- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alchemist
addikt
Most vettem vissza az UHD felbontást FHD-ra, mert elég rondán nézett ki minden...
-
Alchemist
addikt
válasz
szabonagyur #545 üzenetére
Engem leginkább az érdekelne, hogy a 4 magot kihajtva GPU használat nélkül mi a helyzet?
-
Alchemist
addikt
válasz
capulet75 #238 üzenetére
Azért vicces képzeteim támadnak ettől a "stressz-teszt" fogalomtól... még annyi kellett volna, hogy hajszárítóval a teszt alatt befújnak a szellőzőkön és a közben a kijelzőt géppel hajtogatva előre-hátra tesztelik a zsanér tartósságát, mint az IKEA-ben a fiókok huzogatását.
-
Alchemist
addikt
válasz
#Morcosmedve #191 üzenetére
Házra én is gondoltam, de akkor már ilyenre...
-
Alchemist
addikt
válasz
Tikakukac #175 üzenetére
Lehetne ebből akár üzletet is csinálni, hogy a könnyen tönkremenő mechanikus darabokat egy szerszámgépes szaki megcsinálja jobb anyagból. Ha igény mutatkozik rá, akár a gép dobozát is... nyilván nem két fillér, de ha a laptopját a tulaj szeretné pár évig gond nélkül használni, akkor mérlegelendő az ügy.
Tényleg, a legerősebb MacBook Pro gépekkel mi a gyakorlati helyzet a hűtés terén? -
Alchemist
addikt
válasz
szabonagyur #49 üzenetére
Ezzel a hűtéssel még inkább ilyesminek nevezném, mint gamer gépnek, bár mechanikailag és más szempontból is pl. egy Dell Precision nyilván más kategória. De a teljesítmény/ár viszony miatt ezt veszik a cégnél munkára... egyikkel-másikkal voltak kisebb problémák, de semmi tragikus.
-
Alchemist
addikt
válasz
Darth_Revan #16 üzenetére
Igazából ez nem gémer lapotop, inkább könnyű multimédiás wokstation, komolyabb munkára elég erős.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Nálunk járt a nagy kínai márka 15,6 hüvelykes multimédiás notebookja, ami a játékoktól sem jön zavarba.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- Precision 5540 15.6" FHD IPS i7-9750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest