- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
note to self:
You may need to swap the IDE cables to boot from the CD-ROM. Open Firmware apparently can only boot from the first IDE controller on these motherboards and the CD-ROM is attached to the second. Once booted, NetBSD can access the hard drive on the second IDE controller.ezért nem akarta ez a jót
-
Vladi
nagyúr
Debian. Annyira régi a cucc, hogy valami spéci disztró kéne rá. Puppy jó irány, csak nem tom van e ppc változata. Vagy egyáltalán.
Esetleg valami régi cucc, de azok már nem támogatottak.
-
Lenry
félisten
úgy döntöttem, hogy mielőtt legyalulom róla a rendszert, kaptok arról is egy bemutatót, meg akkor a hardverről is
-
Lenry
félisten
válasz
Psychonaut #2 üzenetére
abból nincs PowerPC edition
egyelőre ezekből találtam PPC-verziót
* Debian
* Darwin
* FreeBSD
* Gentoo
* OpenSUSE
* Yellow Dog Linuxebből a Debian tetszik, mert ismerem és szeretem
a Yellow Dog, mert annak az első verzióit pont ehhez hasonló hardverhez adták ki, hátha most is nagyobb a támogatás
illetve a Darwin, mert az most az OS X alapja
Noddy: az felmegy PPC-re? (RW-t nem olvas a Mac, USB nincs rajta, tehát kénytelen vagyok egyszer írható CD-ket felhasználni, nem akarok olyat írni, ami nem lesz jó)
-
Noddy
senior tag
Ilyen kis hardverre valami minimal kell. Sztem a Puppy linux megérne egy próbát, de sztem kár erőltetni a firefoxot
.
-
Psychonaut
veterán
Mandriva esetleg?
-
Lenry
félisten
na jó, DHCP van, de semmi élvezet nem volna abban, ha ennyiben hagynám
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest