- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
Új hozzászólás Aktív témák
-
milkabrams
őstag
Kipróbálhatod a neutront is, bár csodát ne várj. A zenéket meg .flac-ben szedd le.
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz kbyte1024 #13 üzenetére
Jaja, ilyen van nekem is. Na, most már kipróbálom. Eddig úgy voltam vele, hogy ez úgyis csak egy kis "gagyi kínai" tablet, de kíváncsivá tettél. Mondjuk a pici Anker SoundCore 2-vel és a Viper4Android-al eddig is egész szépen (nyilván, ahhoz képest.. ) szólt. A Dolby hangzás / effekt be van nálad kapcsolva?
Viszont kérdeznék egy - könnyen lehet, hogy - szőkenőset.
Egy ilyen BT-s fülesnek (feltételezve, hogy egyik eszköz se támogat extra BT-s átvitelt) nem tök egyformán kéne szólnia? Ha, igen, akkor hogy lehet, hogy az S7 így elmarad a tablet-től?[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
"TB-8703F"-ed van? Nem tudom, hogy ez a 6 vs. 8-as Android vagy a stock (-hoz közeli) vs. szétfaragott (Emui) rendszernek köszönhető-e, de míg a Lenovo-n ugyanaz kis BT-s hangszóró hangereje szinkronban van a készülékkel, addig a P10-en nem. Egyébként itt-ot elég sok sztorit olvasni, amiből az kezd kikörvonalazódni, hogy a BT sokszor önmagával sem kompatibilis.
(#11) kutyek
Milyen az alpha? Mennyire "bugzik"? Érdemes rápróbálni? Mik az "alpha" tesztelés feltételei?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GTX 1080 Founders Edition
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
- Panorámás Gamer PC! Víz!! i7-8700K/Asus Rog Strix GTX 1080 Ti 11GB/16GB RAM/256GB+1TB HDD
- Logitech G413 TKL SE mechanikus billentyűzet garanciával
- Lenovo X13 13,3" Gen1 i5-10310U 16GB 512GB SSD, 1 év garancia
- Samsung Galaxy S20 128GB 8GB mobiltelefon eladó! Csere / beszámítás!
- Lenovo T430S - nagyon szép állapotban (250GB / 8GB v. 16GB / angol bill.)
- GAMER PC : i7-2600 /// 16GB DDR3 /// ASUS GTX 1650 4GB /// 240GB SSD, 320GB HDD
- Ulefone Armor 22
- Eladó egy komplett i7 gép SAMSUNG monitorral, egér, billentyűzet, füles... Win10 vagy 11 + BluRay
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest