- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- HMD Skyline - jó szerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
Új hozzászólás Aktív témák
-
idegen lény
addikt
"azért volt annó nem gyári hanem kisebb méretű dvd kifejlesztve a gamecube-hoz hogy ne kelljen fizetni a dvd licence díját"
Én úgy tudtam, hogy azért, hogy ne lehessen hamisítani. Nem is volt könnyű.(#14) Agyzuzo válasza mirci18 (#7) üzenetére
A WiiU már jó régóta bukó. Most őszintén, mit veszítesz a WiiU játékokkal?Engem nagyon meglepett ez a hír. Most tényleg visszamegyünk a játékkazettás korszakba? Persze az az előnye megvolt, hogy kevesebb volt a hibalehetőség. (Bár a GameCube-om is a mai napig hibátlanul működik, és sosem kellett hozzányúlni, de még rossz Wii-ről sem hallottam.) Az az előnye is megvan, hogy így kézikonzolként is lehet vele játszani bárhol (PS Vita), nem csak a főkonzol közelében, mint a Wii U-nál a kontrollerrel. Már ha ezt az irányt viszik tovább, amire voltak is jelek. Csakhogy a kazetták azért szűntek meg, mert kinőtték a játékok, fizikailag nem fértek rá. De gondolom, közben nagyon sokat fejlődött a tömörítési technika. Mással nem nagyon tudom magyarázni, de érdekes lenne nagyon. Ha ezt meg tudnák oldani, akkor én nem nagyon siratnám a lemezeket. A kazetták minden más szempontból jobbak voltak. A mai napig működnek, maximum az elem merült le bennük. A lemezhez képest törhetetlenek, nem karcolódnak, nem maszatolódnak, nem kell polírozni őket, mert nem sérülnek rajtuk az adatok soha. És ugyanúgy lehet cserélgetni őket, mint a lemezeket, sőt, sokkal tovább, mert halhatatlanok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tőzsde és gazdaság
- Lexus, Toyota topik
- Minecraft
- További aktív témák...
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- HomeAssistant-hez ideális: Beelink N3450 PC, 6 / 128 GB, Foxpost az árban
- i7-13700 / Z790 / 16 GB DDR4 / 256 GB SSD / 4 TB HDD / RM750X félkonfig
- Dobozos Új gamer MSI Katana 15 /i7-12650H/16GB/1TB SSD/RTX 4070 8GB GB/144Hz/Gari
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest