- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
Ezt elfelejtettem linkelni: smallluxGPU
Ez is úgy működik, de algoritmikailag valahogy megoptimalizálva. Ez egy bizonyos -- több elterjedt 3D-animációs programcsomag rendererjeként alkalmazható -- LuxRender "kódmag-kivonata", aminek egyes legszámításigényesebb részeit már átírták OpenCL-re. Valamilyen előnye bizonyára van, a gyorsabb módszerekkel szemben... Pl. a videóban olyan minőségű és élethűségű animációk vannak, amit én máshol még nem láttam...(#4) mrgg: Ma már nem biztos, hogy menne... Jópár éve már csak kisebb mikrokontrollereket programozom, szintén ASM-ben, de nincs benne sok matek. (Legutóbb úgy 5 éve kellett egy kicsit C-ben melóznom, PC-n.) Szóval, csak nosztalgiából elevenítettem fel...
(A "még ha csak egy gömb+talaj+ég is" semmi esetre sem Lenox munkáját minősítette -- én sem éppen egy nap alatt írtam meg a sajátomat --, hanem arra vonatkozott, hogy ez kevesebb számítás igényel, mint ha sok-sok poligonból állna. De így sem semmi, hogy ilyen 60 fps-ekkel fut!)
mrgg: OpenCL driver fent van? Gondolom, az ahhoz is kell, hogy CPU-n fusson. Vagy nem, Lenox?
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged