- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
MikeWazowski #115 üzenetére
Pedig én csak akkor veszek mobilt, ha legalább 6-700k hitel kell hozzá felvennem.
Az alatt nincs is értelme disszidálni se.
Nagyon elgurultak itt a gyógyszerek a gyártóknál. -
7Heads Drago
veterán
válasz
Divinity #114 üzenetére
Te se érted. Ha felhő alapú lesz az új lesz. Legutóbb amikor telepítettem gépet és office kellett egy diáknak direkt kérte hogy maximum 2013-as office legyen, mert a suliban nincs újabb. A felhőalapú az milyen lesz szerinted? Középiskolásról van szó. Főiskolán meg sokan még mindig notit visznek, pedig elég régóta van már tablet.
Az ettől öregebb korosztály meg még régebbivel tanult, kíváncsi leszek rá, hogy fog neked átállni felhősre meg mobilra... és még azt is össze is kell rakni.
Ahhoz képest hogy kb 2 éve már kapható a DEX még sehol egyet nem láttam használatban. Persze az elején nem a legjobb volt.
Pc OS-t kapsz de milyent? A Windowsnak rengeteg hibája van ennek ellenére a Linux mégse tudta lenyomni, sőt még csak megszorítani se. De persze bármi megtörténhet.
Összesítve: biztos fogják páran használni, de nem lesz nagyon elterjedt. -
7Heads Drago
veterán
válasz
Divinity #107 üzenetére
A manager sokat mozog neki noti kell. De a titkárnő az már pc-n tolja 98%ban. Amúgy igazából egy noti is pc, csak hordozható. Sok notiban a proci is pc-s verzió.
A mobilos ms word alkalmazás egészen más mint egy Windows-os. Az se véletlen hogy sok helyen nem a legújabb Word fut a Windows-os gépeken. Nem egy gépet telepítettem, és szinte mindenki a régebbi verziót kéri. Még akkor is ha teljesen új gépről van szó és venni kell hozza a szoftvert is. Persze én csak magánszektorban dolgoztam. Szóval azt akarom kihozni ebből, hogy egy ember aki hozzá van szokva a 2007es, 2010es officehoz, az nem fog nekiállni megtanulni a mobilos verziót.
Olyan lesz ez a DEX mint a VR szemüveg... Jó hogy van, de minek. Havonta 1-2szer elő lesz véve és kész. -
7Heads Drago
veterán
válasz
Dare2Live #80 üzenetére
Mire te ezt elindítod és csinálsz valamit addig egy rendes géppel kétszer megoldod ugyanazt. Eléggé komótosan teszi amit tesz.
Arról nem is beszélve, hogy sokan (mint én is) nem használunk egyáltalán Linuxot.
Mint ahogy smart tv-n se terjedt el ez. Ahhoz képest hogy milyen sok helyen van már, alig használják. -
7Heads Drago
veterán
Elfut rajta tényleg a word. Csak épp nem úgy néz ki, és keresgesd meg mi hol van. Erre nincs ideje egy komoly üzletembernek. Persze lesz olyan ahol használni fogják, de csak mert nem lesz kéznél pc vagy noti.
A főnök meg nem fogja otthagyni a 4-500k teloját a titkárnőnek, hogy szerkesztgessen rajta.
Maradni fog a pc ez biztos.
Annak idején a notiknál is ugyanezt mondták. Vége a PC-nek és tessék még mindig van. -
7Heads Drago
veterán
Kicsit megkésett: [link]
És még link is van a hírhez.
Tegnap kerestem is itt rá a topikot de nem találtam. Ott meg fórum nincs.
De nem úgy volt hogy lesz edge mentes kivitel is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Eredeti játékok OFF topik
- Hálózati / IP kamera
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- nVidia tulajok OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest