- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Lacy85>
addikt
"Amugy vicces szitu lenne, ha a Samsungok az 5-6 évvel ezelotti arakon mozognanak. Az S10 kerulne majd 180 ezerbe, az Iphone meg 500 ezerbe."
Ha megjelenés után tudsz várni egy szűk fél évet, akkor viszont hasonló a szitu.
P20 - 150 ezer
P20 Pro - 190 ezer
S9 - 200 ezerAz iPhone meg 1 évig fixen 400-440 ezer.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
Divinity #127 üzenetére
Épp erről beszéltem. Rakd oda a FreeOffice-t a MS Office mellé, vagy a Gimp-et a Photoshop mellé.
Ilyen gagyi kezelőfelületet szerintem Win98 idején láttam utoljára."20 éve láttál utoljára Linuxot?
Jóval előrébb tart mint a Windows pl."
Igen, tapasztaltam. Azért is dózeroltam le a gépről, mert ilyen profi szoftverek vannak rá.
"De épp ezt is kifejtettem fentebb. Még mindig a terminálban való varázslások jutnak eszébe az embernek a Linux-ról holott már jó ideje nem igaz."
Én nem erre reagáltam, hanem arra, hogy bármire használható, amire a Win. Erre írtam, hogy persze, csak nem mindegy, milyen minőségű szoftverekkel.
-
-
<Lacy85>
addikt
válasz
TheBikerider #73 üzenetére
Miért, mivel kellene, amikor a 64GB-os modell árát hasonlítod az 512-esével?
De kérlek, akkor mutass már egy 577 ezres Note 9-et, ha szerinted azonos árban vannak.
Meg akkor légyszi egy 330 ezres, 128GB-os Xs Max-ot is. -
<Lacy85>
addikt
válasz
TheBikerider #46 üzenetére
A Note9 512GB az valóban jó példa. Épp 30 ezerrel volt olcsóbb, mint a 64GB-os Xs max.
Alig van különbség a két tárhely között. -
<Lacy85>
addikt
válasz
SkyLine3000 #15 üzenetére
Nem kell azonnal megvenni, amikor megjelenik.
Az S8+-t nem sokkal a kiadás után vettem. Előfizuval 220 volt. Az S9+ jelenleg 150 ugyanezzel a csomaggal, pedig magasabb áron is kezdett, mint az S8.
Ahogy fentebb is írták, ~1 évesen kell lecsapni rá. Úgy viszont nem rossz vétel.(#21) sagit:
Nálam inkább a Note 9 az esélyes.
-
<Lacy85>
addikt
Azok a lyukak...
Anélkül viszont kegyetlen jól nézne ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest