- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
nebancsa
senior tag
válasz
#56474624 #120 üzenetére
Mi köze az alapítvány és a magán iskoláknak az állami intézmények központosításához? Eleve állami iskolákat központosítottak.
Így az iskolák fenntartását kivették az önkormányzatok kezéből, így a banális hibákat ki tudták szűrni.
Szülőként én is magánba íratnám a gyerekemet, mert a szegregálás híve vagyok, ami az általad leírt iskolákban megvalósul. Viszont az állami iskolákba ilyet nem tehetnek, mert a sok pc. aktivista számára új támadási felület lenne.
A cikkre visszatérve ( ne legyen off) én örülök az informatikai rendszerek központosításának. Szerintem jó irányba haladunk. Drukkolok hogy érjük el az észt színvonalat informatika téren. -
nebancsa
senior tag
Azóta egy rtl-es hiradóba sem hallottam, hogy nincs fűtés ebbe meg abba az iskolába, és nem tudják lehúzni a wc-ben a szart, mert a városvezetés nem fizette ki a számlát a közműveknek. Biztos van hátránya a központosításnak, de több az előnye. Az észt modelt követi a kormány, időbe telik mire elérjük, de azt csak központosítással lehet elérni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest