Új hozzászólás Aktív témák
-
Bling95
őstag
sztem teljesen feleslegesek az ilyenek, oké létezik de attól még nem jelenik meg korábban, bemutatva sincs meg semmi. persze lehet hogy a nokiának az csak egy marketing fogás ( lsd. apple )
azért várjuk a telefon
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
peugeotmate #12 üzenetére
Ha ezzel nem is, a ^4 -gyel már biztosan.
-
peugeotmate
addikt
Ha tudnak villantani majd ezzel az új Symbiannal, akkor lehet nem androidos lesz a következő telóm!
-
8nemesis8
veterán
Jó ez a fajta információ kiszivárogtatás.
-
Goose-T
veterán
Régebben a Nokiánál dolgoztam, és ott bárki jelentkezhetett telefontesztelőnek. A kiválasztottak időről időre megkaptak fejlesztés alatt álló telefonokat, amiket aztán hónapokig kellett használniuk és a hibákat jelenteniük. Amíg nem történt meg a hivatalos bejelentés, addig csak fekete bőrtokban használhatták ezeket. Bár én nem kaptam tesztre telefont (mire kaphattam volna, eljöttem a cégtől), de jópár munkatársam kapott körülöttem, amikre emlékszem: 6300i, N78, 5200, N91. Szerintem Eldar vagy egy jóbarátja a Nokiánál dolgozik, onnan vannak az infói.
-
Stimpy001
aktív tag
Eldar srácnak honnan vannak ilyen kapcsolatai? Szoktam olvasni a mobile-review-et, és sokszor még a bejelentés előtt tesztelnek telefonokat. Ezt hogyan?
-
stewe780
őstag
Olyan mintha egy kihaló állatfaj utolsó egyedei után kutatnának a tudósok, és bizonygatják, hogy létezik. A barátom barátjának a szomszédja látott már olyas valakit aki hallott már róla...
Ne programkódokban kelljen utánavadászni, majd szóljanak, ha a boltokban van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest