Új hozzászólás Aktív témák
-
nebancsa
senior tag
Azóta egy rtl-es hiradóba sem hallottam, hogy nincs fűtés ebbe meg abba az iskolába, és nem tudják lehúzni a wc-ben a szart, mert a városvezetés nem fizette ki a számlát a közműveknek. Biztos van hátránya a központosításnak, de több az előnye. Az észt modelt követi a kormány, időbe telik mire elérjük, de azt csak központosítással lehet elérni.
-
Béééla
őstag
Már megéltem a klikes kört. Köszönöm szépen, szerintem már jobban működött. Ja hogy durciból, dacból álltak ellen és fújták fel hogy "jajjnincskréta" (de volt) vagy nincs egyéb felszerelés amikor volt, vagy ahol amúgy is kis pénzből gazdálkodtak, varázsütésre nem lett több, csak egyes, az iskolát saját tulajdonuknak tekintő és azzal aképp gazdálkodók lettek megregulázva. Biztos hogy sok jóhiszemű vezető hátbaszúrásnak élte meg, elhiszem. Nem miattuk kellett bevezetni és elvenni a jogkörök egy részét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest