- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Oppo: kompakt lesz, vékony nem
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
note to self:
You may need to swap the IDE cables to boot from the CD-ROM. Open Firmware apparently can only boot from the first IDE controller on these motherboards and the CD-ROM is attached to the second. Once booted, NetBSD can access the hard drive on the second IDE controller.ezért nem akarta ez a jót
-
Vladi
nagyúr
Debian. Annyira régi a cucc, hogy valami spéci disztró kéne rá. Puppy jó irány, csak nem tom van e ppc változata. Vagy egyáltalán.
Esetleg valami régi cucc, de azok már nem támogatottak.
-
Lenry
félisten
úgy döntöttem, hogy mielőtt legyalulom róla a rendszert, kaptok arról is egy bemutatót, meg akkor a hardverről is
-
Lenry
félisten
válasz
Psychonaut #2 üzenetére
abból nincs PowerPC edition
egyelőre ezekből találtam PPC-verziót
* Debian
* Darwin
* FreeBSD
* Gentoo
* OpenSUSE
* Yellow Dog Linuxebből a Debian tetszik, mert ismerem és szeretem
a Yellow Dog, mert annak az első verzióit pont ehhez hasonló hardverhez adták ki, hátha most is nagyobb a támogatás
illetve a Darwin, mert az most az OS X alapja
Noddy: az felmegy PPC-re? (RW-t nem olvas a Mac, USB nincs rajta, tehát kénytelen vagyok egyszer írható CD-ket felhasználni, nem akarok olyat írni, ami nem lesz jó)
-
Noddy
senior tag
Ilyen kis hardverre valami minimal kell. Sztem a Puppy linux megérne egy próbát, de sztem kár erőltetni a firefoxot
.
-
Psychonaut
veterán
Mandriva esetleg?
-
Lenry
félisten
na jó, DHCP van, de semmi élvezet nem volna abban, ha ennyiben hagynám
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AliExpress tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 26
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L580, 15,6" FHD kijelző I5-8250U, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Iiyama ProLite E2607WS (26" 1920x1200)
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Gaming PC/Ryzen 9 3900x /RX6900XT/32GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Akció - Dell Latitude 5400 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, EU bill, számla, 6 hó
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest