- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
idegen lény
addikt
"azért volt annó nem gyári hanem kisebb méretű dvd kifejlesztve a gamecube-hoz hogy ne kelljen fizetni a dvd licence díját"
Én úgy tudtam, hogy azért, hogy ne lehessen hamisítani. Nem is volt könnyű.(#14) Agyzuzo válasza mirci18 (#7) üzenetére
A WiiU már jó régóta bukó. Most őszintén, mit veszítesz a WiiU játékokkal?Engem nagyon meglepett ez a hír. Most tényleg visszamegyünk a játékkazettás korszakba? Persze az az előnye megvolt, hogy kevesebb volt a hibalehetőség. (Bár a GameCube-om is a mai napig hibátlanul működik, és sosem kellett hozzányúlni, de még rossz Wii-ről sem hallottam.) Az az előnye is megvan, hogy így kézikonzolként is lehet vele játszani bárhol (PS Vita), nem csak a főkonzol közelében, mint a Wii U-nál a kontrollerrel. Már ha ezt az irányt viszik tovább, amire voltak is jelek. Csakhogy a kazetták azért szűntek meg, mert kinőtték a játékok, fizikailag nem fértek rá. De gondolom, közben nagyon sokat fejlődött a tömörítési technika. Mással nem nagyon tudom magyarázni, de érdekes lenne nagyon. Ha ezt meg tudnák oldani, akkor én nem nagyon siratnám a lemezeket. A kazetták minden más szempontból jobbak voltak. A mai napig működnek, maximum az elem merült le bennük. A lemezhez képest törhetetlenek, nem karcolódnak, nem maszatolódnak, nem kell polírozni őket, mert nem sérülnek rajtuk az adatok soha. És ugyanúgy lehet cserélgetni őket, mint a lemezeket, sőt, sokkal tovább, mert halhatatlanok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PocketBook Touch HD 3 (PB632) e-könyv olvasó, Spicy Copper színben, tokjában
- Legolcsóbban Bivaly érintőképernyős Dell 7430 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb) laptopom eladó!!!
- Samsung Galaxy Watch Ultra + Trail Band
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Samsung Galaxy A14 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest