Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bling95
őstag
sztem teljesen feleslegesek az ilyenek, oké létezik de attól még nem jelenik meg korábban, bemutatva sincs meg semmi. persze lehet hogy a nokiának az csak egy marketing fogás ( lsd. apple )
azért várjuk a telefon

-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
peugeotmate
üzenetére
Ha ezzel nem is, a ^4 -gyel már biztosan.
-
peugeotmate
addikt
Ha tudnak villantani majd ezzel az új Symbiannal, akkor lehet nem androidos lesz a következő telóm!

-
8nemesis8
veterán
Jó ez a fajta információ kiszivárogtatás.
-
Goose-T
veterán
Régebben a Nokiánál dolgoztam, és ott bárki jelentkezhetett telefontesztelőnek. A kiválasztottak időről időre megkaptak fejlesztés alatt álló telefonokat, amiket aztán hónapokig kellett használniuk és a hibákat jelenteniük. Amíg nem történt meg a hivatalos bejelentés, addig csak fekete bőrtokban használhatták ezeket. Bár én nem kaptam tesztre telefont (mire kaphattam volna, eljöttem a cégtől), de jópár munkatársam kapott körülöttem, amikre emlékszem: 6300i, N78, 5200, N91. Szerintem Eldar vagy egy jóbarátja a Nokiánál dolgozik, onnan vannak az infói.
-
Stimpy001
aktív tag
Eldar srácnak honnan vannak ilyen kapcsolatai? Szoktam olvasni a mobile-review-et, és sokszor még a bejelentés előtt tesztelnek telefonokat. Ezt hogyan?

-
stewe780
őstag
Olyan mintha egy kihaló állatfaj utolsó egyedei után kutatnának a tudósok, és bizonygatják, hogy létezik. A barátom barátjának a szomszédja látott már olyas valakit aki hallott már róla...

Ne programkódokban kelljen utánavadászni, majd szóljanak, ha a boltokban van.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest