-kat rosszabb vétellé (kivéve a kitűnő RX100 / RX100 Mk II-t)
-
Eli577
senior tag
Azért az akksinál a "megint" egy kicsit erős, nem?....tudod, hogy szeretem én is az LG termékeket, de azért valljuk be, hogy a G és a G Pro előtt nem volt valami combos az LG akkuidő terén.
A film az egy Freddie Prinze Jr.-os tinikomédia volt, talán a Csaj nem jár egyedül-ben volt ez a mondat, nem vagyok benne biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kisebbik dél-koreai gyártó idei csúcsmodelljének listaárát is leleplezték az amerikai szolgáltatók.
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest