- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
note to self:
You may need to swap the IDE cables to boot from the CD-ROM. Open Firmware apparently can only boot from the first IDE controller on these motherboards and the CD-ROM is attached to the second. Once booted, NetBSD can access the hard drive on the second IDE controller.ezért nem akarta ez a jót
-
-
-
Vladi
nagyúr
Debian. Annyira régi a cucc, hogy valami spéci disztró kéne rá. Puppy jó irány, csak nem tom van e ppc változata. Vagy egyáltalán.
Esetleg valami régi cucc, de azok már nem támogatottak.
-
-
úgy döntöttem, hogy mielőtt legyalulom róla a rendszert, kaptok arról is egy bemutatót, meg akkor a hardverről is
-
válasz
Psychonaut #2 üzenetére
abból nincs PowerPC edition
egyelőre ezekből találtam PPC-verziót
* Debian
* Darwin
* FreeBSD
* Gentoo
* OpenSUSE
* Yellow Dog Linuxebből a Debian tetszik, mert ismerem és szeretem
a Yellow Dog, mert annak az első verzióit pont ehhez hasonló hardverhez adták ki, hátha most is nagyobb a támogatás
illetve a Darwin, mert az most az OS X alapja
Noddy: az felmegy PPC-re? (RW-t nem olvas a Mac, USB nincs rajta, tehát kénytelen vagyok egyszer írható CD-ket felhasználni, nem akarok olyat írni, ami nem lesz jó)
-
Noddy
senior tag
Ilyen kis hardverre valami minimal kell. Sztem a Puppy linux megérne egy próbát, de sztem kár erőltetni a firefoxot
.
-
Psychonaut
veterán
Mandriva esetleg?
-
na jó, DHCP van, de semmi élvezet nem volna abban, ha ennyiben hagynám
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook Air M2 8/256 (GARANCIÁS!!! 2026.09.18.)
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest