- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagesz71
tag
na ez a topic behalt!?
-
AMD Power
titán
Várható volt ,hogy sikeres lesz . De mióta megjött a Samsung 5230 azóta nem fogy olyan jól nálunk a KP500. Pedig a Samu drágább...
-
marcell1993
tag
korrekt telefon az tény meg az samsung vetélytárs is! Az árát megéri és tök aranyos csak nekem nem jön be az táccs!
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
Egyrészt nem vagyok divatmajom (én meg a divat jó vicc rockerként utálom a divatot), és mivel nem kell nekem 3G, WLAN, meg minden fasság amit ki sem használok, de az érintős telefonok bejöttek így én is LG KP500-at vettem. videót nézni, zenét hallgatni jó lehet vele, érintőkijelző is kényelmes, sok mindent két három érintéssel el lehet intézni. pl. Bluetooth bekapcsolásához elég a főmenün rákttintani a térerőre a gyorsmenüben meg ott a BT ikonja, ott kényelmesen lehet ki-be kapcsolni. Rendes billentyűs telóban ezért a menüben kell mászkálni.
Úgyhogy tényleg menjé' biciklizz egyet.
Nekem a 3G-ből a videótelefonálás tetszett volna de nem horror áron, és amúgy is Live Messenger-en/Skype-on ingyenes.
Netezni otthon szoktam kibírom én net nélkül hanem otthon vagyok nem vagyok netfüggő. -
Enjoy
addikt
A "pisis" 14éves unoka húgomnak is ilyenje van...
Egyébként korrekt kis cucc, nem véletlen hogy úgy viszik, mint a cukor. -
plus44
veterán
Én nyomogattam és nagyon jó!
-
Egzee
őstag
Én majd most veszek egy ilyet vagy egy Samu ellenfelet... Teljesen korrektek sztem...
-
Tesztek alapján egy teljesen vagány kis mobil, annyit tud, amennyit ennyiért kell.
Én csak akkor venném meg, ha nem lenne benne kamera, de amúgy nagyon tetszetős. -
<NewL>
addikt
válasz
bandras0226 #4 üzenetére
olcsó,könnyű,kis méret! kinek ne kellene az Lg kukija?
-
Sikeres az LG kukija!
Ennek szívből örülök,szépen terjednek a ,,tapi"mobilok.
-
salival
aktív tag
ebből is látszik mennyire divat mostanában a táccs
Sok divatmajom meg is veszi
Új hozzászólás Aktív témák
ma A rendkívül kedvező áron kínált érintőkijelzős telefon kilenc hónap alatt ötmillió példányban talált gazdára.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Opel topik
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Napelem
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084) (ELKELT)
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest