Új hozzászólás Aktív témák
-
_csocso_
senior tag
Nem nagyon kapkodják el a fejlesztők, azóta sem jött még ki, de ezt már megszokta a közösség..
-
beefjeez
senior tag
kijöhetne már az s3
jó lenne, amugy, hol szoktátok tolni? demo, s2, s2 másképp
-
picur220
veterán
Az LFS megvan, nagyon tuti kis game, még a gépigénye is a 0-hoz közelít, nekem 2,4 celeronnal meg ATi 9600-zal is megy 30 FPS-t 1680x1050-en. Szóval király cucc
Itt meg minden egyes betontömbön ott a rockingham motor speedway felirat.. beszarás -
doc
nagyúr
itt biztos van olyan, aki tud nekem segiteni
itt a problemam -
Enton
addikt
Akor a Sirocco is csak ezzel a Rockingem pályával együtt fog jönni ugyebár.
Csak mert komálom a verdát. Tuti kipróbálom ha lesz rá lehetőségem. -
raczger
őstag
Mint a hírben írtam, dátum még nincs, így azt sem tudni, hogy körülbelül mikor jöhet, személy szerint karácsony tájára saccolom.
Scawen (LFS programozója) írta régebben még a fórumon, hogy megjelenésig nem kíván semmi infót közölni az új patchel kapcsolatban, még időpontot sem, kijön amint kész lesz (reméljük minél előbb). -
Ice!?
őstag
Aztamindenit.
Megjelenés mikorra várható?
Nekem már most kell. -
D.Orion
veterán
Oooo
Nagyon nagyon ütős lesz ez.
LFS 4ever.
-
raczger
őstag
Nagyon jöl néz ki, nézzétek meg lfs.net-es linken az összehasonlított képeket, nem kell ide mindenféle effekt a szép grafikához. Nos most már csak arra vagyok kíváncsi mi lesz az a másik új kocsi a játékba.
-
Dashes
őstag
-
DeltaPower
addikt
aztamindenit. az első képre azt hittem, fotó
-
BiP
nagyúr
Hát ez valami rohadt jól néz ki. Üres, de nagyon élethű.
-
nrgia
őstag
Nice...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest