- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
thedioda
tag
Van valami ebben az összeesküvés elméletben
asdf_:
Ezek szerint nem volt szerencséd ezeknek a tv-k nek a wifijéhez, akarna a fene drótot huzni, de a beépített ac-s wifi még a 100 as lan sebességét sem üti meg BX nél ha 40-60Mbps-et tud akkor már örülhetsz. Míg keresgéltem a megoldást a nyűgömre több fórumon is láttam hogy ez a dragább modeleknél is probléma. -
asdf_
veterán
Meg a világ egy modernebb felén egyszerűen elavultnak golndolják a madzagos netet. Ott a wifi és csókolom. (sub)Notebookot is simán lehet venni olyat, hogy egyáltalán nincs rajta ethernet csatlakozó, ha kell neked olyan, akkor vegyél USB-s dongle-t. Miközben van egy "elavult" és marginális réteg, aki azt gondolja, hogy a madzagos csatlakozásnál nincs jobb és kész. Én is a fejemet fogtam, amikor egyik kedvencem otthonról nyomott élő koncert streamet, és eszébe.nem.jutott hogy ne wifi-n lógva csinálja, hanem bedugjon egy kábelt.Felnőtt már egy generáció, akik majdnem ugyanúgy néznek a lakáson belüli kábeles internetre, mint a dialup modemre, hogy az meg mi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest