- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
sebgutkopf #121 üzenetére
ja, persze, tiszta sor, csak gondoltam szólok, hogy ne lepődjetek meg, ha felcsúszik 300 fölé.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
sebgutkopf #118 üzenetére
de azt is vedd bele, hogy ezek az árak az olasz 22% áfával vannak számolva, ebből kiindulva magyar áfával 310k az S10 nyitóára.
a sima S10 kb pont akkora, mint az S8-S9, csak itt-ott káva helyett is kijelző van benne.
egyébként:
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
TheBikerider #73 üzenetére
"tudtam, hogy a hülyeségem teljesen jogos cáfolatával fogsz jönni!"
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
janeszgol #35 üzenetére
apple-nél igen, más gyártónál nem annyira. ők játsszák azt, hogy 1 dollár = 1 euró, aztán az 1 eurót váltják 340 forint körül, aztán erre még a világrekorder áfánk rájön.
asszem a note 9 annyin nyitott, mint az XS, az egyik 335 volt itthon megjelenéskor, a másik 400...a cikkes árak tippre az olasz nyitóárak lesznek, a 930 eurós S10 a mi áfánkkal 968€, az mai árfolyamon 308k. tippre ekörül lesz itthon a nyitás...
-
ZavaBalazs
őstag
front kamera összehasonlítás:
nekem jobban tetszik bármilyen notchnál, játéknál/videónál kevésbé zavaró, hogy a saroknál takar ki valamit a képből, ahova jó eséllyel nem kerül semmi fontos, alap felhasználásnál meg a status barba lesz integrálva. a szimmetria nem izgat, sőt, kifejezetten tetszik így, pl a lumia 930-nál is tetszett, hogy a nokia felirat nem középen volt, hanem jobb szélen. ugye az S10-en a másik oldalon lesz, kár, nekem bal szélen jobban tetszene, de nem a világ vége.
mielőtt jönnének az apple fanok, hogy "de ebben ott a face ID, azért ilyen széles", nem érdekel, meg lehet a biometrikus azonosítást úgy is oldani, hogy ne harapjon ki ennyit a kijelzőből, de ne kerüljön a hátlapra, és ne legyen tőle nagy a káva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GTA V
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Home server / házi szerver építése
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest