- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
idegen lény
addikt
Erre egyszerűbb lesz majd játékot írni?
Ha ez tényleg így lesz, és ezzel sikerülhet visszacsábítani a játékkészítőket, akkor ez most a Nintendónak létkérdés. Minden ezen áll vagy bukik. Vajon a Sony és a MS is követi őket? Visszatér a kazettás korszak? Vicces lesz majd a piacon a N64 kazetták mellett látni a NX kazettákat! Még ez a névválasztás is olyan, mintha tudatosan vissza akarnának utalni a N64-es korszakra, azt az irányt továbbfolytatni. Mert legyünk őszinték, hiába volt a GameCube meg a Wii remek gép, a Wii még rendkívül népszerű is, de a játékok átlagos minősége és mennyisége is alatta volt a konkurenciának. A Wii U meg totális csőd.
-
idegen lény
addikt
Az egy remek gép volt, a kontrollere is, bár kissé nehéz volt vele játszani, de élvezetes volt. A GameCube is egy tökéletes gép volt, a valaha volt legjobb kontrollerrel. De a legjobb, szinte a tökéletesség határát súroló, exkluzívok szerintem a Nintendo 64-re voltak. A Zeldák, a Star Wars-ok, a 007 Golden Eye, a Perfect Dark (erről csak olvastam), a Mission Impossible. Mind varázslatos játékok voltak, nehezek, bonyolultak, gondolkodásra serkentők, amilyenekről ma már csak álmodhatunk. Ezek nem játékok voltak, hanem műalkotások.
-
idegen lény
addikt
"azért volt annó nem gyári hanem kisebb méretű dvd kifejlesztve a gamecube-hoz hogy ne kelljen fizetni a dvd licence díját"
Én úgy tudtam, hogy azért, hogy ne lehessen hamisítani. Nem is volt könnyű.(#14) Agyzuzo válasza mirci18 (#7) üzenetére
A WiiU már jó régóta bukó. Most őszintén, mit veszítesz a WiiU játékokkal?Engem nagyon meglepett ez a hír. Most tényleg visszamegyünk a játékkazettás korszakba? Persze az az előnye megvolt, hogy kevesebb volt a hibalehetőség. (Bár a GameCube-om is a mai napig hibátlanul működik, és sosem kellett hozzányúlni, de még rossz Wii-ről sem hallottam.) Az az előnye is megvan, hogy így kézikonzolként is lehet vele játszani bárhol (PS Vita), nem csak a főkonzol közelében, mint a Wii U-nál a kontrollerrel. Már ha ezt az irányt viszik tovább, amire voltak is jelek. Csakhogy a kazetták azért szűntek meg, mert kinőtték a játékok, fizikailag nem fértek rá. De gondolom, közben nagyon sokat fejlődött a tömörítési technika. Mással nem nagyon tudom magyarázni, de érdekes lenne nagyon. Ha ezt meg tudnák oldani, akkor én nem nagyon siratnám a lemezeket. A kazetták minden más szempontból jobbak voltak. A mai napig működnek, maximum az elem merült le bennük. A lemezhez képest törhetetlenek, nem karcolódnak, nem maszatolódnak, nem kell polírozni őket, mert nem sérülnek rajtuk az adatok soha. És ugyanúgy lehet cserélgetni őket, mint a lemezeket, sőt, sokkal tovább, mert halhatatlanok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Predator Helios Neo 16 - 16"WQXGA IPS 165Hz - i9-14900HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Latitude 7420 14" 4K IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest