- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Yettel topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz
Djandreas #128 üzenetére
Hmm, eddig fel sem tűnt, hogy nem lesz LED állapotjelző, pedig jó lenne. A micro sd hiánya azért érdekes, mert van olyan G2, amibe bele lehet tenni. Ettől függetlenül a 32 Gb-os verzió szerintem elég egy átlagos felhasználónak. Az unibody ház szintén nem gond az átlagos felhasználónak, mert elég jó akksit sikerült a telefonba tenni, és úgy tűnik, hogy az optimalizálás is sikerült (2 év múlva, amikorra elöregszik az akksi, akkor lesz kérdéses, hogy mennyibe kerül majd a csere.)
Hiába, nincs tökéletes telefon.
-
Djandreas
csendes tag
válasz
jooker82 #127 üzenetére
Nagyon tetszetős darab, de sajna az állapot jelző "LED" nem került fel rá, ha jól látom. Negatívum még a micro sd bővíthetőség hiánya, plusz az unibody ház (fix aku)! Persze csak, ha jól tudom, de javítson ki valaki aki biztosabbat tud! Ettől függetlenül az egyik legszebb legjobb Lg!
Pontos magyar megjelenésről van infó valakinek?
-
jooker82
nagyúr
Már elolvastam 2x a tesztet,de nem fér a fejembe,hogy valaki,olyan miatt húzza le,hogy gyenge egy bizonyos csengőhang benne,meg a kezelőfelület neki nem tetszik...
ezek a legjobban pótolható dolgok,ő meg képes szóvá tenni.
de emellett persze pozitivan értékeli a telefont,de,hogy pont ilyen hülyeséget ragoz a videóban is.. -
Mr President
senior tag
Ingyen nem. Ha arra a számra vásárolsz készüléket amelyik sim kártyáját cserélnéd microra akkor ingyenes Egyébként 4500 a csere
Ez T-nél van így, pont a napokban volt esedékes. Többi szolgáltatóról nem tudok nyilatkozni. Végül átmentem egy GSM boltba és 500ért átalakították a régit micro simre.
-
joey04
titán
Újabb olvasnivaló: LG G2 okostelefon teszt
-
jooker82
nagyúr
Ma megtudjátok nézni a G2-őt élőben [link]
-
joey04
titán
-
jacis
nagyúr
169eFt az expansys-nál a teló. Meg is rendeltem
-
joey04
titán
-
csubííí
senior tag
IFA 2013: Konstans nyálcsorgatás az LG standján című hírekben Bocha ezt írta a cikk végén:
A G2-ről és a G Pad 8.3-ról hamarosan egy-egy részletes bejegyzésben is beszámolunk majd az LG blog keretein belül. Azóta eltelt 5 nap és én még mindig nem találok ezzel kapcsolatban semmit,vagy nem jó helyen keresem. Biztos nagyon elfoglaltak,ezt megértem,de valami jelzés azért lehetne,hogy mikor várható valami róluk. Az LG G2 a jelenlegi csúcsot képviseli szerintem (a telefonok között),és a már tesztelő külföldi oldalak szerint is,de itt még semmi részletesebb leírás,hír. Nem értem! -
Eli577
senior tag
Jut eszembe, mikor lesz már G2 teszt? A többi nagy külföldi oldal a pocketnow kivételével már lehozták a sajátjaikat.
-
jagelo
aktív tag
válasz
silmatauki #86 üzenetére
Tudod, nem tudok, de most 60 p videó minek a ha tiszta pixel az egész kérdem én.. néz meg egy Sony xperia s vagy v tesztet vagy pl. lg bármilyen tesztvideót van nem kicsi különbség Sony javára.
-
jooker82
nagyúr
válasz
silmatauki #86 üzenetére
de itt mobilokról lenne szó.
-
silmatauki
őstag
"Ilyen szinten már nem értek hozzá, csak úgy gondoltam, hogy ha a felvett bitrátát tudják növelni, akkor a rögzített kép felbontásának a növelése sem okozhat komolyabb problémát a dev-eknek."
A video bitrátát még iOS-en is simán tudják növelni. Sajna a videózás közbeni képmentés általában erősen hardverfüggő és a legtöbb esetben semmilyen módon nem lehetséges, bármennyire is szeretné azt a gyártó.
Ezért sem tudtak még a félprofi fotómasinák, mint a 2011-es Pana GH2, sem teljes felbontású képet menteni videózás közben. Pedig annál a gépnél aztán beadtak apait-anyait.
-
silmatauki
őstag
"A 60 fps-es meg 30 mb/s bitrttal vesz fel,Ilyet el tudsz mondani egy Sony-ról is?"
Speciel a SONY fényképezők 1080p60-jával semmi gond nincs (leszámítva a nem miniszenzoros NEX-ek, Alphák stb. túlmelegedését – ami a kompaktokat, ill. az RX100 Mk II-t nem érinti). Általában 60 fps-nél 27 Mbps-esek, azaz csak egy icipicit lassabbak. Nem ez teszi a SONY-kat rosszabb vétellé (kivéve a kitűnő RX100 / RX100 Mk II-t)
-
jooker82
nagyúr
csak te alaptalan dolgokat hozol fel és direkt csak azért mert én is irtam a z1 topicba.
Mikor volt rossz az LG videója? A g is ugyancsak jókat csinál és igen itt a G2-be is javitottak a 30 fps videón is,mert már 20 mb/s bitráttal vesz fel és audio zoomot is kapott.
A 60 fps-es meg 30 mb/s bitrttal vesz fel,Ilyet el tudsz mondani egy Sony-ról is? -
jagelo
aktív tag
Nem egy szép masina az biztos
60 p ..videó?Inkább a 30p videó minőségén javítana az Lg is, mert szerintem elég borzalmas videókat csinálnak az Lg telefonok sajnos engem ez az egyik ok, ami eltántorít az Lg- től
-
Eli577
senior tag
válasz
silmatauki #80 üzenetére
Szerintem azt nem átportolással csinálnák, hanem a stock LG kamera app moddolásával. Mondjuk lehet, hogy ezt inkább az LG fogja javítani egy jövőbeli frissítéssel. Ilyen szinten már nem értek hozzá, csak úgy gondoltam, hogy ha a felvett bitrátát tudják növelni, akkor a rögzített kép felbontásának a növelése sem okozhat komolyabb problémát a dev-eknek.
-
silmatauki
őstag
-
Eli577
senior tag
válasz
silmatauki #78 üzenetére
Meg tudják azt mások is csinálni az XDA-n
Csak arról még nem tudunk semmit, hogy bootloader nyitva lesz-e vagy sem, de gondolom ennek lesz támogatottsága a devek körében, mert most ez lesz a csúcsgép egy ideig szerintem. -
silmatauki
őstag
"Amúgy az ilyenek, hogy panoráma 5 mpx-ben, meg a videó közbeni 1 mpx-es képfelvétel, szerintem egy SW-update-tel gyógyítható."
Pano: Vagy third-party appokkal. Gondolom Androidra is sok normális pano app van – ahogy iOS-re is. Ha meg nem, akkor meg marad a desktopos stitchelés.
Still grab: ezt third-party appokkal biztos nem lehet javítani. Reméljük, az LG (az egyedüli, aki meg tudja, mivel mások nem tudják) megcsinálja (bár őszintén szólva 1általán nem hiszem).
-
jooker82
nagyúr
a teszt hozta le,a G egész jó volt aksiban,pedig csak 5:15 percet tudott a teszt szerint a web tesztnél,ez a g2 pedig 11:22-őt tud,tehát jó 2x addig birja. videoban és beszélgetési időben is majd 2x annyi.
Igen lehet abba is volt az a dagi srác mondta,de mintha Jim Carrey is mondta volna ,bár ő lehet,h csak annyit mondott,hogy tutiii-tutiii
-
Eli577
senior tag
Azért az akksinál a "megint" egy kicsit erős, nem?....tudod, hogy szeretem én is az LG termékeket, de azért valljuk be, hogy a G és a G Pro előtt nem volt valami combos az LG akkuidő terén.
A film az egy Freddie Prinze Jr.-os tinikomédia volt, talán a Csaj nem jár egyedül-ben volt ez a mondat, nem vagyok benne biztos.
-
jooker82
nagyúr
Basszus,az a 60 fps-es videó,30 bitráttal,az pazar. Nem játszotta le teljesen a gépem,csak akadozva,de szinte tűéles kép volt,meg a stereo hang is állati. Egyik hangfalból mentek a másik ba a kocsik és alapzaj nem hallattszódott.
Az akksi megintcsak a legjobb mobilos berkekben. A kameráról ne is beszéljünk.
Ezt jól megcsinlták.Eli577: Talán a Dumb és dumber??
-
Eli577
senior tag
válasz
silmatauki #73 üzenetére
Tutibuli-tutibuli (ha valaki emlékszik még erre az egyik vígjátékból).
Naggyon komoly, remélem valaki fogja cserélni 1-1 ben az S4-emre.
Más nem, akkor eladom az S4-et és veszek majd szolgáltatónál G2-őt.Amúgy az ilyenek, hogy panoráma 5 mpx-ben, meg a videó közbeni 1 mpx-es képfelvétel, szerintem egy SW-update-tel gyógyítható.
-
silmatauki
őstag
Köszi! A kamerateszttel kezdtem. Király cuccnak tűnik kamera-szempontból, az egyedüli problémái:
- 60 helyett 58 az aktuális fps 1080p60-ban (sebaj, azért ez is sokkal jobb, mint a gyakorlatilag összes többi okosteló 1080p30-a)
- csak 5 Mpixeles panorámákat lő. Ebben bizony még az 1 éves iPhone 5 beépített pano-funkciója is jobb, hát még az SG4.
- csak 1 Mpixeles grabeket lehet csinálni videózás közben (iPhone 5-ön 2 Mpixeles direkt video framegrab-eket, SG4-en meg teljes méretű képeket)De legalább a videóminősége jobb, mint az SG4-é: "In terms of resolved detail, color accuracy and contrast it beats even the Galaxy S4 in good light. In low light, the two are pretty much even."
Na az tuti, hogy én ezt a telót veszem meg...
-
bok92
addikt
-
Eli577
senior tag
Nah, akit érdekel elkészült a Gsmarena az akkuteszttel.....mindenkinek ajánlom figyelmébe, lenyűgöző számok.
ITT
-
total90
veterán
Az Android mint rendszer az iOS és a WP mögött áll a szememben, de ami a külsőt illeti, az nagyon durván olyan, amilyen telefonra vágyom.
Picit kisebb, max 11 cm hosszúság és 65 mm szélességgel, na meg WP rendszerrelMost asszony van rácuppanva, olyannyira, hogy a One-t akarja erre cserélni. Legalább tudom majd tesztelni
-
pit stop
addikt
Asztalra letéve kíváncsi leszek hogy áll meg.
Ezt már valóban elkezdik mindenhol forgalmazni aránylag egyszerre, vagy elődje bakiját követik?
Mindenben van olyan jó mint a konkurencia, viszont brand nincs mögötte - és ez nagy hátránya lehet átlagembereknél. -
Matada2.3
veterán
Gyönyörű készülék
2 év múlva lehet meg is veszem
-
jooker82
nagyúr
Németbe elvileg 500 euróért árazták be és pár héten belül kapható.
-
Paul119
addikt
igen sajnos
mondjuk az meg a szomoru hogy egy k800i kameraja meg most is szebb kepeket csinal mint par ujabb csucs keszulek
s4hez meg nem volt szerencsem de ha merseklodik az ara akkor mikdenkeppen benevezek ra
amugy meg mind1 a marka legyen egyben es kesz
bocsanat a nagy offert
-
F-ECT$
titán
válasz
silmatauki #50 üzenetére
SG4-é azért is ment le, mert már nem a legerősebb ajánlat a piacon. Kíváncsi vagyok, hogy mikor jönnek majd a bejelentések a G2 / Z1-et verő telefonokról.
-
ZS3NI
őstag
3000 mAh lehet karcsú lesz az 5,2" FHDhez.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Jonathan92 #48 üzenetére
Aztán keress egy gyártót, aki legyártja neked.
-
Jonathan92
tag
Valahogy minden telefonban találok vmi kivetni valót...csak én vagyok ilyen finnyás?
Magamnak kéne telefont terveznem..... -
HawerKing
őstag
Remek ez az LG de eleg borsos az ara
-
Cyberpunk
félisten
válasz
FragMaster #44 üzenetére
Kérdés mennyire billeg majd e miatt, mert ez kényes terület.
-
joey04
titán
-
-
addhor
csendes tag
Most komolyan nem kap senkitől az LG?
A Samsungok kapnak a szappantartó forma miatt, ez szemből nagyon hasonlít.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
callmeakos #29 üzenetére
Egyébként nincs ok okozat nélkül. Szokás mondani minden annyit ér amennyiért veszik. Bár a többség szolgáltatónál veszi (nyugatabbra), ott meg szinte utánad vágják csak vigyed az előfizetést.
-
butyek
senior tag
válasz
callmeakos #29 üzenetére
Ez most rohadtul fájt
-
butyek
senior tag
Bakker, tetszetős telefon, de lassan már iPhone árban adnak minden csúcskategóriás készüléket. Még 2-3 széria és egál lesz.
-
Coq
aktív tag
Szep nagyon ez a telefon - de valoban, par honap utan leesik majd az ara. (Mondjuk van honnan...)
-
törölt tag
Szép ára van, de nyilván kezdőárnak jó ez.
Ajj, kellett ennek megjelenni. Lehet 5 Sony után télleg LG lesz, mikor megfogadtam h soha?
-
stewe780
őstag
Az ott a hátán egy kameratakaró csúszka? Nagyon várok már ilyenre, aminél nem fogdosom össze az optikát.
-
Cyberpunk
félisten
Tipikus kezdőár. Várni kell aztán hamar csökken ez is.
-
Leelou
tag
Végre már egy csinos LG. Eddig mind olyan egyforma szögletes volt... És belülről sem rossz.
-
satz18
őstag
Az új gépek mindig ennyin kezdenek, ez 1-2 hónap múlva lesz 130k és jó vétel. Személy szerint én az egyedüli előrelépésnek ezeknél az őszi csúcsmodelleknél az 1080p@60-as videofelvételi képességet tartom.
-
spawn21
veterán
Húh. Ez nagyon szép.
-
tjb007
nagyúr
válasz
mediumgecso #1 üzenetére
Jönni fog Európába is az S4 Snapdragon 800-as verziója
-
VIBO
őstag
Woow. Nagyon kellemesre sikeredett
-
BDave
őstag
Remélem a Nexus 5 ára jóval lejjebb lesz
-
Wajk
addikt
ahhoz képest, hogy 5,2", elég jól megfaragták a méretét...
138,5 x 70,9 x 8,9 -
FragMaster
addikt
válasz
mediumgecso #1 üzenetére
Csúnya lenne ha nem így lenne.
-
Saccco
nagyúr
Újdonság, szépség, magas ár.
KELL(ene)
-
mediumgecso
őstag
KELL!!!!! Specifikáció alapján S4-et veri.....
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kisebbik dél-koreai gyártó idei csúcsmodelljének listaárát is leleplezték az amerikai szolgáltatók.
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Horgász topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Hegesztés topic
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest