Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Új hozzászólás Aktív témák
-
crysis3
csendes tag
sokáig használtam egy ilyet egész jó használható kütyü, kár hogy zárt oprendszerű...
-
Hege-Zs
tag
Sziasztok.
Találtam egy jópár programot a neten BL40-re de nem tudom,hogy hogyan kell felrakni a telóra...tudna valaki segíteni?
-
zekeee07
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy honnan lehetne erre a készülékre a gyári játékokkal egyenértékűt letölteni? Vagy esetleg a java játékoknál állandóan ottlévő virtuális billentyűzetet eltüntetni? Ha valaki tud valamit a dologgal kapcsolatban akkor írjon legyen szíves. Köszönet. Viktor -
rland
csendes tag
Sziasztok! Nemtom mennyire él még a topic, de mivel máshová nem illik ezért ide írom: nemrég vettem egy LG BL40-t, nem is volt semmi gond vele, aztán vetem hozzá egy Kingmax 8GB SDHC kártyát, jött a lassúság, de nem zavart. De az utóbbi 1 hétben az lett a szokása, hogy nem tölti be a memokártyát, csak a telefon memóriájáról már letörölt számok vannak a zenelejátszóban mint "Érvénytelen fájlok", sőt most már be se tölt, csak megakad a "Betöltés" feliratnál, és ha "Mégse"-t nyomok, vagy Kilépést teljesen lefagy, és csak akksi kivevéssel hozhatom vissza az életbe. Már próbáltam a Gyári visszaállítást, leformáztam a kártyát, kivettem belőle, majd leformáztam a telómemóriát, de mind semmi... valakinek van valami javaslata?
-
Dassem
csendes tag
Hali! Megnéztem az árakat a telefonnal kapcsolatban, elég húzós ahhoz képest, hogy újonnan 45ért vettem függetlenül magyar softal. A lényeges dolog amire még nem tudok és remélem tudtok okosat mondani az, honnan lehetne használható, friss térképszoftvert letölteni.
Előre is köszönöm a helpet!
-
Bathory Peti
aktív tag
Szuper kis telefon,nekem nagyon tetszik,most készülök egyet venni,ilyenem még ugyse volt.
-
sensejke
aktív tag
Ahogy itt olvasgatom a dolgokat, hát nekem eddig semmi baja(lekopogom:kopp, kopp, kopp)8 hónap után sem pedig párszor már koppant a földön ill. 1 problémám van vele az a net. Az a w'n' walk egy fos, vagy a telefon, de rohadt lassú. Operát hogy lehet feltenni rá?Hátha jobb vele. Remélem akiknek még jó vagy már jó lett az úgy is marad!
-
BBHCCKR
csendes tag
Szervízkód: 3845#*40# (ezt én találtam ki magamtól még anno...)
ja és igen. aki fiatal és most tanul programozni az csináljon rá javás programokat ami kihasználja a telefon nyújtotta lehetőségeket mert ilyen nem létezik
semmi se fut rajta tökéletesen. mindegyikben van egy kis hiba. na jó. a legyen ön is milliomossal nem volt baj. de azt ki haszálja...
-
BBHCCKR
csendes tag
Sziasztok!
Én már augusztus óta az utolsó budapesti bl40-es tulajdonosa vagyok.
Rögtön utána vettem hozzá egy 8 gigás noname microsd kártyát.
Teleraktam filmekkel, zenével, pdf, doc minden.
Film: A filmeket nagyon kicsi méretben érdemes feltenni, mert akkor minden oké.
Felraktam rá natív felbontású rally videót és néhány belassuláson kívül tökéletesen futott. Gondolom a kódolás passzolt neki. Azért többet nem csinálom kitudja mennyire melegedne túl.. A videók szépek, a hang jó, nekem ezzel abszolúte nincs bajom. Működik!
Zene: Félig jó félig nem. Soha életemben nem használtam a fektetett módot az egész egy kurva nagy szar amit nem értek hogy miért csináltak az lg mesterei. Tényleg egyszerűen időt és energiát dobtak ki az ablakon. A zenéket nehéz kikeresni, bár ha id3-tag szerint csoportosítod akkor végeredményben egy kezelhető zenelejátszót kapsz. A hang végre hangos. Nekem 16-oson elég reggel, és amire elfárad a dobhártyám este elég a 17-18. Sőt sok számnál már az nagyon hangos. Tehát itt nem szerencsétlenkedtek mint apple-nél hogy minden halk nehogy bántsa a fülecskét.
GPS: Egyszer volt rá szükségem, googlemaps be, egy pár másodperc múlva megmutatta hol vagyok, és már láttam is az utcát ahova el akartam jutni. Na azóta 100szor megpróbáltam unatkozásból, hogy mégis hol vagyok... kiderült hogy ott ahol eltévedtem egyszer. Azóta nem mondja meg nekem hol vagyok. Kipróbáltam standalone-t, assisted-et de a gps nem létezik számára. Mondjuk nem is kell nekem gps...
Dokumentumok: Mit is mondjak. Megint egy félig működő dolog. Megnyit mindent, olvasható, de oldalszámra ugrani lehetetlen, nagyított szövegnél lapozni szintén. Egy undorító gnóm ez a dok. olvasó. Ja és igen. Miért nincs szövszerkesztő?!
Telefonálás: Nagyon óvatosan kell, én fiatal vagyok egérrel jól lövök, gyorsan gépelek de az a rohadt piros gomb néha nem áll kézre és van hogy anyámat kinyomom 3x. Egyszerűbb lenne az egész képernyőre egy naaaagy piros fogad gomb.
Internet: Ez is amolyan félig jó megoldás. Felraktam fullscreen operát. Így a legjobb. Azon keresztül letöltök meg a javascriptes oldalakat nézem ami ugye a mobil böngészőben lefagyna pár percre. Netezni tök jól lehet a mobil böngészőn. Nekem nincs bajom vele.
Szervíz kód: Imádok hülyéskedni vele tele van jó kis dolgokkal. A fake language viszont a legjobb. Egyik osztálytárs sem tudja hogy facebookozhat rajta
Kékhalál: Hetente ötször újraindul. Nem tudom miért, de egyszer úgy érzi eljött az ideje és akkor képnézegetés közben, telefonálás közben, egy helyben hagyva... újraindul.Nekem az a véleményem róla hogy ez egy nagyon jó telefon, csak annak való aki nem azért vette meg hogy telefonáljon, és sok ideje van rá. Főleg mert lassú.
Ha új telefont vennék nem ezt vettem volna meg. Már biztos olyat amibe bele lehet nyúlni, mint az android, és sok kiegészítő van hozzá. De mivel ez van, azért nem bántam meg teljesen. Gigantikus a képernyő, zene videó internet. Mit akar egy olyan ember akinek max 40ezre volt rá?
-
Warford
csendes tag
Sziasztok ha valaki tudna Lg BL40 navigácoót vagy témát esetleg azt megköszönném
-
zekeee07
csendes tag
Sziasztok!
A következő kérdések leginkább a cikk írójához szólnak, de persze mindenki tapasztalatát szívesen fogadom. A barátnőmnek is van egy ilyen telefonja. Semmi gond nem volt vele, egészen addíg amíg nem lett beletéve egy 4Gb-os Kingston SDHC memóriakártya. Behelyezés után a teló lelassult, a zenéket alig volt hajlandó lejátszani a kártyáról, a galéria percekig töltődött, utána is fagyott az egész, nem nyitotta meg a képeket. Hiába formáztuk a telefonban a kártyát, az egész telefont visszaállítottuk a memóriakezelőben, nem segített. A kamera is volt hogy hosszú percekig töltődött. Sőt még olyan is volt, hogy gondolt egyet és kiírta hogy "Telljesen feltöltve", pedig a töltő közelében sem volt. Elvittük a T-hez, elküldték szervízbe, szoftverfrissítés, rajta volt a szervízpapíron hogyha a hiba továbbra is fennáll és a formázás se segít akkor valószínűleg a memókari a hibás. Gyorsan betettük még a T nél a cuccokat, teló indít, még mindíg kicsit lassúcska... No sebaj, gyorsan formázás a memókarinak a telóval, utána hasított mint kés a vajban. Egy darabig. Otthon fel lettek rá téve a képek, zenék, a hiba ugyan az.. Nem akarja lejátszani a zenéket rendesen, a galéria akadozik. A kártyát kivéve ismét tökéletesen működik... Akkor most a memókari a hibás? Ma fogom tesztelni valami flash meghajtó teszt programmal, hátha ráakad valami hibára. Ja és hozzá kell tegyem, a szoftver amit rátettek a frissítés után eléggé más mint a gyári volt. Gondolom azért mert más verziószámú az oké. De nagyon sok minden más benne. Mintha öregebb verzió lenne a gyárinál. A képernyőzárat csak a hangerőgomb megnyomásánál jeleníti meg, ha a bekapcs gombot nyomom meg akkor rögtön feloldja a zárat. ezelőtt nem így volt. A menüben másak az ikonok, ez még nem is gond. Ha ébresztést állítok be, akkor nem azt a jópofa animált tekerhetős órát adja ki, hanem egy randácska numerikus bill-t és be lehet pötyögni a kettőspont két végére a számokat... A szoftver verziószámát sem most, se a szervíz előttről nem tudom. Amikor kezdte a hibát próbálkoztam szoftver frissítéssel az LG honlapján beszerzett programokkal, de azt írta hogy a legfrissebb a szoftver..
Szerintetek?
Hardveres (teló? memókari?) vagy szoftveres erededetű a hiba?
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Üdv: zekeee07 -
szimike79
őstag
válasz
harijani #379 üzenetére
Ha tényleges a hiba és a teló folyamatosan produkálja, és ezt meg is tudod mutatni nekik, akkor érdemes megpróbálni. A T-nél nekem a 3. szerviz után ajánlottak fel készülékcserét vagy pénzvisszafizetést.
"Azt hittem ennyit tud" kapcsán: Az LG honlapján fent van a készülékkel kapcsolatos info arról hogy mit kell tudnia pl.: osztott képernyős többoldalas internet böngészés. De a T-nél is úgy reklámozták az egyik képen, hogy a www.lg.com volt rajta betöltve. Tehát ennek bizony tudni kellene a netet, még ha nem is olyan gyorsan mint drágább vetélytársai. Az esetleg még előfordulhat hogy egy- két tartalmat nem tud megnyitni. Azt azért tudomásul kell venni hogy nem laptop vagy asztali gép tudása van benne. De fagyni nem szabadna neki.
-
harijani
tag
válasz
csmiklos-35 #360 üzenetére
Thx az infót
-
harijani
tag
válasz
szimike79 #378 üzenetére
Hali!
Nekem folyamatosan belefagy a netbe és a wifire sem nagyon akar csatlakozni.
Egy alaplap cserén már túl van. (bár nem ezért)
Eddig azt hittem ez ennyit tud.
Én direktbe viszem a szervízbe (Budaörsön vannak)
Lehet, hogy még egyszer elviszem és egy hétig megint nincs telóm.
-
szimike79
őstag
Különösebben nem érdekel hogy néptelefon-e vagy sem. Nekem ez a még megfizethető kategória. A pénzemért pedig szeretnék működőképes telefont (nem úgy mint a csokimobil volt). Ez pedig működik,nem is akárhogy!!! Egyébként a környezetemben senkinek nincs ilyen, esetleg lesz egy kollegámnak mert telót akar venni és tetszik neki. Viszont az sem jó ha senkinek nincs ilyen, mert ha gond van vele nincs összehasonlítási alapja az embernek. Én így jártam a BL-40-nel, és még a fórumon sem nagyon tudtak segíteni, mert nem valami népszerű telefon,kevés embernek van olyan.
-
szimike79
őstag
válasz
redman75 #375 üzenetére
Ahogy olvasgatom a hozzászólásokat, ez egy eléggé problémás csokoládé! Tehát nem csak nekem van, volt gondom vele. Szerintem a sok javítás, panel és készülékcsere után már nem maradt telefonjuk amit adhattak volna helyette. Nem volt rossz teló egyébként, mondhatjuk megkedveltem, de nem szeretem ha valami nem úgy működik ahogy kell. Biztos hogy a Samsung S8500 Wave-ről beszélsz
Ne haragudj nem a hozzáértésed akarom kétségbe vonni, de azt a Wave-t ami nálam van másfél napja össze sem lehet hasonlítani a csokival. Hasít mint a szél, sehol egy akadás, és mindezt olyan képi minőségben hogy szerintem még az iPhone 3GS is csak sunnyoghat mellette. (Bár azt meg kell jegyeznem a csokinak is szép képe volt) Bár szerintem ez a hardverből kifolyólag adja magát. És azt sem szabad elfelejteni hogy a két teló nem egy kategória besorolás alatt fut.(zárt op-rendszeres vs. okostelefon) Több a letöltési lehetőség is rá, míg a csokira szinte alig találtam normális arra készült programot.
Összeszerelés és anyagminőség szempontjából is jobb kicsivel mint a csoki, méretügyileg meg egy az egyben veri, a Samunak inkább van teló fílingje, nem pedig egy nagy távirányító.
Egy hátránya van, a csoki 4 colos kijelzője nagyobb volt, de ezért talán kárpótol az Super-Amoled szépsége.
Én úgy érzem anyagi lehetőségeimhez méreten ez volt a legjobb vétel. Ennél komolyabbat jóval húzósabb áron lehetett volna venni, amit jelenleg nem engedhetek meg magamnak. Hiába a pénz beszél a kutya ugat, az LG csoki meg lefagy! (nálam legalábbis fagyott)
Bocsi ha valakit is megbántottam rövid irományommal, nem állt szándékomban. -
redman75
tag
válasz
szimike79 #374 üzenetére
JAj csak azt ne! pár kollegámnak az van és nagyon gáz! lassú is!
NEkem csodálatosan müxik a csoki a szerviz után!!!
te kifogtad a selejtet és ennyi!
bár nem értem hogy nem birták megjavitani,mondjuk egy panelcserével vagy egy egész készülékcserével! igaz hogy a szolgáltatonál nincs de lg raktár rohadásig tele van vele!!!
üdv -
szimike79
őstag
Sziasztok!
Nálam befejezte pályafutását a csokimobil, másfél hónap huzavona után a T-nél. Lehetetlen volt vele internetezni, két oldal betöltése után percekre fagyott. 3 szervízjárat, 6 hét és nem kevés ideg árán ma szóltak hogy nem tudják javítani, választhatok helyette mást vagy visszaadják az árát és azt veszek helyette új szerződéssel amit akarok. Azért bosszantó hogy ennyi ideig elhúzhatják az egész procedúrát, valamint el kell viselni a szervizes alkalmazott lenéző (inkább teljesen HÜLYÉNEK néző), lekezelő viselkedését. Ha nem konyítok valamennyit a témához elhajtottak volna azzal hogy a bl40-nel nem is lehet internetezni és a mai napig lenne egy LG-m amit nem lehet rendeltetésszerűen használni. Nagy reményekkel váltottam SE-ről LG-re, hát csalódás lett a vége, bár lehet hogy ez a nagy herce-húrca nyomta rá a bélyegét a dologra. Azt hiszem most kipróbálom a Samsungot (Wave), talán azzal nagyobb sikerem lesz.
-
Mono25
csendes tag
Sziasztok!
Látom nem nekem van egyedül problémám a telefonnal. 1 hónapja van már a t-nél a szervizben. Ma mentünk érte de még mindig meg van a 3G-s hálózatos probléma. Vissza is ment újból és megint 15 napot mondanak. Nektek kicserélték másik telefonra vagy sikerült végül megcsinálniuk? -
skrabi
senior tag
válasz
redman75 #355 üzenetére
az a poén, nekem is ezlett a minivel, most szervízben van... bár nekem SIM nélkül bekapcsolt, csak nemlátta még a belső memóriát sem... sztem szoftveres hiba lehet
csak nekem úgy csinálta, hogy bekapcsolt, újraindult, majd befagyott a kezdőképernyő és nemreagált semmire.
-
skrabi
senior tag
válasz
csmiklos-35 #360 üzenetére
a blogomban megtalálod a leírást hogy hogyan kell lg-re telepíteni!!
-
redman75
tag
válasz
szimike79 #358 üzenetére
Igen én is bajba lettem volna ha nem tudják javitani,mert ezért a pénzért még hasonlu tudásu készülék sincs igy nem tudtam volna másikat választani,csak valami ratyit!!!
Ma megjött a szervizből!!! szoftverfrissítés ,és tesztelés állt a szervizlapon! csak azt nem tudom mit frissitettek hisz a végleges szoftver volt rajta!
NA de végül is most megy a gép!
Majd meglátjuk 1 -2 honap mulva!
üdv... -
mudrilaci
csendes tag
Sőt!!! Az aréna : v10v - nél jár
-
mudrilaci
csendes tag
Sziasztok!
Nekem már 5 hónapja van 40-es csokim!
Ma voltam bent hogy frissítsenek a szoftveren mert neten nem tudom megoldani!
A V10C szoftvert náluk nem lehet tovább frissíteni mert a t" nem fogadta el a új szoftvereket!
Ha valaki tudna valami értelmes megoldást szóljon már...... én már láttam V10G-t is! :S:S -
gretzky77
veterán
Sziasztok nekem nemrég jött vissza szervizböl a telo mert 3g re nem volt hajlando felmenni,alaplap csere lett a vége!Én mikor bevittem megkérdeztem mi van ha nem tudják megcsinálni,mivel a t-nél már nincs!Azt mondták nem gond mert az lg-nek biztos van még igy akkor ök cserélik küldenek egy ujat amit a t megcsinál hálozatfüggöre,ezt kapod meg,ha netán már az lg sem tud küldeni akkor van a telefonnak a t-nél egy listaára és ehhez képest plusz minusz 5ezer ft-os intervallumban választhatsz másik telefont!Remélem tudtam segiteni!
-
-
szimike79
őstag
válasz
redman75 #357 üzenetére
Sziasztok4
Az én csokim már 3. alkalommal van a szervizben, folyamatosan már másfél hónapja. Igaz más problémával, de már kezdem bánni hogy megvettem. Most várom hogy értesítsenek, de kíváncsi leszek hogy megjavítják-e, és jó lesz-e? Ez az első Lg-m, de lehet hogy az utolsó is egyben. Eddig a telóim java SE volt, nagyon meg voltam velük elégedve. Mikor vettem nem volt olyan SE a T-nél ami igazából tetszett volna, a Bl 40 pedig akcióban jó áron volt. Sok jót olvastam róla tesztekben, ezért is mertem belevágni a vételbe. Most már tudom hogy inkább várni kellett volna egy kicsit valamilyen más márkára, akár SE vagy Samsung, mert valószínű hogy jobban jártam volna. Most fél éves a teló és már több mint egy hónapja cseretelefont használok. Ez azért kicsit erős egy márka felső kategóriás készülékéhez mérten!!
Redman75!
Majd írd meg mire jutottak, főleg arra lennék kíváncsi hogy mire cserélik ki mert már rég nincs a T-nél ilyen készülék!! De jelen pillanatban még Lg márkában sincs hasonló tudású készülék, csak alsó kategóriásak, a T-nél.
-
harijani
tag
válasz
redman75 #355 üzenetére
Azért halt ki a fórum, mert amit eladtak, az mind szervízben.
Ma meghalt ez a fos (mondhatnám elolvadt a csoki).
Ha valakit pontosan érdekel. Kaptam egy sms-et melyre hívással kívántam válaszolni, ekkor eldobta a hálózatot. Majd megőlte a SIM-et, azaz SIM csere.
Bekapcsoláskor rejtélyes üzenet: Creating DB files, Please wait....
Végre elindul, kontaktok levesben, soha többé nem kapcsolódik a hálózatra. LG-t hívom, válasz ha ilyen a problémám hívjam a két budapesti partnerüket. (Egyik Budaörsön)
Szervíz felhív, sajna 8:30-18 között tud fogadni. Cseretelót adnak, de nem egyenértékűt.
Mindezt egy 2 hónapos telefonnal.
Tele van már a putyrom, de nagyon. Ha nem céges lenne, már darabokra tőrtem volna.
Egy fillért nem ér.
Szeretem az LG-t mint márkát, de nem kellene Telót gyártaniuk.
-
qjake
csendes tag
Kicsit kihalt ez a fórum. Mindenki áttért Androidra?
Weblap: Webezővilla
E-mail: -
corsac
csendes tag
Sziasztok
Feltettem pár játékot és a képernyő felét a billentyüzet vagy kurzor foglalja el. Hogyan lehet eltüntetni?
A gyári játékoknál nincs ott.
Köszi! -
harijani
tag
Hali,
Esetleg tudsz valamilyen navit ajánlani, amit rá lehet tenni?
A wisepliottal adják, de szinte a második nap kiírja, hogy vegyem meg a wisepilotot, mert lejárt a próbaidő?
Azaz van egy GPS képes kütyüm, de nem tudom használni.
Egy link is jó lenne a Google MAps offline-hoz, sajna nem találom.
Előre is köszi
Örök hálám a sírig kerget.
-
szimike79
őstag
-
szimike79
őstag
Sziasztok! LG csokimmal gondjaim akadtak netezés közben. Az aktuális oldal betöltése után 2-3 percig szinte lefagy, nem reagál semmire. Miután észhez tér elég egy gördítés vagy zoomolás és ismét 2 perc pihenő. Szeretném megtudni hogy más is tapasztalt e már hasonló jelenséget?
-
redman75
tag
válasz
csmiklos-35 #338 üzenetére
furedi.sandor@gmail.com
-
redman75
tag
válasz
csmiklos-35 #338 üzenetére
Köszi! Már nagyon vártam a válaszod!
Küldj email címet,és szla számot!
A többit megbeszéljük privát!
üdv. -
fokt
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudnátok nekem olyanban segíteni, h mi a legújabb szoftver ami erre a telefonra most van?
Nekem v10c van rajta de azóta biztos van újabb. Illetve h h kell megfrissíteni, mert nekem win7 alatt nem nagyon akarta :Selőre i köszönöm a segítséget
-
Rizs@
csendes tag
válasz
csmiklos-35 #333 üzenetére
Kösz szépen hálám üldöz
-
redman75
tag
válasz
csmiklos-35 #334 üzenetére
Szia! Ez tök jó! mióta keresek ilyen olcsó tokot!
Tudnál nekem ebben segíteni???
MErre laksz?
sajnos nekem fogalmam sincs erről az ebayos rendelésről!!!
előre is köszönöm!
üdv. -
csmiklos-35
csendes tag
Kulák tokot vettem egy fontért és két font szállításért, azaz kevesebb, mint ezer forintért az ebayen: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260652100091
négy nap alatt megérkezett.
-
Rizs@
csendes tag
Sziasztok!
Vhol olvastam itt a topicban hogy be lehet állítani hogy csak akkor menjen el a világítás ha lezárom a billentyűzetet ( be kell irni vmi szerviz kódot és ott lehet beállítani vhogy ), de most nem találom o.O és nekem fontos lenne! Vki le tudná írni még egyszer? Köszönöm! -
skrabi
senior tag
válasz
csmiklos-35 #330 üzenetére
azt asszem másnak hagyom...
-
skrabi
senior tag
válasz
csmiklos-35 #328 üzenetére
hogyérted hogy nem hackelt?
-
skrabi
senior tag
válasz
csmiklos-35 #326 üzenetére
épp ezt ajánlottam föl, hogy megcsinálok Nektek egyet a listából
amúgy nagyon egyszerű átírni teljes képernyőre
-
csmiklos-35
csendes tag
Hogyan lehet teljes képernyőre bírni a java progikat: http://www.clickteam.com/epicenter/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=201922
Ha valaki többet ért hozzá, mint én, megnézhetné, hogyan is kell csinálni.
-
csmiklos-35
csendes tag
Srácok, ennek a GPS modulja tényleg ennyira ótvar, vagy én csinálok valamit rosszul?
Internet nélkül álló helyzetben 8 sávon úton 10 perc kevés neki, hogy megtalálja a pozícióját
Ez így mire használható?!
-
skrabi
senior tag
Helo! Gondolom érdekel valakit, itt van pár játék, érintős LG-re... Ha érdekel, válasszatok ki EGYET, és valaki dobjon egy privátot, megcsinálom hogy fusson a telótokon!!
-
Rizs@
csendes tag
Sziasztok!
Ha nagyon melegszik mikor töltőn van normális jelenség? :S még a kijelzőn is érezni a melegséget :S -
BBHCCKR
csendes tag
Üveggel leesett a földre? És ez lett vele? Azt hittem legalább egy autó ment át rajta. Annyi pozitívuma van annak hogy így eltört neked hogy mi még jobban vigyázunk rá mert ez nem babra megy ha jól látom..
Nagyon sajnállak -
corsac
csendes tag
Éppen nyomogattam mikor kifordult a kezemből és arccal tompított a járda felé.
Sajna ez van. Haver talált már a neten 30ezerért de előre kell fizetni abban meg én nem bízom. Így lezsíroztam használom a régi telómat és remélem hogy belebotlok egy türhető összegbe.Ps: Amúgy müxik rajta minden
-
BBHCCKR
csendes tag
erre csak azt tudom modani hogy aki vigyáz rá annak nem kell kifizetni kétszer az árát
-
corsac
csendes tag
Sziasztok
Én sajna így jártam:
Nem tud vki segíteni honnan tudnék hozá képernyőt szerezni?
a Trémobilban 48e a javítás ennyiért újat veszek.Nagyon megköszönnék egy linket v fórumot ahol tudnék találni.
Köszi! -
locsi901
csendes tag
A T-mobilnál már nem kapható bl40 már csak gsm boltba lehet beszerezni
-
BBHCCKR
csendes tag
Aki tudja a választ az bl40 hibáira amiket fentebb leírtam vagy egyet is közülük már megoldott az szóljon!
-
BBHCCKR
csendes tag
Operát próbáltad már...?
-
harijani
tag
Van azért egy-két fúra dolog.
Engem az dühít, hogy ha belépek a képek galériába, sehogy se tudom mozgatni, másolni a képeket mondjuk a mem kártyára. Ezt csak úgy tudom megtenni, hogy a saját mappák, majd képek könyvtárba lépek be, ami logikailag ugyanaz, de már más opciók is megjelennek.
Hiába megyek wifin keresztül a hardverapróra, hiába adom meg a jelszavam, nem hajlandó továbblépni. Nem tom, miért, de nagyon gáz...
-
BBHCCKR
csendes tag
Sziasztok. Nagyon jó telefon. mondjuk zenehallgatásra azért nem jó mert ha sietsz össze vissza benyomódik minden és rohadtul nem fog tudni pl trekket váltani
de jó rajta minden megéri az árát. fotók videók jók. a fotó szép éles csak a videó 640x480-ban kicsit túl van tömörítve. A java alkalmazások tökéletesen futnak ezzel: LGE-MIDlet-Indicator: HIDE
LGE-MIDlet-Height: 736
LGE-MIDlet-Width: 345ugye ahogy régebben leírtak alapján használva. Wifire simán rámegy, youtube-os videókkal szarakodik de megoldható.... valahogy. biztos itt leírták fórumban. Szerintem elég gyors ahhoz képest hogy közepes ára van (40e tmobilnál). Mivel nem egy htc és nem is egy corby ezért pont így ezek közötti sebessége van. simán mozog a menü de néha lassul. Abszolút közepes a mobilok között.
Szervíz kód: 3845#*40#
itt pl van egy opció amivel örökké világít a képernyő nem halványul el amíg meg nem nyomod a kikapcs gombot (ez arra jó hogy olvashass.)
Lehet hogy hosszú de simán elfér zsebben. Meglepő mennyi mindent lehet csinálni a képekkel, videókkal. Összefűzni, hangot alárakni. csak próbáljátok ki!
És most jönnek a negatívumok:
- Nem tudtam még sehogy megnyiti a gyökérkönyvtárat.
- Nincs téma
- Nem tudok belenyúlni (pl ó istenem ha a fotó és hangfelvevőnek a pittyenését kicserélhetném egy 0byte-os fájlra...)
- Első indulásra beállítás nélkül nagyon lassú kevés ideig bírja a kiképzést. És igen a youtube videó nem jön be.
- Nem kezeli a Java az adatbázisokat mert egy szótárprogram sem működik.
- A java programok mindig olvasási/írási tanúsítványt kérnek ami rohadtul idegesítő és nem lehet kikapcsolni.Utoljára még az jelent reményt a telefont birtoklóknak, hogy az LG arena ugyanezzel az oprendszerrel van megáldva úgyhogy lehet próbálkozni mi működik ezzel a telóval. (csak ne a moddolt firmware-rel kezdjük
)
amúgy remek
-
harijani
tag
Hali!
Nekem is ilyen telóm van. Szerintem jó a szerkezet. Lehetne egy kicsit gyorsabb a kijelzője.
Érdemes tokban tartani.
Ezzel kapcsolatban néhány észrevétel:
Magyarországon nagyon drága és nam kapható. 7-8000 Ft.
Talán nem reklám, de angol oldalon vannak bőr tokok, kimondottan BL40-hez. 6 fontért leszállítják. (kb 2100 Ft) (Árban benne 3 extra fólia, és képernyőkendő is!)
.
Egy probléma van vele, hogy a Magyarországon kapható autóstöltő csatlakozójának műanyag része túl vastag, így autóban csak úgy lehet tölteni, hogy kiveszi az ember a tokból. Ez az adatkábeles töltésnél nem fordul elő.
Használt BL 40 vételénél én erre figyelnék:
töltő (adat) kábel meglegyen (speckó csatlakozós)
kijelző (legyen rajta fólia - vagy ne legyen karcos)
Lődd ki az energiatakarékos módot és nézd meg a kijelző fényerejét.
Játsz le vele valami zenét, videót (hangszóró teszt)
Kb ennyit. -
Cyrus
tag
Sziasztok!
Használt BL40-et szeretnék venni. Mire kell figyelni, mit kell megnézni a termék átvételekor? Nem szeretnék belecsúszni valami típushibába.
Esetleg ha valakinek van jó áron eladó, akkor írhat nekem, de minél hamarabb, ha lehet.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megjött az új Chocolate az LG-től. Ha nem tudnám, hogy koreai, biztos azt mondanám, hogy svájci. Esetleg belga.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest