- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Lacy85>
addikt
válasz
TheBikerider #46 üzenetére
A Note9 512GB az valóban jó példa. Épp 30 ezerrel volt olcsóbb, mint a 64GB-os Xs max.
Alig van különbség a két tárhely között. -
nLali
őstag
Végre jönnek a jól árazott készülékek. Olcsó 2-300K-s telefonokkal tele a piac.
-
Divinity
őstag
válasz
gyurma888 #42 üzenetére
Épp ez a lényeg, hogy akkor nem kell külön PC. Ergo két eszközöd van egybe. Ráadásul egy ilyen hardver már elég sokaknak kiváltja a PC-t nem csak a nagyon light userek számára.
Üzletemberek, projekt vezetők és hasonló szakmák pl. Ahol amúgyis megvan a mozgás és úgyis high end készüléket vesznek.
Na meg pl Tab S4-en a Belnder szépen fut és az IntelliJ IDEA is elboldogul -
-
nozs23
addikt
Nem lesz jelentős eltérés a tavalyiakhoz képest. Az olaszoknál 900€ volt tavaly az S9, alapmodell (64GB), ehhez képest idén 930€ (128GB). Az S9-et itthon novemberben, már 160 körül meg lehetett venni hivatalos helyről, azóta is vannak akciók 170 körül. Samsungnál érdemes várni egy félévet vásárlás előtt.
-
K0vasz
aktív tag
Árban szerintem nem rossz a korábbi csúcsszériához képest, ráadásul nem tudom, ki hogy van vele, de a 6/128 GB is bőven elégnek tűnik mindenre (vagy aki kevesli a telefonon a 128 gigát, az majd vesz pár ezresért egy memóriakártyát bele azt kész). A "RAMosabb" modelleknek ily módon nem sok értelmét látom
-
7Heads Drago
veterán
Kicsit megkésett: [link]
És még link is van a hírhez.
Tegnap kerestem is itt rá a topikot de nem találtam. Ott meg fórum nincs.
De nem úgy volt hogy lesz edge mentes kivitel is? -
Divinity
őstag
Eddig mindig lefelé mutatott a Samuk ára a premier után.
Egyébkét én már pont látom az értelmét az irgalmatlan mennyiségű RAM-nak. A Linux On DEX egy jó kedvezményezés és tényleg sokaknak kiválthatja a PC-t. Akkor meg van értelme tele pakolni háttértárral és RAM-al. Igaz a fél milla kicsit durva de 1 év múlva gondolom már kapható lesz 300 körül annyiért meg teljesen jó vétel lesz valakinek aki PC-ként is használná. -
Ezekiell
veterán
Teljesen elszállt az árazás... Objektíven nincs az a telefon, ami ennyit ér. Pláne, amikor egy XIaomi vagy Oneplus fele ennyiért kapható, összehasonlítható teljesítménnyel/feature settel.
-
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
janeszgol #35 üzenetére
apple-nél igen, más gyártónál nem annyira. ők játsszák azt, hogy 1 dollár = 1 euró, aztán az 1 eurót váltják 340 forint körül, aztán erre még a világrekorder áfánk rájön.
asszem a note 9 annyin nyitott, mint az XS, az egyik 335 volt itthon megjelenéskor, a másik 400...a cikkes árak tippre az olasz nyitóárak lesznek, a 930 eurós S10 a mi áfánkkal 968€, az mai árfolyamon 308k. tippre ekörül lesz itthon a nyitás...
-
Dare2Live
félisten
"Úgy látom az ár/érték arányra koncentráló kínai márkák még nagyobb részt fognak megkaparintani a mobilpiacból 2019-ben (Vivo, Xiaomi, Honor, One+).
Bár erőltetik az 1000 euro feletti dolgot a top márkák, de a jelek szerint a piac már nem hajlandó elfogadni ezt az árszintet. 4-5 évvel ezelőtt amikor valódi kellemes élményt csak a csúcsmodellek adtak, és a középkategória is komoly kompromisszumra kényszerítette a vevőket, akkor volt értelme a túlárazásnak. Ma már a középszint a két évvel ezelőtti topokat alázza, és megfizethető áron adnak csalódásmentes használatot. Az aktuális csúcstelók ficsörjei pedig fél-egy év múlva fele áron elérhető telefonokban is benne vannak...."hja...
-
12 gb ramnál már az egész rendszert betöltheti kb... De majd ott is fog akadozni, mert a droid nagyon nincs felnőve hozzá...
-
janeszgol
félisten
Átlagembernek elég lehet a Lite is. A többivel nem kell foglalkozni.
-
kalimist
aktív tag
válasz
ZavaBalazs #27 üzenetére
Nem értem miért nem téged alkalmaz az Apple mikor világosan látszik, hogy negyedére tudnád zsugorítani a TrueDepth kamera modul méretét.
-
stellaz
veterán
Ezt a változó ram méretet egy ilyen drága mobilnál nem tudom értelmezni.
Ha az egyikben 6 Gb van, a másikban 12, akkor már csak az a kérdés, hogy 300 ezerért kevés bele a 6GB, tehát kompromisszumot kell kötni a használatában, vagy 500-ért tök felesleges a 12?
-
mrThomi
addikt
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem marhára irritál az a kis lyuk ott a sarokba. mint valami piszok. nem tudom, de szerintem eladasi rekordokat ez nem fog dönteni
-
ZavaBalazs
őstag
front kamera összehasonlítás:
nekem jobban tetszik bármilyen notchnál, játéknál/videónál kevésbé zavaró, hogy a saroknál takar ki valamit a képből, ahova jó eséllyel nem kerül semmi fontos, alap felhasználásnál meg a status barba lesz integrálva. a szimmetria nem izgat, sőt, kifejezetten tetszik így, pl a lumia 930-nál is tetszett, hogy a nokia felirat nem középen volt, hanem jobb szélen. ugye az S10-en a másik oldalon lesz, kár, nekem bal szélen jobban tetszene, de nem a világ vége.
mielőtt jönnének az apple fanok, hogy "de ebben ott a face ID, azért ilyen széles", nem érdekel, meg lehet a biometrikus azonosítást úgy is oldani, hogy ne harapjon ki ennyit a kijelzőből, de ne kerüljön a hátlapra, és ne legyen tőle nagy a káva.
-
Úgy látom az ár/érték arányra koncentráló kínai márkák még nagyobb részt fognak megkaparintani a mobilpiacból 2019-ben (Vivo, Xiaomi, Honor, One+).
Bár erőltetik az 1000 euro feletti dolgot a top márkák, de a jelek szerint a piac már nem hajlandó elfogadni ezt az árszintet. 4-5 évvel ezelőtt amikor valódi kellemes élményt csak a csúcsmodellek adtak, és a középkategória is komoly kompromisszumra kényszerítette a vevőket, akkor volt értelme a túlárazásnak. Ma már a középszint a két évvel ezelőtti topokat alázza, és megfizethető áron adnak csalódásmentes használatot. Az aktuális csúcstelók ficsörjei pedig fél-egy év múlva fele áron elérhető telefonokban is benne vannak.... -
Atocha
senior tag
Szerintem szaladjatok megvenni. A providentnel nagyon jo kolcsonok vannak. Siman adnak nektek felmillas telefonra.
Hajra hajra. -
-Skylake-
addikt
nagyon kivancsi vagyok mennyire fog bejonni ez az arazas. ahogy felettem is irtak, ha iOS kell akkor annyiert kell telefont venned amennyit az alma rair. droidnal alapjaiban mas a helyzet, eleg nehezen latom magam elott a tomott sorokat, hogy dayone vegyen a user 500k-s galaxyt.(bar persze hozzatartozik, hogy az alapara 1050euro, tehat azert tulzas azt allitani, hogy 500k-t kell letenni a csucsmodellert. 350be megall, ha nem kell az 1TB.)
-
<Lacy85>
addikt
válasz
SkyLine3000 #15 üzenetére
Nem kell azonnal megvenni, amikor megjelenik.
Az S8+-t nem sokkal a kiadás után vettem. Előfizuval 220 volt. Az S9+ jelenleg 150 ugyanezzel a csomaggal, pedig magasabb áron is kezdett, mint az S8.
Ahogy fentebb is írták, ~1 évesen kell lecsapni rá. Úgy viszont nem rossz vétel.(#21) sagit:
Nálam inkább a Note 9 az esélyes.
-
sagit
veterán
Nem túl szimpi se az ár se ez a front kamera. Élőbe megnézem majd, meglátjuk mit ajánl a szolgáltatóm de ebből szerintem inkább one plus 7 lesz
-
tomboy0013
veterán
Na így kell az olcsóbb kínai márkáknak piacot teremteni
-
gabikiraly2
aktív tag
Egyre többet kell fizetni a polgárnak ugyan azért. Az utóbbi években szinte semmilyen világmegváltó innováció nem volt egyetlen csúcsnak becézett készülékben sem. Max az ujjlenyomat olvasó került a kijelzőbe.
A hová tegyem az előlapi kamerát játék meg egyenesen röhej.
Ezzel szemben egy 300 ropis teló naponta kétszer kér töltőt, ha hasznalom.. -
Matada2.3
veterán
válasz
LilProphet90 #10 üzenetére
Mondjuk nekem eléggé irreális, hogy a Lite- hoz is 6GB RAM jár, tuti lesz 200 körül egy 4GB RAM-os kiszerelés is különben mi értelme lenne a gyengébb verziónak.
-
törölt tag
válasz
LilProphet90 #10 üzenetére
Mondjuk ha ilyen ár körül kezd a Nokia 9 is például, akkor nem lesz már annyira jó vétel az S10 Lite szerintem.
-
DudeHUN
senior tag
Az árak magasak. Kár szépíteni. De mi a tökömért kell modellen belül a RAM méretét a tárhely méretéhez kötni? Már az előző szériánál sem értettem miért kellett az S9 és az S9+ között különbséget tenni ilyen szempontból. De most még azonos modellen belül is? Remélem ez végül nem így lesz.
-
Bossyy
tag
Jövő ilyenkor annyiba fog kerülni egy S10, mint most egy S9 (már újonnan is fájdalomküszöb alatt van az ára, használtan, de garanciával pedig főleg) és a Lite még olcsóbb lesz. És még akkor is az elérhető csúcsszett lesz benne a legfrissebb és még frissülő Androiddal. Én legalábbis mindig bő egy év csúszással veszek telefont és még most is remekül elvagyok az S8-cal, előtte pedig az S6-tal, amiket egy évvel a kiadásuk után vettem meg 100 K ért. Az már (még) vállalható összeg egy kvázi csúcstelóért. Szóval ha folytatom a sort, akkor az S10 lesz a következő valamikor jövő tavasszal-nyáron, várom majd a tesztet.
-
törölt tag
Mobilgyártó rég lőtt ekkora öngólt. Azt hiszik, hogy majd a magasabb árral kompemzálják az eladásokat? Droidon van konkurencia rendesen, nem úgy, mint iOS-en, ahol nem nagyon jött be a 400k-s ár.
Másik ez a kameralyuk... Alul, felül ott a leszállópálya, nem lehetett volna összerakni, és arra rakni a kamerát? 🤔 Ráadásul jó, hogy nem rakják még lejjebb a kamerát, hogy még zavaróbb legyen.
-
nyisziati
veterán
...és csodálkoznak, hogy esnek az eladások.
[link] -
LilProphet90
senior tag
Ha az S10 Lite betudna esni rövid időn belül 200k alá, az már nem lenne olyan rossz ajánlat.
-
<Lacy85>
addikt
Azok a lyukak...
Anélkül viszont kegyetlen jól nézne ki. -
Samott
addikt
válasz
WinstonWolf #7 üzenetére
Nem kell megvenni, az a jo az androidos piacban hogy normalis aron is teljesen jo keszulekeket kapsz. Nem 300e a legolcsobb belepomodel.
-
WinstonWolf
senior tag
válasz
Viktor0610 #2 üzenetére
Tetszik nem tetszik, ezek az árak az elmebaj határát súrolják...
-
válasz
elfelejtette #5 üzenetére
Ha a legnagyobbat kérded, akkor gondolom, abban az előlapi kamera is dupla lesz.
Hosszúkezű szelfikirálynőknek, -királyoknak. -
elfelejtette
veterán
De miért kell a nagyobb modell kijelzőjére nagyobb lyuk?
-
Akkor az Apple-nek fel kell kötnie a gatyáját, ha az árversenyben nyerni akar... 😂😂😂
-
Zolik
senior tag
Azért még mindig sokkal jobb ár/érték arányú lesz mint az iphone xxlz max sd modell.
Több ram, több tárhely, nagyobb akksi, jobb kamera stb stb..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest