Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Mármint annak, aki kalmár típus. Meghírdetném a telót, jönne vmi majom, elkezdene nyafogni, meg alkudozni, engem elkapna az ideg és betolnám a szájába a telót, hogy megakadjon a torkán. Jobb a békesség, úgyhogy a Nokia 6210i óta az összes telóm megvan. Akkor meg lényegtelen, hogy melyik mennyire tartja az árát.
-
Somatom
veterán
válasz
Dare2Live #133 üzenetére
Még Linux sem kell. Három éve Android a fő rendszerem a PC -men. Teljesen jól elvagyok vele és sztem én abszolút abba a 95% -ba tartozom. TV-zek (MyTV), filmezek, böngészek, letöltögetek, stb. Régebben sűrűn volt dolgom Photoshop -pal, Premiere -rel, AfterEffects -szel, és hasonlókkal. Ilyeneket azonos színvonalon biztosan nem tudnék használni Androidon, de nincs is rájuk igényem. Ugyanúgy, ahogy a 95% -nak sincs. Viszont, nekem sokkal kényelmesebb pl. a Gmail -t, vagy a G. Térképet Androidos kliensben használni, mint webes felületen.
-
Somatom
veterán
Érdekes összehasonlítás. Próbáltál már azzal a subwoofer -rel megnyitni egy weboldalt? Inkább használok két évig egy drága telót, mint hogy húsz évig kerülgessek egy doboznyi fölösleges mineket. Bármilyen tuti és tartós, akkor sem vesz senki sem teló helyett subwoofer -t.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topik
- Már az Apple AI-igazgatóját is elcsábította a Meta
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Home server / házi szerver építése
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Yettel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest